Backstage

Auteur: Kraayenoord, Kees
Ondertitel: Met vallen en opstaan Gods liefde tegemoet
Uitvoering: Paperback met flappen
Formaat: 14 x 21 cm
Pagina's: 192
ISBN: 9789033800979

Backstage kom je niet zomaar. Daarvoor heb je een speciale uitnodiging nodig, compleet met polsbandje of badge. Dit boek biedt je de kans dáár te komen waar een artiest normaliter niemand wil toelaten: in zijn eigen domein. Daar zie je hoe hij ‘echt’ is. Zou dat 'backstage' anders zijn dan 'on stage'?

Kees Kraayenoord neemt de lezer mee backstage. Als aanbiddingsleider op het podium maakte Kees op veel mensen indruk, maar zelf had hij het moeilijk met de realiteit van zijn leven buiten de spotlights. Hij deed moeite om deze twee werelden met elkaar te laten rijmen. Maar daar kwam hij niet mee weg, want God zoekt echte aanbidders. Mensen die niet alleen voorgaan in het zingen en spelen, maar ook in een leven van aanbidding, hoe gebroken en onvolmaakt zo’n leven ook is.

Backstage is een eerlijk, autobiografisch verhaal over zijn worstelingen, teleurstellingen en successen. Over de zoektocht naar zichzelf, naar Jezus en naar een leven van aanbidding.

Voor fans van Kees Kraayenoord én voor iedereen die Jezus wil volgen.

'Ik hoop dat dit boek je bemoedigt in je leven met God. Dat je mijn kwetsbaarheid en gebrokenheid ziet, maar ook dat je inziet dat je jezelf niet moet afwijzen en vooral Jezus moet blijven volgen. Hij houdt van je.'
- Kees Kraayenoord

« Terug