Doopgetuigenissen doopdienst 20 september 2020

In deze dienst zullen onderstaande mensen zich laten dopen:

Gerard Nijhof Regina Breeschoten Hans Leeflang
Hilda Koenen Sophie van der Vegt Emmelie van Cooten
Geurie Bakker Loïs van der Vegt Willemijn Logtenberg-deJong
Ben Beusekamp Angèl Driezen Chris Vink
Anne de Bruin    

Gerard Nijhof

Ik geloof in de zalvende werking van Jezus Christus. Door de doop wetende dat al je zonde samen met Jezus Christus begraven zullen zijn, je samen met Hem weder geboren zult zijn.

Hilda Koenen

Na een bewogen verleden, heeft God mij naar hem teruggeroepen in voorjaar 2019, na een relatie van ruim 20 jaar met een islamitische man en heeft hij mij sindsdien over allerlei heuvels en hindernissen geleid naar de plek waar ik nu dankzij Hem mag staan.

Geurie Bakker

Ik heb de Here Jezus zo nodig, zonde Hem is het koud in mijn leven. Hij is mijn steun, mijn wegwijzer, Zijn liefde wijst mij mijn weg. Hij leeft in mij... dank U Heer!

Ben Beusekamp

Ik ben in een gezin opgevoed waar we stil waren voor en na het eten. Mijn moeder ging af en toe naar de kerk. Ik ben wel naar de zondagsschool geweest en heb belijdenis gedaan.

Regina Breeschoten

De jaren na mijn doop als kind was het geloof iets wat ver van mij afstond. Ik dacht het zelf allemaal wel te kunnen.

Sophie van der Vegt

God wil ik volgen, omdat ik mij veilig voel bij Hem! Toen ik zeven jaar was had ik een bijzondere ontmoeting met God in de nacht. Toen wist ik dat Hij echt bestond en dat Hij heel dichtbij komt. Ik heb gezien dat God wonderen doet en dat Hij met mij wil spreken door woorden en plaatjes. 

Loïs van der Vegt

Hoi, ik ben Loïs van der Vegt en 14 jaar. En ik wil Jezus volgen! De doop is altijd al iets bijzonders voor mij geweest.

Angèl Driezen

Mijn naam is Angel Driezen. Ik ben 16 jaar. Het eerste wat ik meestal hoor als ik mezelf voorstel is dit; “Wat een mooie naam heb je.”

Hans Leeflang

17 jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om me te laten dopen, toen waren er redenen om deze stap niet te zetten... en dat was goed. 

Emmelie van Cooten

Yes!! 20 september is de dag dat ik me eindelijk laat dopen! Ik kijk er naar uit! 

Willemijn Logtenberg-deJong

Jezus heeft mijn leven veranderd. Hij geeft mij kracht en rust. Ik kan niet meer zonder Hem. Hij is mijn Vriend!

Chris Vink

Mijn naam is Chris en het afgelopen jaar was voor mij een bijzonder jaar geweest. Het was het jaar waarin ik voor het eerst ging studeren, nieuwe mensen heb leren kennen en veel heb mogen ontdekken.

Anne de Bruin

Mijn besluit om me te laten dopen is niet zomaar tot stand gekomen.....