Goede Vrijdag en Pasen 2019

Goede Vrijdag - thema: Niet mijn wil

Goede Vrijdag (19 april) zijn er ’s avonds twee identieke diensten om 19.30 uur en 22.00 uur.  Jezus stierf aan het kruis voor ónze zonden. Tijdens de ingetogen diensten is er ruimte om hier op verschillende manieren bij stil te staan, Hem te aanbidden en avondmaal te vieren. 

De diensten op Goede Vrijdag hebben een andere setting dan onze zondagse samenkomsten. Zo zijn er alleen zitplaatsen op het balkon en staan er in de Grote Zaal geen stoelen. Op deze manier is er vrijheid om gedurende de dienst steeds een andere plek in de zaal te zoeken. 

1e Paasdag - thema: The same POWER (lives in us)

De kracht waarmee Jezus is opgestaan leeft ook in ons!  Dit thema staat centraal tijdens 1e Paasdag (21 april). Er zijn er drie identieke gezinsdiensten om 9.00 uur, 11.00 uur en 13.00 uur. Tijdens deze diensten zijn er bijdragen van onze kinderen en jongeren. Er is crèche voor de allerkleinsten (0-4 jaar).

VOORAF GRATIS KAARTEN BESTELLEN
Evenals voorgaande jaren zijn er voor alle diensten gratis kaarten beschikbaar. Hierdoor voorkomen we dat diensten overvol raken en kunnen we tevens de veiligheid van de bezoekers garanderen. 

Let op!
Voor de diensten op Goede Vrijdag zijn er dit jaar alleen zitplaatsen op het balkon te reserveren, vanwege het karakter van de diensten zijn er in de Grote Zaal geen zitplaatsen. Ben je mindervalide of slecht ter been, geef dit dan aan bij je reservering en wij zorgen er voor dat er een geschikte plek voor je gereserveerd wordt.

Er is op Goede Vrijdag geen aparte kinderdienst en/of crèche. De diensten zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, als ouder ben je verantwoordelijk voor je kind(eren). 

De diensten op 1e Paasdag zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, vergeet ook niet voor hen een stoel te reserveren. Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) is er crèche, ook hiervoor is het goed vooraf een ticket te reserveren zodat we kunnen zorgen voor voldoende kinderwerkers tijdens alle diensten.

GOEDE VRIJDAG EN PASEN BIJ MOZAIEK0318: DATA EN TIJDEN

Vrijdag 19 april- Goede Vrijdag
19.30 uur
22.00 uur

Zondag 21 april - Gezinsdiensten 1e Paasdag
9.00 uur
11.00 uur
13.00 uur

BELANGRIJK!

Denk bij het reserveren van tickets ook aan de mensen van buiten Mozaiek0318. Ook Pasen is een uitgelezen moment om je buurman/vrouw of vrienden mee te nemen naar de kerk.

Het is voorgaande jaren helaas voorgekomen dat lang niet alle gereserveerde kaarten daadwerkelijk gebruikt werden. En dat is jammer, zeker omdat we hierdoor ook mensen hebben moeten teleurstellen en dat is juist iets wat we niet met Pasen willen! Er is voor iedereen plaats tijdens een van de diensten. Ga bij het reserveren dus even goed na hoeveel kaarten je daadwerkelijk nodig denkt te hebben!

Is je bestelling niet juist? Heb je teveel of teweinig kaarten of wil je je bestelling annuleren? Klik dan hieronder op de knop "Bestelling wijzigingen / annuleren".

Tickets Goede Vrijdag                    Tickets Pasen                       Veel gestelde vragen                    Bestelling wijzigen / annuleren