Doopgetuigenissen doopdienst 24 juni 2018

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:30 uur 11:45 uur
Harry Offereins Mariska Driessen
Wim van Middendorp Jet Heijstek
Annette van Middendorp Anne Heinen
Liesbeth Rozemuller Thimo Swieringa
Elco den Oudsten Susanna van der Ham
Christine Berger Emilie de Bruijckere
Maureen Krösschell

 

Anne Heinen

Mijn naam is Anne Heinen. Ik ben 26 jaar. Getrouwd met Henry en samen hebben wij 2 kinderen. Lisa van 7 jaar en Senn van 3 jaar oud. We wonen in Bunschoten-Spakenburg.

Annette van Middendorp

Ik ben Annette, getrouwd met Wim, moeder van 2 heerlijke pubers van 15 en 16. Ik werk parttime als woon-zorgbegeleidster in een verpleeghuis.

Wim van Middendorp

Ik ben Wim van Middendorp, getrouwd met Annette. We hebben samen twee jongens Foppe 16 jaar, Jelke 15 jaar en zijn in 1995 met elkaar getrouwd. Tim van 30 jaar komt uit een eerder huwelijk.

Harry Offereins

God houd van mij!

Elco den Oudsten

Mijn naam is Elco den Oudsten, leerkracht van groep 8 op Het Baken in Veenendaal. Sinds 8 januari getrouwd met Eline.

Emilie de Bruijckere

Ik ben Emilie de Bruijckere, weduwe en heb 2 kindjes. Mijn dochter heet Angel en is 7 jaar, mijn zoontje heet Isaiah en is bijna 3 jaar.

Liesbeth Rozemuller

Ik ben Liesbeth en ik ben 26 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Ede. In ons huis wonen ook nog 2 poezen en 1 hond. Sinds januari werk ik als gastouder bij de gezinnen thuis. Ik ben opgegroeid in Dalfsen. Daar woonde ik samen met mijn ouders, mijn oudere broer en zus.

Mariska Driessen

Ik ben Mariska Driessen, 31 jaar, single en woon sinds een paar weken in Woudenberg (daarvoor in Leusden). Ik werk met veel plezier als gastouder in de buitenschoolse opvang. Verder spreek ik graag met vrienden af en bezoek regelmatig christelijke conferenties.

Susanna van der Ham

Ik ben Susanna van der Ham, en ben 22 jaar oud. Woon op kamers in Ede en studeer Verpleegkunde. Ik kom uit een gezin van 5 kinderen.

Thimo Swieringa

Ik ben Thimo Swieringa, 15 jaar oud en woon in Heteren. Hier woon ik met mijn ouders en 2 zussen waarvan 1 momenteel in Amerika au pair is. Ik doe VWO 3 op het HPC in Zetten.

Christine Berger

Mijn naam is Christine Berger, ik ben 46 jaar. Mijn man Robert en ik hebben vijf prachtige kinderen gekregen, drie jongens en twee meiden, die nu tussen de 23 en 14 jaar oud zijn. Onze oudste twee zonen zijn inmiddels uitgevlogen, onze jongste drie kinderen wonen nog thuis.

Maureen Krösschell

Ik ben Maureen Krösschell, 19 jaar en ik woon op kamers in Leiden. Sinds dit jaar studeer ik daar Midden-Oosten studies. Daarnaast ben ik lid van de Navigators Studentenvereniging in Leiden en vrijwilliger bij een campagne- en lobbyorganisatie die o.a. strijdt tegen extreme armoede.