YouVersion leesplan

De Mozaiek gebedstiendaagse willen we graag met elkaar beleven. En daarom wil Mozaiek jou elke dag bemoedigen met een gebed en bijbeltekst. Ook hebben we de ene dag een mooi lied en de andere dag een podcast beschikbaar. Bij elkaar vormt dit een 10-dagen leesplan. Op deze manier kunnen we gezamenlijk ‘optrekken’ tijdens de gebedstiendaagse. 

Het leesplan wordt beschikbaar gesteld via de bijbel-app YouVersion. Misschien heb je deze al op je telefoon staan. Zo niet, dan vind je hieronder informatie hoe je deze app kunt downloaden. Vanaf zondag 17 mei komt bij YouVersion het leesplan 'Mozaiek Gebedstiendaagse' beschikbaar.

Het is natuurlijk wel leuk als je het leesplan ook vanaf de start met Hemelvaartsdag volgt, maar als je echt niet kunt wachten.... Go for it.....

Ga hier direct naar het leesplan van Youversion.

De app YouVersion downloaden: 

Account aanmaken in Youversion:

Een YouVersion account is volledig gratis. Met een account heb je toegang tot het leesplan 'Mozaiek Gebedstiendaagse', en kun je samen met anderen - bijv. met je Love-2-Meet groep. je team of met je vrienden- het leesplan volgen en daarop naar elkaar reageren. Je kunt het uiteraad ook in je 1-tje volgen. Als je na het downloaden van de YouVersion app een account wilt maken open je de app en selecteer je  'aanmelden' (poppetje, rechts bovenin) en vervolgens een van de volgende 3 opties:

  1. Aanmelden via e-mail
  2. Aanmelden met Facebook
  3. Aanmelden met Google

Als je jezelf met email wilt aanmelden, dan voer je op de aanmeldpagina je naam en mailadres in en kies je een wachtwoord. Als je je hebt aangemeld, wordt een verificatie-e-mail verzonden naar het e-mailadres dat tijdens het aanmelden is gebruikt. Klik hier voor het aanmaken van een account in YouVersion.

Het lukt me niet het leesplan te volgen in Youversion:

Kom je er nu helemaal niet uit met het installeren van YouVersion of het leesplan, dan hebben wij het 10 dagen leesplan in vereenvoudigde vorm ook op onze site staan. Elke dag vind je hier de overdenking die past bij die dag.