Doopgetuigenissen doopdienst 17 februari 2019

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:30 uur 11:45 uur
John Koedijk Ruben Ravesloot
Arnold de Mare Rick Kramer
Maaike Bulten Marlinde van Roekel
Marloes Buning - van Litsenburg Gert Krab

 

Maaike Bulten

Voor mij heeft mijn ‘kinderdoop’ en belijdenis altijd al veel betekend. En dat doet het nog steeds. Toch wil ik Jezus in Zijn voetsporen volgen door nu de daad bij het woord te voegen.

Rick Kramer

Mijn naam is Rick en ik ben 16 jaar oud. In de zomer 2017 was het mooi weer en fietsten we naar het Henschotermeer. Helaas eindigde mijn fietstocht bij een boom. Boom stak over en zei goedendag, ik zei niets. Door de val brak ik mijn sleutelbeen, kreeg ik een klaplong en had geen lucht meer, maar mijn long ging open na het aanroepen van Zijn Naam, Jezus.

Marlinde van Roekel

De eerste 18 jaar van mijn leven heb ik in Ede gewoond en ging ik elke zondag met mijn ouders mee naar de PKN, waar ik ook als kind gedoopt ben. Deze kerk paste niet zo goed bij mij en daarom wilde ik graag op zoek naar wat anders.

Arnold de Mare

Afgelopen jaren heb ik veel mensen gezien die zich hebben laten dopen. Ik heb altijd gezegd; “als God het wil zal Hij het me wel duidelijk maken”. Eerlijk gezegd had ik maar half de verwachting dat dat zou gebeuren. Maar Hij heeft het WEL gedaan!

Ruben Ravesloot

Ik kom al sinds ik klein ben in de kerk en mij is dus altijd verteld dat ik Zijn geliefde kind ben en dat Hij van mij houdt en dat Hij voor mij aan het kruis is gegaan. Deze waarheid was voor mij altijd iets wat ik wel geloofde maar nooit realiseerde hoe bijzonder die eigenlijk is.

John Koedijk

In een nieuw jaar wil ik nieuwe stappen maken met God. Samen 1 te zijn en Hem te danken voor wat Hij allemaal voor mij heeft gedaan.

Marloes Buning - van Litsenburg

Ik ben getrouwd met Henk en moeder van Michelle, Matthijs, Robbert, Bas en Iris. Ik ben na mijn geboorte al gedoopt in de RK kerk, maar verder niet kerkelijk opgevoed. Door Henk ben ik in aanraking gekomen met de GKV, ik heb hier belijdenis gedaan, ben getrouwd en heb er onze kinderen laten dopen. Alles op verstand gedaan en geleefd, maar ik begreep er inhoudelijk niet echt veel van. Wel een hele fijne gemeente overigens!

Gert Krab

Ik ben Gert Krab, 46 jaar, getrouwd met Lianne, vader van Annelise, Marlinde en Jarit. Ik ben ZZP-er en werk vanuit huis als webdeveloper. Als hobby heb ik postduiven, hoewel in 2019 na ruim 30 jaar een vliegseizoen pauze wordt gehouden.