Falling Forward

 

Falling Forward, vallen en weer opstaan.

Vanuit Care willen we mannen die worstelen met  seksverslaving een veilige plaats bieden om er vrij van te worden.

Zelftest
Wil je weten of dit misschien een groep voor jou is? 
Klik dan hier voor een zelftest.

Wat houdt deze groep in?
We komen wekelijks bij elkaar en gaan “in het licht staan” om los te komen van schaamte en schuld. Er is plaats voor het belijden van je zonden bij het Kruis en voor persoonlijk gebed. Omdat het een gevoelig onderwerp is, zijn vertrouwelijkheid, eerlijkheid en veiligheid belangrijke waarden in de groep.

We gaan samen door het werkboek, waarin je leert je hoe je verslavingsgedrag in elkaar zit, wat de mogelijke oorzaken zijn, en hoe je ermee kunt stoppen. Je werkt een concreet actieplan uit dat je helpt om op tijd goede keuzes te maken.

Wat wordt er van je verwacht als deelnemer?
Falling Forward is voor mannen die echt gemotiveerd zijn om vrij te worden van hun seksverslaving. Dat betekent dat je in principe altijd aanwezig bent op de avond, dat je open en eerlijk bent naar anderen en naar God, en dat je je serieus voorbereidt (lezen werkboek, vragen/opdrachten uitwerken).  Je werkt een persoonlijk actieplan uit waar de anderen je op mogen aanspreken. Ook ben je bereid om te werken aan de diepere wortels van je verslaving. Dat kan betekenen dat je naast deze groep pastorale of professionele hulp zoekt. Deze groep is geen vervanging voor professionele hulp.

Wanneer?
De groep start na de zomervakantie en komt elke week, op maandagavond,  bij elkaar tot eind maart 2021. Aanmelden voor seizoen 2020-2021 is niet meer mogelijk.
In de vakantieperioden is er geen groep.

Hoe kan ik deelnemen?
Als je belangstelling hebt om deel te nemen, stuur dan een mail naar care@mozaiek0318.nl. We laten weten dat we je mail hebben ontvangen en zetten je dan op de wachtlijst voor een eventueel  volgende seizoen. In de tussentijd kunnen we, indien gewenst, op een andere manier ondersteuning bieden vanuit Care. We gaan vertrouwelijk om met de informatie.

Heb je nog een vraag, stuur dan een mail naar

Note
Als er vrouwen zijn die worstelen met een sexverslaving en hier hulp bij willen, dan willen we je nadrukkelijk vragen om hiervoor ook te mailen. We willen nl. inventariseren of er behoefte is aan een groep voor vrouwen.