Doopgetuigenissen doopdienst 9 december 2018

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:30 uur 11:45 uur
Martin van Wamel Sjoerd Benschop
Tirza Alblas Joanne Westeneng
Sifra van Noppen Marijn Hoek
Wilma Mussche Ruben van Uunen
Robin Vink Martijn Hanekamp
Alie Drost Esmee Brouwer
  Rick Gerritse
  Arwin van Holten

 

Martin van Wamel

Ik ben Martin van Wamel en ben sinds september 2018 woonachtig in Veenendaal. Vorig jaar september ben ik getrouwd met Margreet Kuivenhoven. We hebben, zoals dat heet, een samengesteld gezin. Onze kinderen, 4 dochters en zoon zijn jongvolwassen en hebben zo hun eigen leven en wonen allen al op zichzelf.

Tirza Alblas

Hi, Ik ben Tirza, ik ben 15 jaar en zit in Havo 3 van het Ichthus college. Ik heb 2 oudere broers, een jonger broertje, en een vader + moeder. Verder houd ik erg van lezen en tijd doorbrengen met vriendinnen.

Sifra van Noppen

Mijn naam is Sifra van Noppen en ik ben 20 jaar. Ik ben opgegroeid in Ridderkerk bij mijn ouders, twee broers en zus. Ik woon nu 2 jaar in Ede in een groot studentenhuis en ik volg de schrijftolkopleiding (tolk voor doven/slechthorenden) in Utrecht. Ik ben sinds anderhalf jaar samen met mijn vriend, die ik ook in Ede heb leren kennen.

Wilma Mussche

Mijn naam is Wilma Mussche, 28 jaar, werkzaam in de jeugdhulpverlening en op negen december hoop ik gehoor te geven aan de opdracht ‘geloof en laat je dopen’, omdat het mijn verlangen is om Jezus in alles te volgen.

Robin Vink

Ik ben Robin Vink en ben 29 jaar. Ik woon in Wadenoijen sinds een klein jaartje. Ik ben opgegroeid in Geldermalsen bij mijn ouders.

Sjoerd Benschop

Ik ben Sjoerd. Ik ben 19 jaar oud. Ik studeer HBO Theologie in Ede en hoop later spreker te worden. Voornamelijk speel ik gitaar en zing ik. Ook zit ik bij Navigators Studentenvereniging Ede.

Joanne Westeneng

Ik ben Joanne Westeneng. Sinds twee jaar studeer ik Godsdienst-Pastoraal Werk in Ede waar ik ook op kamers zit, maar ik kom oorspronkelijk uit Voorthuizen.

Marijn Hoek

Ik ben Marijn, ik ben 20 jaar, woon in Lieden en ik studeer als Technische Specialist auto voertuigen op het Summa College in Helmond. Het fascineert mij om meer te weten te komen over de ‘auto van de toekomst’ en later een ander mee te helpen en te begeleiden.

Martijn Hanekamp

Ik ben Martijn, 27 jaar en getrouwd met Jenny. Samen verwachten wij in januari ons eerste kindje. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de Aftersales bij een BMW Motorrad Dealer.

Esmee Brouwer

Ik ben Esmee, opgegroeid in het kleine dorpje Zwartebroek en ben daar als baby gedoopt. Naast dat wij af en toe naar de kerk gingen, had ik zelf niets met het geloof.

Rick Gerritse

Mijn naam is Rick Gerritse en ik ben 16 jaar. Ik heb 1 broer, 1 zus en liefdevolle ouders. Ik werk bij Roelofsen en ga 1 dag in de week naar school.

Arwin van Holten

Ik ben Arwin van Holten en sinds 27-09-2018 ben ik getrouwd met mijn mooie en lieve vrouw Ilka, dat was en is een waar feestje. Verder ben ik vorig jaar afgestudeerd in HRM en heb ik vervolgens gewerkt als Junior HR-adviseur, maar bleek ik daar niet de energie voor te hebben.

Alie Drost

Ik ben Alie, en woon in Veenendaal met Jan Willem en onze 2 kinderen, Ella van 4 en Jack van 2 jaar. Als baby ben ik gedoopt, maar naast dat ik op christelijke scholen zat en graag met de buren mee naar de kerk ging werd er thuis vrijwel niks met het geloof gedaan.