Over Kees

Het was, meende ik, aanbiddingsleider en songwriter Matt Redman die zei: ‘the local church is  the champions league for the worship leader’. Na jaren van reizen en on tour zijn ontdekte ik iets wat nu zo’n belangrijke waarde in ons leven is geworden: als aanbiddingsleider ben ik niet in eerste instantie geroepen om als artiest rond te reizen, maar vooral om de kerk te dienen en Gods kinderen in Zijn aanwezigheid te leiden.

Inmiddels mag ik, samen met het voorgangersteam, mede leiding geven aan Mozaiek0318. Deze gemeente is de plaats geworden waar ik mijn bediening thuis heb gebracht. Een onderdeel van onze visie als gemeente is dat we ernaar verlangen om andere gemeenten/kerken te helpen om te groeien in de bediening van aanbidding. Wat we doen als gemeente kun je allemaal lezen op onze website www.mozaiek0318.nl of kijk op de website van Mozaiek Worship www.mozaiekworship.nl. Wil je mij of iemand van Mozaiek0318 boeken voor een evenement?

 Boekingsaanvraag

De combinatie van ‘Word & Worship’ blijven me kenmerken. Maar daar komt voor de rest van mijn leven nog een heel verrijkende en uitdagende factor bij. Het is zoals m’n vriend Les Moir zei: ‘Kees, it’s time to father other Worship leaders’.

Daar wil ik als Kees, als echtgenoot, als vader, als voorganger, als zanger, als spreker, als levensgenieter, als Veenendaler voor gaan!
In het boek Backstage is mijn hele verhaal te lezen. Bestel hem  hier.