Doopgetuigenissen doopdienst 10 september 2017

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:00 uur 11:30 uur
Judith Top Marieke van den Berg
Mieke van Ieperen Jaap van der Vliet
Alice van Holland Jeannet de Mare
Anja Brandsma Ivory Vonk
Angelina Raterink Corné Hamerpagt
Kees Snijder  

 

Niet alle doopgetuigenissen staan online.

 

Tamara van Veenendaal

Ik ben Tamara van Veenendaal, gescheiden, heb 5 kinderen en 2 kleinzoons.

Sanne Verhoeks

Ik ben Sanne, ik studeer rechten in Nijmegen en woon daar en ik houd van lekker sportief bezig zijn. Ik heb een lieve vriend en schoonfamilie, waar ik in de weekenden woon, die als echte familie zijn en die mij in alles supporten!

Sander Stam

Ik ben Sander Stam. Echtgenoot van Bertine en vader van Dana(3). Ik heb een eigen bedrijf in Tuinontwerp en Hovenier.

Pascale Lee - Davelaar

Ik ben Pascale Lee – Davelaar, ik ben 23 jaar oud. Ben nu ruim een jaar getrouwd met mijn lieve man Kevin Lee. Ik werk 6 dagen in de week bij mijn ouders in de zaak. Waar ik mijn passie en ei heerlijk kwijt kan.

Nelleke van Spriel

Ik ben Nelleke van Spriel – Bos. Getrouwd met Bryan. Samen hebben we 4 kinderen. Ik werk in een ziekenhuis op de poliklinische operatiekamer. Zingen voor God is mijn passie. Al op vele plekken in verschillende settings mogen doen. Dat is te gek!

Mieke van Ieperen

Hey! Mijn naam is Mieke, 23 jaar, student in Wageningen en ik word blij van sporten (turnen, krachttraining en zeilen), leuke gesprekken en mooie zonsondergangen. Een klein stukje uit mijn getuigenis:

Michiel de Hoop

Mijn naam is Michiel. Ik ben 20 jaar oud en woon in Tiel. Ik heb 2 oudere broers en 1 jongere broer. Ik studeer Automotive aan de Technische Universiteit Eindhoven en zit in het tweede jaar. Daarnaast werk ik bij de Albert Heijn. Ik ben verder ook erg sportief en sociaal.

Michaela Zhao

Ik ben Michaela Zhao. Ik zit in groep 6 op Balans. Ik woon bij mijn mama en mijn bonuspapa. Ik heb twee bonusbroers en twee bonuszussen. Ik hou van dansen en vioolspelen.

Marieke van den Berg

Hoi! Ik ben Marieke van den Berg, 17 jaar jong en een student in Utrecht. Op 10 september zal ik gedoopt worden. De reden waarom ik gedoopt wil worden is omdat ik hiermee wil bevestigen dat ik mijn leven met en voor Jezus wil leven.

Marian de Kleuver- Verbeeke

Mijn naam is Marian de Kleuver- Verbeeke. Ik ben getrouwd met Jack. Samen hebben we drie dochters en inmiddels ook drie hele lieve kleinkinderen.

Kees Rosendaal

Hey, Ik ben Kees Rosendaal, 24 jaar oud en kom uit Veenendaal. In het dagelijks leven verkoop ik vis op de markt dat is er met de paplepel in gegoten in onze familie. Daarnaast ben ik gek op sporten zoals fietsen, hardlopen, mountainbiken en ook nog af en toe zwemmen,

Judith Top

Ik ben Judith Top, 38 jaar, al ruim 11 jaar getrouwd met Jan en samen hebben we 2 mooie dochters Sarah en Noor. Ik heb een passie voor lekker eten en koken en werk in de catering. ik ben opgegroeid in een christelijk gezin met 2 broers en 2 zussen.

Jan Koos de Wolf

Ik ben Jan Koos, sinds 21 jun 2017 getrouwd met Aukje. Zij heeft 1 dochter en ik heb 2 zonen en 2 dochters. Beide zijn we gescheiden mensen geweest en we geloven oprecht dat God ons heeft samengebracht. We mogen nu een samengesteld gezin vormen. Ik heb een bonusdochter erbij gekregen. We zijn dankbaar!!

Geralt de Wilde

Hallo, ik ben Geralt de Wilde, 37 jaar. Ik ben getrouwd met Berna. In mijn dagelijks leven ben ik administratief medewerker. Mijn hobby’s zijn wandelen met onze hond, fietsen, bioscoopje en terrasje pakken.

Aritha van de Braak

Ik ben Aritha van de Braak. Mijn passie is mijn werk en hobby. Naast mijn werk bij Floradvance heb ik mijn eigen bedrijf Bloem & Ik. Bij Floradvance ben ik Product Designer voor de online wereld waar bloemenwinkels over de hele wereld bloemen kopen. Met Bloem & Ik richt ik me meer op grafwerk, bruidswerk, festival aankleding, beurzen aankleding enz.

Anneloes Chamuleau

Ik ben Anneloes Chamuleau. Getrouwd met Raoul. We hebben een zoontje van 20 maanden.

Anne Kuijsten

Ik ben Anne, 21 jaar. Na een soort tussenjaar achter de rug te hebben gehad, ben ik net begonnen met de pre-master Psychologie in Leiden om volgend jaar Klinische Neuropsychologie te kunnen studeren.

Anja Brandsma

Mijn doop als teken van volledige overgave aan Jezus. Onvoorwaardelijke Liefde. Ik loof U voor het ontzaglijk wonder van mijn bestaan wonderbaarlijk is wat U gemaakt hebt. Ik weet het tot in het diepst van mijn ziel. Toen ik in het verborgene gemaakt werd kunstig geweven in de schoot van de aarde, was mijn wezen voor U geen geheim.

Angelina Raterink

Mijn naam is Angelina Raterink, 27 jaar en ik woon in Veenendaal. Op 26 april 2018 hoop ik te trouwen met Menno Klok. Ik ben leerkracht op een christelijke basisschool waar ik met veel plezier lesgeef aan groep 6.

Alice van Holland

Ik ben Alice van Holland Elbers, 41 jaar en al bijna 19 jaar gelukkig getrouwd met Herry van Holland samen hebben wij drie zonen, Daan (17), Thijs (13) en Cas (12).