Doopgetuigenissen doopdienst 26 november 2017

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:00 uur 11:30 uur
Lauwrens Sneep Ryanne Amoraal
Gerwert de Kruif Tim Schoemaker
Corine de Kruif Jolien Kuijsten
Anne Heystek Dick Lassche
Lenno Muit Joukje Lassche
Femke Muit  Anne Hoorn
   Rutger van Leeuwen
   Jan van Hardeveld
   Hans Weststrate
   Elly van Eekeren

 

Joukje Lassche

Mijn naam is Joukje Lassche. Ik ben 38 jaar. Getrouwd met Dick en samen hebben we drie jongens van 13, 11 en 8 jaar. Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin, waar mijn ouders mij als baby hebben laten dopen.

Jolien Kuijsten

Mijn naam is Jolien Kuijsten, ik ben 20 jaar en ik kom nu sinds ongeveer 3 jaar in Mozaiek0318. Ik ben opgegroeid in een gereformeerd vrijgemaakte kerk. Als kind en vooral als tiener had ik eigenlijk heel weinig met het geloof.

Elly van Eekeren

Ik ben Elly van Eekeren, 61 jaar en moeder van 3 kinderen en 7 kleindochters.

Ryanne Amoraal

Ik ben Ryanne Amoraal, 37 jaar en ik woon sinds een jaar met mijn 3 fantastische zonen in Rhenen.

Lauwrens Sneep

Hallo, mijn naam is Lauwrens Sneep. Ik ben geboren en opgegroeid in Nijkerk, waar mijn ouders nog steeds wonen. Inmiddels ben ik bezig met het afronden van de Pabo op de Christelijke Hogeschool Ede.

Gerwert de Kruif

Ik ben Gerwert de Kruif en ik kom uit Woudenberg. En al 17 jaar gelukkig getrouwd met Corine. Samen hebben wij vier zonen Ruben (12 jaar) David (10 jaar) Lukas (7 jaar) en Joël (5 jaar). Ik ben werkzaam als timmerman/uitvoerder bij een aannemersbedrijf.

Rutger van Leeuwen

Ik ben Rutger van Leeuwen. De reden dat ik me wil laten dopen is: Ook al heb ik het heel moeilijk gehad. God is er altijd bij geweest.

Jan van Hardeveld

Ik ben Jan van Hardeveld. Ik ben van huis uit Christelijk opgevoed en naar de hervormde kerk gegaan (PKN). Ik ben als kind gedoopt, in 1999 belijdenis gedaan waar ik eigenlijk niet achter stond.

Hans Weststrate

De laatste jaren zijn alle pijlers in mijn leven aan het schudden geweest: m’n werk, m’n huwelijk, m’n huis, m’n geloof en keuze voor een kerk.

Corine de Kruif

Ik ben Corine de Kruif en kom uit Woudenberg. Ik ben getrouwd met Gerwert en we hebben vier zonen. Ruben (12 jaar), David (10 jaar), Lukas (7 jaar) en Joël (5 jaar).

Tim Schoemaker

Ik ben Tim, 25 jaar, verloofde van Annette Vinke en woonachtig in het mooie Veenendaal. Ik ben opgegroeid in Apeldoorn als kind van twee liefdevolle ouders.

Anne Heystek

Ik ben Anne en mijn naam betekent ‘genadig’. Dat is wat waarheid geworden is in mijn leven.

Anne Hoorn

Door mij te laten dopen zeg ik JA tegen Jezus. Hij vraagt mij voor Hem te kiezen en dat wil ik! Mijn zonden zullen met mij begraven worden, doordat Jezus die voor mij op zich heeft genomen. Ik ben Hem zo dankbaar dat Hij mij nooit in de steek heeft gelaten en altijd bij me is gebleven.....

Alfred Baatenburg de Jong

Waarom ik me heb laten dopen is natuurlijk dat ik gehoorzaam wil zijn aan ‘laat je dopen’. En een nieuw wedergeboren leven wil hebben.

Annet Neve-Struik

"Ik ben gered door Jezus en wil me laten leiden door Zijn Heilige Geest". Al lang liep ik met de gedachte of ik me, na als kind gedoopt te zijn, zou laten dopen door onderdompeling, als geloofsdoop, mede door gesprekken die ik daarover voerde en door stukjes die ik er over las en door preken die ik erover hoorde.

Rochelle Megan Schroëder

Ik ben Rochelle Megan Schroëder en ik ben 24 jaar. Je laten dopen is altijd iets wat zo moeilijk uit te leggen is waarom. Het gevoel komt opeens en je kan er niet onderuit.

Sharon Beute

Ik ben Sharon, 21 jaar. Afgelopen zondag was de eerste keer dat ik in Mozaiek0318 naar de kerk ging.