Doopgetuigenissen doopdienst 11 februari 2018

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:00 uur 11:30 uur
Rianne Knot Anne Lammers
Marja Kuster Everanda van Horssen
Kars Ottens Bart van Hoek
Mylène Koppens Sara Dekker
Lisa Eikenaar Guido Dekker
Dominique van Kerkhof Anne van der Lek
Elbertina van Voorst Vera Meijerink
Dirk van Voorst Marieke Zoeteweij
  Bas Zoeteweij
  Anniek van de Bogerd
  Mariska Bos
  Henk van Meurs
  Jannica van Barneveld
  William van Barneveld

 

Anne Lammers

Ik ben Anne Lammers, 21 jaar en ik woon nog bij mijn ouders Jaap en Natascha in Veenendaal. Ik heb een zusje en een broertje. Ik werk met heel veel plezier op De Bombardon!

Anne van der Lek

Mijn naam is Anne van der Lek. Ik ben moeder van 5 kinderen (3 meiden en 2 jongens) waarvan de oudste getrouwd is en over twee weken hun eerste kindje verwachten. Ik ben coach, help graag mensen verder als ze vast zitten, wat binnen mijn vermogen ligt, geniet van mijn gezin en ja, heb ook het nodige meegemaakt. Toch heeft God mij staande gehouden.

Anniek van den Bogerd

Mijn naam is Anniek, 28 jaar en ik woon alleen in een heel fijn appartement in Apeldoorn. Op dit moment ben ik hard opzoek naar een nieuwe baan. In de tussentijd houdt ik mij bezig met YNG #Travel en ben ik clanleider.

Bart van Hoek

Mijn naam is Bart van Hoek, ben 27 jaar en woon op dit moment in Ede. Ik heb sinds eind vorig jaar een relatie met Everanda. Ik kom uit een gezin van vijf, vier kinderen en mijn moeder. Ik ben van de kinderen de oudste en heb drie zusjes onder me. Momenteel ben ik met mijn laatste jaar van mijn studie communicatie bezig.

Dominique van kerkhof

Ik ben Dominique, 33 jaar jong, woonachtig in Rhenen geboren in Westervoort. Ik werk bij DPS in Tiel als productiemedewerker en werk daar nu 4 jaar.

Everanda van Horssen

Mijn naam is Everanda en momenteel alweer 23 lentes jong. Ik heb sinds kort een relatie met Bart van Hoek en ik vind het heel mooi en bijzonder dat we ons samen mogen laten dopen.

Guido Dekker

Ik ben Guido Dekker, 23 jaar en ik ben vorig jaar getrouwd met Sara. We wonen in Amersfoort. Ik werk bij Knab als projectmanager en ben op dit moment bezig met mijn masterscriptie Bedrijfskunde aan de UvA. Mijn grootste passie is worship, ik speel gitaar in de band.

Henk van Meurs

Ik ben Henk van Meurs, getrouwd met Ans. Wij hebben samen 1 dochter, 1 zoon en 5 fantastische kleinkinderen, waar wij enorm van genieten.

Jannica van Barneveld

Mijn naam is Jannica van Barneveld en ik ben 29 jaar. Ik ben getrouwd met William van Barneveld en wij hebben samen een dochter Vieve. Na onze studie in Ede zijn we mede door Mozaiek0318, gaan wonen in Veenendaal. Op de CHE heb ik met heel veel plezier theologie gestudeerd. Op dit moment ben ik op zoek naar werk en geniet ik ook vooral van de vriendschappen en ontwikkelingen binnen Mozaiek0318.

Kars Ottens

Ik ben Kars Ottens, woon in een huis dat gevuld is met 4 of 5 mensen, mijn moeder en vader zijn gescheiden toen ik nog erg jong was en opnieuw getrouwd. Ik heb 3 broers en een zusje. Ik zit in de 4de klas VWO. Ik ben gedoopt toen ik nog jong was, maar zou het graag opnieuw doen omdat voor mij de doop heel symbolisch veel betekent.

Lisa Eikenaar

Ik ben Lisa Eikenaar, ik ben 24 jaar en studeer Social Studies in Ede waar ik ook op dit moment woon. Dit jaar loop ik stage als trajectbegeleider op een plek waar mensen wonen die net uit de gevangenis komen.

Marieke Zoeteweij

Mijn naam is Marieke. Samen met Bert (mijn man) en andere mooie mensen geniet ik van het leven.

Mariska Bos

Ik ben Mariska Bos, 38 jaar oud en getrouwd met Amelius en moeder van twee dochters en 1 zoon. Ik ben geboren in Tiel. Als kind ging ik soms naar de kerk, maar ik begreep er niet veel van.

Marja Kuster

Mijn naam is Marja. Ik ben 28 jaar. Inmiddels 3 jaar getrouwd met Jerome. Wij hebben een zoon Livai die bijna 1 is. Ik werk in de jeugdzorg op een woongroep voor jongeren met een lichte beperking. Dit is een ontzettend leuke baan waar ik heel veel plezier en uitdaging uit haal.

Mylène Koppens

De eerste keus waar ik bewust achter sta. Mijn naam is Mylène Koppens. Ik ben geboren op 26 april 1998 en ben wonend bij mijn fantastische ouders.

Sara Dekker

Ik ben Sara Dekker, 22 jaar oud, getrouwd met Guido Dekker. Samen wonen wij in Amersfoort. In het dagelijks leven ben ik student rechten aan de UU, werk ik 1 dag in de week in Ede als receptioniste en geef ik 1 dag in de week bijles aan middelbare- en basisschool kinderen.

Vera Meijerink

Na een roerige periode, weet ik het helemaal zeker. Ik kies voor Jezus! Ik kan en wil niet zonder Hem leven. 2 jaar geleden zat ik er heel anders bij. Ik ben jong moeder geworden, getrouwd en 3 jaar later weer gescheiden, en dat allemaal voor mijn 23e. Ik was moe, en op.

William van Barneveld

Ik ben William van Barneveld, getrouwd met Jannica en heb een dochtertje (2 jaar en 2 maanden) Vieve. In het basisonderwijs mag ik me een aantal dagen in de week bezig houden met alles op het gebied van ICT. Ik zet toffe projecten uit voor kinderen en coach collega's. Ook ben ik vaste toetsenist van o.a. Hanne de Vries en Rogier Pelgrim.. en speel bij Mozaiek0318.

Dirk van Voorst

Als kind mocht ik de kinderdoop ontvangen, hier ben ik mijn ouders ontzettend dankbaar voor! Zij hebben mij in een veilige omgeving opgevoed met het christelijk geloof. Op 21 jarige leeftijd mocht ik voor de gemeente belijdenis doen en dit was voor mij een keuze om God te dienen en te volgen.

Elbertina van Voorst

Ik ben opgegroeid in een veilige gezinssituatie en mijn ouders hebben mij gedoopt als kind. Daar ben ik ze enorm dankbaar voor, ook voor de liefde, het onderwijs en hun liefde voor God en elkaar als gezin. Wie Jezus voor mij is hebben bij mij het verlangen gewekt Hem echt te volgen en ik wil samen met Jezus mijn oude leven achter mij laten en met Jezus wandelen en Hem volgen!