Doopgetuigenissen doopdienst 13 oktober 2019

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9.00 uur 11.00 uur 13.00 uur
Daan Vellekoop Mees Lindemulder Levi van de Pol
Linda van den Elskamp Elske van Paridon Gerda Troost
Daniëlle Hartog Nienke Veenstra Daan de Glee
Laurens Dam Lorena Löhr Desiree Lodder
Mark Segers Eleonora Löhr - Dolman Marco van de Loenhorst

 

Gerda Troost

Ik kom uit een gereformeerd gezin en ben als kind gedoopt, een keuze die mijn ouders voor me maakten waarop ik mag bouwen qua geloof!

Lorena Löhr

Mijn naam is Lorena en ik ben 16 jaar. Ik ben christelijk opgevoed en ben daar heel dankbaar voor. Twee jaar geleden ben ik met een goede vriendin van mij (die ik al ken sinds we allebei super jong waren) naar een christelijk zomerkamp voor meiden geweest. Daar heb ik God echt ontmoet en heb Hem dat weekend echt ervaren in mijn leven.

Elske van Paridon

Ik ben gelovig opgevoed en ik ging al een aantal jaren naar het zomerkamp van ‘Oase’. Toen ik naar de 1e/2e klas ging veranderde er een hoop. Ik ging naar een openbare school en niet meer naar de kerk en deed niet zoveel meer met het geloof.

Laurens Dam

Mijn naam is Laurens Dam, 38 jaar. Sinds 2017 woon ik alleen. Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin. Door allerlei moeilijke periodes in mijn schooltijd en het verlangen naar liefde, wat ik thuis niet kreeg, ben ik op het verkeerde pad terecht gekomen.

Danielle Hartog

Door het overlijden van dierbaren en ernstige ziektes dichtbij kwamen, heb ik een lastige kindertijd gehad. Daardoor ging ik door een hele zware periode, waar nare gedachtes kwamen opdagen en ik niet meer wilde leven.

Linda van den Elskamp

Mijn naam is Linda van den Elskamp. Ik ben 19 jaar. Tot een aantal weken geleden woonde ik met mijn ouders, broer en zus in Kootwijkerbroek. Ik ben niet gelovig opgevoed. Sinds een paar weken woon ik op mezelf in Barneveld.

Mark Segers

Als kind ben ik gedoopt door mijn ouders waar ik ze enorm dankbaar voor ben. Het christelijke onderwijs wat ik gekregen heb en de gedachte dat ik er nooit alleen voor zou staan hebben mij altijd geholpen. Maar wat doe je ermee als je nog jong bent?

Levi van de Pol

Mijn naam is Levi en ik ben 17 jaar. Samen met mijn ouders en broertje woon ik in Veenendaal.
Mijn beeld van God was vroeger nogal eenzijdig. Ik kende wel wat verhalen uit de Bijbel, maar bad nooit en had er ook geen idee van dat God van mij houdt.

Mees Lindemulder

Mees Theodoor Lindemulder, is mijn volledige naam. Ik ben geboren in Ede, waar ik mijn hele leven met plezier heb gewoond. Ik studeer sinds dit jaar in Nijmegen en volg daar de opleiding psychomotorische therapie.

Daan Vellekoop

Mijn naam is Daan, ik ben 17 jaar en woon in Veenendaal. Ik ga nu ongeveer een jaar naar Mozaiek0318 en heb nu besloten om mij te laten dopen.

Desiree Lodder

Mijn naam is Desiree Lodder en ik ben 19 jaar oud. Ik ben als kind niet gedoopt, mijn ouders wilden mij namelijk zelf die keuze laten maken; So here I am!

Nienke Veenstra

Mijn naam is Nienke Veenstra en ik ben 16 jaar. Thuis ben ik opgegroeid met het christelijke geloof.
Op de middelbare school hoorde ik over een (christelijk) kamp. Dit leuk me zo leuk dat ik zelf ook wel mee wilde gaan.

Daan de Glee

Hoi! Mijn naam is Daan, ik ben zeventien jaar en ik woon in Barneveld. Ik zit op de middelbare school, nu in het zesde jaar van het VWO. Thuis woon ik met mijn ouders en zusjes, ik heb er wel vijf :).

Marco van de Loenhorst

Ik ben Marco, 33 jaar en ik woon in Lunteren. Ik ga 8 november 2019 trouwen met Bernadeth en in het dagelijkse leven ben ik internationaal vrachtwagenchauffeur.

Eleonora Löhr-Dolman

Heyy, leuk je op deze manier even te ontmoeten! Ik ben Eleonora (46).  Creatieve, passionele, struggelende levenswandelaar. Genietend van de kleine en grote dingen. Houd van gezelligheid, kokkerellen, uren tafelen, bomen over van alles int leven onder t genot van een wijntje. Positief int leven staand, verbinder, grote lijnen/overzicht bewaarder. Organiseer graag feestjes om het leven te vieren, te dansen, samen te zijn, te delen met elkaar.