Doopgetuigenissen doopdienst 7 oktober 2018

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:30 uur 11:45 uur
Yatniel Ramirez Aulet Lissette Jansen-Nijen Twilhaar
Corné Horden Margreet van den Berg
Maria Horden Marita van Stenis
  Jeanine van der Boon
  Joël Timmers
  Amy Timmers
  Carmen Timmers

 

Amy Timmers

Ik ben Amy Timmers en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Rijnsburg. Dit jaar ga ik beginnen aan de opleiding tot pedagogisch medewerker. Ik hou van creatief bezig zijn en muziek luisteren.

Jeanine van der Boon

Hi, mijn naam is Jeanine en ik ben 21 jaar. Ik ben opgegroeid in een liefdevolle, christelijke familie. Mijn moeder heeft mij als kleine baby laten dopen en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor. Het is een belofte waar ik nu verder op wil en mag bouwen.

Maria Horden

Ik ben Maria Horden-Koelewijn, 37 jaar. 14 jaar getrouwd met Corné Horden en samen mochten wij 2 kinderen ontvangen. Ik ben 2 dagen in de week werkzaam als pedagogisch medewerkster op een babygroep in de kinderopvang.

Corné Horden

Ik ben Corné Horden, 36 jaar. 14 jaar getrouwd met Maria Horden. Samen hebben we twee kinderen mogen krijgen. Ik ben werkzaam als zelfstandige in de bouwsector. Ik ben opgegroeid in Leerdam in een gezin van 5 kinderen. Wij zijn opgevoed met het geloof, we gingen elke zondag twee keer naar de kerk, wat ik niet altijd leuk vond, maar ik ben mijn ouders dankbaar dat zij mij het geloof hebben meegegeven en dat ik daar nu op mag gaan staan.

Margreet van den Berg

Ik ben Margreet van den Berg, 27 jaar en woon in Putten. Sinds december heb ik een relatie met Henry. Als kind ben ik gedoopt en Christelijk opgevoed. Hier ben ik dankbaar voor.

Carmen Timmers

Ik ben Carmen Timmers. Ik ben 14 jaar oud, en woon in Rijnsburg (Zuid-Holland). In mijn leven heb ik al best wat meegemaakt.

Lissette Jansen – Nijen Twilhaar

Ik ben Lissette, 26 jaar en woon samen met mijn man en hond in de prachtige bossen van Lunteren. Sinds september ben ik gestart met de opleiding Verzorgende IG.

Joël Timmers

Ik ben Joël Timmers, ben 20 jaar en studeer momenteel Communicatie en Multimedia Design in Den Haag. Ik woon in Rijnsburg. Mijn hobby is drummen en daarnaast sport ik ook graag.

Marita van Stenis

Mijn naam is Marita, ik ben 19 en woon in Monster, het Westland. Ik heb al 2 jaar een relatie met mijn lieve vriend Robin. Hij is deel van Mozaiek0318, en door hem kwam ik hier naar de kerk en heb nu besloten om mij hier te laten dopen.

Yatniel Ramirez Aulet

Ik ben heel blij met mijn nieuwe leven wat gaat komen met God aan mijn zijde.