Doopgetuigenissen doopdienst 16 februari 2020

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9.00 uur 11.00 uur 13.00 uur
Arno Hofman Ruben van Es Ageeth Jansen
Joke Hofman Bianca Pomstra Roos Smeijers
Roman Wendell Ben Beusekamp David Smeijers
Ingrid Anches Anouk Bot Arjan van Scharrenburg
Endryetta van Ginkel Peter van de Bergh Vera van Scharrenburg
Mariska Ronk Irma Roolvink Naomi de Korte
Jos Ronk   Gert Bouw
Ruben Verweij   Marjan Bouw
Melanie Verweij    

 

Ageeth Jansen

Ik ben Ageeth Jansen, geboren en getogen in Ede. Sinds 1991 getrouwd met Berto en samen hebben we 4 kinderen, waarvan twee dochters (16 en 23 jaar) nog thuis wonen.

Wendell Roman

Mijn naam is Wendell Roman, 51 jaar en ik woon in Veenendaal. Ik werd geboren in een liefdevol gezin. Mijn vader was Rooms katholiek en mijn moeder is lid van de Evangelische Broeder gemeente (EBG). Mijn ouders hebben mij als kind in de Katholieke kerk laten dopen.

Jos Ronk

Mijn naam is Jos Ronk. Ik ben 49 jaar en getrouwd met Mariska. Ik ben door mijn ouders christelijk opgevoed en als kind ook gedoopt. Maar ik heb hier verder niets mee gedaan.

Mariska Ronk

Vierenveertig jaar geleden ben ik, Mariska, geboren in Beverwijk. Met mijn ouders ging ik mee naar het Leger des Heils, waar ik als kind ben opgedragen door Majoor Bosshardt.

Arno Hofman

Ik ben Arno Hofman. In het verleden had ik nooit veel zin om naar de kerk te gaan. Het was voor mij 1,5 uur uitzitten op de houten bank en daarna snel weer naar huis.

Ben Beusekamp

Ik ben Ben Beusekamp. Ik ben in de oorlog geboren op een boerderij en in ons gezin werd alleen voor en na het eten stil gebeden. Ik ben als kind gedoopt en naar de zondagschool geweest.

Bianca Pomstra

Hoi Ik ben Bianca Pomstra 48 jaar en getrouwd met Michiel en moeder van drie kinderen. En werk twee dagen in de week op kantoor bij de stichting His Healing Voice, verder ben ik ook vrijwilliger bij de EO.

David Smejiers

Ik ben David, 28 jaar oud en ik woon nu zo’n 18 jaar in Veenendaal. Ik kom uit een hecht en warm gezin waar ik God heel dankbaar voor ben. In mijn dagelijkse leven werk ik en heb ik net een deeltijdstudie afgerond.

Gert Bouw

Ik ben Gert Bouw.  Ik woon samen met Marjan, mijn vrouw (28 jaar getrouwd) in Barneveld. We hebben 3 kinderen waarvan er nog 2 thuis wonen. Ik heb samen met Marjan een boerderij en wij zijn sinds kort trotse opa en oma.

Ingrid Anches

Mijn naam is Ingrid Anches 37 jaar en woon in Utrecht. Als kind uit een gebroken gezin, heb ik veel meegemaakt. Dit heeft zoveel met mij gedaan dat ik in mijn verdere leven niemand meer vertrouwde en dat ik hele slechte keuzes heb gemaakt.

Ruben Verweij

Ik ben Ruben Verweij, 31 jaar, getrouwd met Melanie en de trotse vader van Rosa (3) en Ferran (2). Het geloof is voor mij niet onbekend. Als kind ging ik altijd mee naar de Nederlandse Hervormde kerk. De kerk had voor mij geen meerwaarde. Preken en psalmen gingen langs mij heen en kwamen niet binnen.

Ruben van Es

Ik ben Ruben van Es. Geboren in Leiderdorp, opgegroeid in Katwijk, woonachtig in Bodegraven. Ik ben werkzaam bij een visgroothandel en ben bezig met het afronden van HBO Commercieel Management.

Roos Smeijers

Ik ben Roos Smeijers. Al van jongs af aan ging ik naar de kerk, maar dit was meer een ‘moeten’ dan ‘willen’. Al snel werd ik beïnvloed door de kwade dingen van de wereld, die me alsmaar onzekerder maakten. Ik wist wel dat er meer was, maar geloofde dat dit nooit voor mij kon zijn.

Peter van de Bergh

Ik ben Peter van de Bergh. Ik heb een enorm rumoerig verleden achter de rug en mede dankzij de Heer sta ik hier nu nog.

Melanie Verweij

Ik ben Melanie Verweij, getrouwd met Ruben Verweij en samen zijn wij ouders van twee lieve kinderen. Rosa is 3 jaar en Ferran 2 jaar. Op 16 februari 2020 laat ik mij dopen tegelijkertijd met mijn man.  

Naomi de Korte

Ik ben Naomi, 18 jaar oud. Geboren op 3 september 2001. Ik ben geboren in Dordrecht, opgegroeid in Papendrecht en momenteel heb ik een eigen huisje in Hardinxveld-Giessendam. Ik ben polikliniekassistente op de maag-darm en lever poli in het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Irma Roolvink

Ik ben Irma Roolvink. Ik ben een alleenstaande vrouw van 58 jaar. Ik ben moeder van 4 kinderen, oma van 5 kleinkinderen en nog 2 bonus kleinkinderen.

Marjan Bouw

Ik ben Marjan Bouw, 51 jaar, woon met mijn man Gert in Barneveld waar we een boerderij runnen. We hebben 3 kinderen, de oudste is getrouwd en de andere 2 wonen nog thuis. Sinds kort zijn we opa en oma.

Joke Hofman

Ik ben Joke Hofman. Als jong meisje groeide ik op in een gezin waar we met regelmaat naar een traditionele kerk gingen. Als klein kind geloofde ik dat God er was en ik wist echt van Zijn nabijheid.

Endryetta van Ginkel

Op 18 maart 1990 zette God mij (Endryetta van Ginkel) op deze aarde,  in een gezin met christelijke normen en waarden.

Anouk Bot

Mijn naam is Anouk Bot, getrouwd en moeder van 4 kinderen. 

Gertjan van der Leest

Ik ben Gertjan van der Leest en sinds drie jaar woonachtig in Veenendaal. Ik ben uitvoerder bij een wegenbouw bedrijf. Ik ben altijd op zoek geweest naar het hoe en waarom in het geloof.