Doopgetuigenissen doopdienst 30 juni 2019

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9.00 uur 11.00 uur 13.00 uur
Rolanda van Brakel Sarah Nash Annemieke Poukens
Marjente Kiers Joey Dirks Marilou Stolk
Jolanda van Batenburg Celine van Engelenhoven Menno Hubbeling
Sonja van Niftrik van Lee Marieke de Visser Dorianne van Heerden
Vicky Schoute Brian Camu Bidhya van Harten
    Gerlof Smelt
    Matthew Tempelman
    Jan van Maanen

 

Bidhya van Harten

Mijn naam is Bidhya van Harten bijna 24, woon in Ede maar kom uit de buurt van Eindhoven. Ik ben 1e jaar student Social Work aan de CHE.

Sarah Nash

Mijn naam is Sarah Nash. Ik ben 37 jaar en woon samen met mijn zoon Ginn in het Houten. Ik ben gelovig opgevoed, namelijk katholiek en werd al snel na mijn geboorte gedoopt.

Matthew Tempelman

I am Matthew, born in Ontario Canada. I am very thankful to have grown up in a Christian home. When I was around 12, I entered a time of doubting my salvation, which motivated me to study and read the Bible a lot.

Vicky Schoute

Hallo, mijn naam is Viktoria (roepnaam Vicky) Schoute. Ik ben 38 jaar jong, getrouwd met Marco en we hebben 3 jongens in de leeftijd van 10, 12 en 16 jaar. In het dagelijkse leven ben ik koffie advisor.

Sonja van Nifterik

Ik ben Sonja, 75 jaar en woon in Oss. Mijn leven was tot het voorjaar 2018 erg zwaar en moeilijk. Ik voelde mezelf niet geliefd en eenzaam. Hoe ik ook mijn best deed en veel goeds probeerde te geven, het was nooit goed genoeg voor anderen.

Menno Hubbeling

Mijn naam is Menno Hubbeling, ik ben 21 jaar oud en woon op dit moment in Maarssen. Ik ben in een liefdevol gezin opgegroeid en heb altijd de vrijheid gehad om mijn eigen keuzes te maken met betrekking tot het geloof.

Marilou Stolk

Ik ben Marilou Stolk, 18 jaar oud en ga sinds kort vast naar Mozaiek0318. Ik ben door mijn ouders met het geloof opgevoed en ook door hen gedoopt als kind, waar ik ze enorm dankbaar voor ben.

Rolanda van Brakel

Mijn naam is Rolanda van Brakel. Ik ben 44 jaar oud en moeder van 5 kinderen, waarvan ik voor 4 mag zorgen. Mijn eerste dochter mag al 21 jaar zingen en dansen bij haar Vader in de hemel.

Marjente Kiers

Mijn naam is Marjente Kiers. Ik ben 16 jaar oud. Mijn ouders zijn gescheiden waardoor ik met mijn moeder, 2 broers en zus thuis woon.

Gerlof Smelt

Ik ben Gerlof Smelt, woon sinds 10 jaar in Veenendaal en kom oorspronkelijk uit Huissen. Om eerlijk te zijn heb ik lang getwijfeld of dopen wel iets voor mij zou zijn. In de afgelopen anderhalf jaar is het gesprek, met mij en om mij heen, steeds vaker op ‘dopen’ gekomen.

Jolanda van Batenburg

Ik ben Jolanda van Batenburg. Als ik aan een getuigenis denk dan denk ik aan een gedicht waarvan de twee laatste stukken zijn,

Jan van Maanen

Ik ben Jan van Maanen, 23 jaar oud, en geboren en getogen in Woudenberg. Opgegroeid in een gezin met zes kinderen zonder vader. Ik ben gereformeerd opgevoed en op mijn zestiende gestopt met naar de kerk te gaan omdat ik mijzelf daar niet in kon vinden.

Dorianne van Heerden

Ik ben Dorianne, ik kom uit Utrecht en woon op dit moment in Ede. Afgelopen zomer heb ik me bekeerd. Ik had een ander geloof en de overgang was niet zonder slag of stoot.

Annemieke Poukens

Mijn naam is Annemieke Poukens, ben 18 jaar en studeer verpleegkunde aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik ben lid van Navigators studentenvereniging Ede en heb op dit moment een bijbaan in de psychogeriatrie.

Brian amu

Ik ben Brian Camu. Ongeveer 8 jaar geleden ben ik tot geloof gekomen. Ik kom uit een niet gelovig gezin, maar ben wel naar een christelijke middelbare school gegaan.

Dominique Rodenburg

Mijn naam is Dominique Rodenburg en ik ben 17 jaar oud.  Samen met mijn broertje word ik christelijk opgevoed door onze ouders.

Mary ter Burg

Ik ben Mary ter Burg.  De laatste 10 jaar zijn heel zwaar geweest.