Doopgetuigenissen doopdienst 8 december 2019

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9.00 uur 11.00 uur 13.00 uur
Nadine Kok Hilde Pereboom Sanne de Bree
Maria Schenkel Niek Pereboom Jochem Rozendal
Robert Wittebol Nienke Boerma Theodora Schoonderbeek
Maria van Dalen Linda Mourik Tim Jongste
Peter van den Heuvel Bert Dikken Tamara Hansma
    Talitha Holtrop

 

Linda van Mourik

Hoi! Ik ben Linda van Mourik en ben 17 jaar oud. Ik ben geboren in een liefdevol gezin. Vanuit huis ben ik niet gelovig opgevoed, wel kreeg ik het christelijke geloof mee vanuit de basisschool.

Tim Jongste

Ik ben geboren op 10 augustus 1994 (25) en afgelopen 22 mei ben ik getrouwd met mijn ‘nu’ vrouw, Ruth. We wonen samen in een boerderijtje in Renswoude. Ik ben projectcoördinator bij een installatiebedrijf gevestigd in Veenendaal.

Hilde Pereboom

Ik ben Hilde Pereboom. Mijn ouders hebben mij als kind laten dopen. Het besef gedoopt te zijn vond ik als kind heel fijn, het gaf mij het gevoel dat ik bij Jezus hoorde.

Maria van Dalen

Ik ben Maria van Dalen. Waarom wil je je eigenlijk laten dopen mam? Is je kinderdoop niet genoeg zus?

Theodora Schoonderbeek

Hallo! Ik ben Theodora Schoonderbeek, getrouwd met Kees en moeder van 3 prachtige zoons.

Robert Wittebol

Ik ben Robert Wittebol en ik kom uit Deil en ik werk met paarden. Ik ben in een andere kerk geweest maar daar voel ik niet veel meer van.

Niek Pereboom

Ik ben Niek Pereboom. Ik ben al een tijd intensief met God aan het wandelen. Zo ben ik heel lang op zoek geweest naar een kerk die bij mij past. In deze zoektocht ben ik 4 keer achter elkaar in een doopdienst beland bij verschillende kerken.

Sanne de Bree

Ik ben Sanne, 32 jaar, getrouwd en zwanger van ons eerste kindje. Ik heb het geluk gehad dat ik altijd ben opgevoed met de bijbel.

Nadine Kok

Mijn naam is Nadine, ik ben 20 jaar en ben tweedejaars student Social Work aan de CHE. Ik ben de derde uit een gezin met vier kinderen en mijn ouders hebben in mijn opvoeding de basis gelegd van mijn geloof in God.

Jochem Rozendal

Ik ben Jochem Rozendal, ik ben 18 jaar en de jongste uit het gezin van drie kinderen. Ik ben opgegroeid in Soest. Ik studeer toegepaste wiskunde aan de hogeschool van Amsterdam.

Maria Schenkel

Ik ben Maria Schenkel, 26 jaar en getrouwd met Bram Schenkel. We wonen in Kootwijkerbroek, inmiddels druk bezig met een nieuw huis wat we hier hebben gekocht.

Nienke Boerma

Hoi, ik ben Nienke en ik ben 18 jaar. Ik ben christelijk opgevoed en ging van jongs af aan al naar de kerk. Toen ik door omstandigheden naar een christelijke middelbare school wisselde, heb ik God leren kennen en heb ik veel geleerd over Zijn woord.

Talitha Holtrop

Mijn naam is Talitha Holtrop, kom uit Apeldoorn en ben 20 jaar oud. Ik ben tweedejaars student Verpleegkunde aan de CHE. Daarnaast, werk ik met veel plezier als teamleider bij de Albert Heijn.

Peter van den Heuvel

Ik ben Peter van den Heuvel. Als kind ging ik met mijn ouders naar de Hervormde Kerk in Hardinxveld-Giessendam. Ik ben daar als baby gedoopt. In 2005 heb ik belijdenis gedaan. Toch ervaarde ik een gebrek aan diepgang en echtheid in deze PKN gemeente.

Tamara Hansma

Ik ben Tamara Hansma Om het beetje in korte verhalen te vertellen; Ik ben christelijk opgevoed, de zwaardere kerk.

Bert Dikken

Ik ben Bert Dikken. Als kind ben ik gedoopt en opgegroeid in een christelijk gezin en ging ik elke zondag naar de kerk.