Doopgetuigenissen doopdienst 13 juni 2021

In deze dienst zullen we op 7 verschillende locaties tegelijk gaan dopen. Hoe bijzonder!

Hieronder per locatie de mensen die zich laten dopen. Klik op het logo voor de getuigenissen van deze locatie.


Eline de Bruin
Ellen van Essen
Jan-Willem Bosman
Joram de Bruin
Klaas Jan Huberts
Micha Kastelein
Sander Pereboom
 

Hanna Eveleens
Maaike Dijkstra
Marije Ploegman
Mirrit Stieva
 

Alinda Lam
Anne van de Kraats
Annemarie Schuitemaker
Arine van Dop
Brenda de Bruijne
Christy Sieval
Claudia Veenendaal
Daniel Donselaar
Dirma Leeuw
Emily Blankers
Evanne Burink
Janita Vierbergen
Jessica Haanappel
Joanne Bosch
José Jetten
Kevin Nijdam
Marissa Diepeveen
Michael Diepeveen
Mirjam ter Burg
Niels van Burken
Noa van Schoonhoven
Olaf Weima
Rens Hulsdouw
Rens van den Dool
Renske Geerestein - van der Burg
Rilana Vis
Robert van Bambost
Sander de Bruijne
Sanne van Daalen
Shirley Westland
Tim van Rijswijk
Tjerk Hubregtse
Tom Elders
Tonnie Volke
 

Claudia Gerlofsma
Jan Olde Engberink
Jelle Mur
Joël de Groot
Lydia de Groot
Maartje van der Valk
Marjon van de Bunt
Qusay Jibrail
Xiong Vosslamber
 

Dina Baptista
Leo Flikweert
Lisanne van der Kruis
Marian van Putten
Rinske Esther Vos
Tamara Ilona Vos
Wouter Hazeleger
 

Anton Venhoeven
Else Volmer
Gert-Jan Ligtenberg
Johann Jansen van Rensburg
Karin Ottens
Laura Beermann
Loes Venhoeven
Pascal Meindersma
Ria Botter
Rob van Maanen
Robin Reitsma
Ruth Stremler
Stefan Stremler
 

Danielle Druif
Gijsbert Verduijn
Marc Kalkman
Patrick Bouwer
Sylvia Meijer

Getuigenissen van de locatie:

Marissa Diepeveen

Ik ben Marissa Diepeveen. Ik ben 28 jaar en getrouwd met Michael, met wie ik twee mooie kinderen heb: Norah en Casper.  Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin, dus ik heb de liefde van God al van kinds af aan meegekregen.

Alinda Lam

Ik ben Alinda Lam, 22 jaar en geboren in Woerden. Ik studeer aan de pabo en woon in Utrecht. Ik ben christelijk opgevoed en kom sinds mijn jeugd in verschillende evangelische en baptisten gemeenten

Jessica Haanappel

Ik ben Jessica Haanappel, 21 jaar en ik woon in Nijmegen. Ik zit nu in het derde jaar van de studie International Business Communication aan de RU. Samen met mijn ouders en zus kerk ik nu vier jaar bij Mozaiek0318.

Noa van Schoonhoven

Ik ben Noa van Schoonhoven, ik ben 15 jaar en woon samen met mijn ouders en zus. Ik ben christelijk opgevoed.

Dirma de Leeuw

Mijn naam is Dirma de Leeuw en ik ben 40 jaar. Ik ben getrouwd met Martin en we hebben samen 3 kinderen. We wonen in Veenendaal en hebben een bedrijf in kunststof kozijnen. Zelf werk ik ook als leidster op een peuterspeelzaal.

Emily Blankers

Mijn naam is Emily Blankers, ik ben 23 jaar en woon in Ede. Ik ben niet gelovig opgevoed. Na een zware periode thuis is mijn moeder op mijn 15e meegenomen naar de kerk.

Evanne Burink

Ik ben Evanne Burink en 21 jaar. Ik woon in Veenendaal en ben opgegroeid in een liefdevol gezin met 2 broertjes en 1 zusje. Ik werk in de gehandicaptenzorg op een hele leuke woning in Nieuwegein.

Janita Vierbergen

Mijn naam is Janita Vierbergen en ik ben 35 jaar oud. Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin, waar ik mijn ouders dankbaar voor ben.

Brenda de Bruijne

Hoi, ik ben Brenda, 26 jaar oud en getrouwd met Sander. We hebben een dochter Elja en verwachten eind juli ons tweede kindje.

Claudia Veenendaal

Mijn naam is Claudia Veenendaal, 50 jaar, geboren, gedoopt en wonend te Ederveen. Moeder van Romy (26), Bas (24), Esmee (22) en Roos (22).

Christy Sieval

Ik ben Christy Sieval (links op de foto) en ik ben 20 jaar. Ik ben tweedejaars student aan de universiteit van Wageningen en ik woon daar ook op kamers

Michael Diepeveen

De getuigenis, omschrijven wat de bepaling is van je leven in enkele woorden, dat wordt een uitdaging, maar daar gaan we! Ik ben Michael, 26 jaar, getrouwd met mijn prachtige vrouw Marissa en vader van Norah en Casper.

Niels van Burken

Ik ben Niels van Burken en woon met mijn vrouw in Veenendaal. Ik ben werkzaam bij een technische groothandel.

Olaf Weima

Hallo ik ben Olaf, ik ben 18 jaar en woon al sinds kinds af aan in Veenendaal waar ik ook geboren ben. Eigenlijk tot nog niet lang geleden ben ik nooit met het geloof en met God bezig geweest, ik heb er nooit behoefte aan gehad dacht ik.

Rebecca Riesebosch

Ik ben Rebecca Riesebosch, 21 jaar en ik woon nu 6 jaar in Veenendaal. Mijn ouders hebben mij vanaf kinds af aan meegenomen naar de kerk.

Rens Hulsdouw

Ik ben Rens Hulsdouw, 27 jaar en woon in Vianen. Ik ben getrouwd met Kirsten en zijn sinds 2019 deel van Mozaiek0318.

Carine van Dop

Ik ben Carine van Dop, 47 jaar en trotse moeder van 3 prachtige kinderen. Christelijk opgevoed, maar er daarna bijna niks meer meegedaan. Na een huwelijk van 15 jaar vertrokken uit Winkel terug naar Leusden.

Robert van Bambost

Ik ben Robert van Bambost, 40 jaar en woon in Gorinchem. Ik ben opgegroeid in een liefdevol Rooms Katholiek gezin als jongste van drie kinderen. Als kind ben ik gedoopt en heb communie gedaan.

Sander de Bruijne

Hi, leuk dat je mijn verhaal leest! Ik ben Sander, 26 jaar, al bijna 5 jaar de man van Brenda, en ondertussen vader van nu 1 en straks 2 dochters. We wonen sinds een aantal jaar in Ede en zijn sindsdien deel van Mozaiek0318.

Ingrid Westland

Ik ben Ingrid Westland, ik ben 54 jaar. Ik wil mij heel graag laten dopen omdat ik Jezus in mij wil hebben.

Sanne van Daalen

Ik ben Sanne van Daalen, 21 jaar en woon in Ede. Ik studeer verpleegkunde aan de Christelijke Hogeschool Ede, wat ik met veel plezier doe. Sinds 2019 ben ik deel van Mozaiek, waar ik nu voornamelijk actief ben binnen het contactteam.

Tim van Rijswijk

Ik ben Tim van Rijswijk en ben 12 jaar oud. Ik wil mij laten dopen omdat ik in de afgelopen jaren een relatie heb opgebouwd met God.

Tjerk Hubregtse

Ik ben Tjerk Hubregtse, 24 jaar oud, inmiddels bijna een jaar getrouwd met een fantastische vrouw en we wonen samen met onze kat Guus in Ede. We zijn samen nu ongeveer een jaar deel van Mozaiek.

Tom Elders

Hoi, ik ben Tom Elders en op de dag van mijn doop word ik 21. Ik woon in het mooie centrum van Ede. Ik ben derdejaars student Social-Work aan de CHE.

Renske Geerestein - van der Burg

Mijn naam is Renske Geerestein - van der Burg (26), geboren in Geldermalsen, getrouwd met een lieve man en sinds 2019 woonachtig in Veenendaal. Ik kom uit een gezin van 5 kinderen, waarvan ik de middelste ben. Ik ben gelovig opgevoed en als baby gedoopt.

Rens van den Dool

Lieve mensen, Wat fantastisch om iets te mogen schrijven over wie ik ben en wat mij zover heeft gebracht om over te gaan tot de doop. Ik ben Rens, geboren in Almere, opgegroeid in Lelystad, en jaren geleden beland in Ede voor opleidingen. En, tot op heden er blijven wonen.

Annemarie Schuitemaker

Hi! Ik ben Annemarie Schuitemaker, 23 jaar, ik ben getrouwd met Jelle en samen wonen wij in ’s Hertogenbosch. Ik hou van tweedehandswinkels en het liefst reis ik de hele wereld over.