Doopgetuigenissen doopdienst 14 april 2019

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:30 uur 11:45 uur
Ingrid Lubach Suzanne van Beek
Jessie Kalkman  Laura Vermeer
Jessica Renes Manon Duchene
Arnold de Koning Elise van den Arend
Corine van Viegen  

 

Corine van Viegen

Op 14 april 2019 wil ik mij laten dopen. Het is dit voorjaar 10 jaar geleden dat ik de deur van mijn hart voor Jezus heb opengedaan. Het geloof heeft altijd een plek in mijn leven gehad. Toch is het belangrijk om Jezus ook echt binnen te laten in je hart, dan kan Hij Zijn werk doen.

Arnold de Koning

Op 30 juli 2017 kwam ik voor het eerst in Mozaiek0318. Op dat moment waren wij in verwachting maar wisten al dat Mats niet levensvatbaar zou zijn. Ik was erg boos en kon niet begrijpen dat God zoiets kon laten gebeuren.

Jessica Renes

Ik heb een christelijke opvoeding gehad dus ik heb altijd al geweten wie God was en altijd mooie verhalen gehoord over dat ik een geliefd kind van God ben.

Jessie Kalkman

Mijn naam is Jessie Kalkman en ik ben 20 jaar oud. Geloof is er bij mij met de paplepel ingegoten, iets wat er was maar waar nog geen echt besef bij lag. En nadat het een aantal jaar geleden met mij en de gezondheid van het gezin niet goed liep, was het geloof iets wat me boos maakte, want waarom gebeurde dit bij ons?

Ingrid Lubach

Ik voel me een gezegend mens dat ik van jongs af aan bekend ben met Jezus. Ik ben opgevoed in de traditie van de katholieke kerk en dat heb ik heel fijn gevonden. Echter, het was niet een heel bewuste keus.

Suzanne van Beek

Dopen is iets wat al lang door mijn hoofd gaat, maar ik was van mening dat het nog niks voor mij zou zijn. Want wat zou mijn overtuiging zijn? Wat is voor mij de waarde als ik mij nu laat dopen? Moet ik mij nu al wel laten dopen of pas later als ik een ‘betere’ christen ben?

Laura Vermeer

Hey hoi, Mijn naam is Laura Vermeer en wat leuk dat je de moeite neemt om mijn getuigenis te lezen! Ik ga hier in het kort proberen te omschrijven wat ik geloof en waarom ik voor de doop kies.

Manon Duchene

Ik ben Manon Duchene. Ik ben 27 jaar oud en sinds 8 jaar samen met Raymond. Samen hebben wij een dochter van 3,5 genaamd Noëlla. In juni 2016 zijn wij verhuisd van Ede naar Scherpenzeel.

Elise van den Arend

Mijn naam is Elise en ik ben 19 jaar. Al ruim 4 jaar ga ik met veel plezier naar Mozaiek0318, samen met mijn ouders, zusje en broer.

Wolf van Strien

Als kind ben ik gedoopt en christelijk opgevoed. Hoe ouder ik werd des te moeilijker ik het vond, van mij hoefde het niet zo. Ik kon ook wel zonder dacht ik......

Mieke van Strien

Van huis uit ben ik christelijk opgevoed en gedoopt als baby. Helaas was het veelal moeten, waardoor ik een afkeer kreeg van de kerk en het geloof. Gelukkig is het vlammetje in mij blijven branden en ben ik jaren later, toen ik getrouwd was, de kerkgang weer op gaan pakken. We gingen met ons gezin naar de Hervormde kerk.

Anouk van de Glind

Door een periode in India vorig jaar waar ik werkzaam was als verpleegkundige in een ziekenhuis heb ik God mogen ervaren in de meest bijzondere momenten. Hierdoor hielp God mij in de zoektocht in mijn geloof en liet hij merken dat ik geliefd ben door Hem en op Hem kan vertrouwen, waar ik ook ga.