Doopgetuigenissen doopdienst 11 juni 2017

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:00 uur 11:30 uur
Michelle Buning Christa Swieringa
Joey van de Ende Berry Kramer
Trenny Oskam Robin Kramer
Nabil Awees Joey Kramer
Veerle van Munster Mirjam Winkel
Rosanne Meijerink Yvonne van Dieren
  Jan-Willem van Dieren
  Martijn Euyen
  Isabel Brouwer

 

Michelle Buning

Ik ben Michelle Buning, 23 jaar oud en ik woon in Ede. Momenteel ben ik werkzaam bij de DA en ik hoop in augustus af te studeren als Officemanager. Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin met fantastische ouders, drie jongere broertjes en een zusje.

Joey Kramer

Ik ben Joey Kramer 18 jaar oud en woon in Houten. Ik woon thuis met mijn moeder en mijn 2 broers. Ik heb de laatste jaren mogen ervaren hoe mooi God is. Als je jong bent ga je opzoek naar dingen in het leven en zo ik ook. En naarmate dat vorderde kwam ik erachter dat het geen betekenis heeft.

Joey van den Ende

Ik ben Joey en woon in een gezin van 4. Ik ben vrijwel direct na mijn geboorte uit huis geplaatst en ben geadopteerd door het gezin waar ik tot op heden woon. Ik werd op de basisschool veel gepest, had niet veel vrienden en begon me steeds meer af te zetten naar iedereen om me heen. Ik kon niet praten met iemand hierover en begon me steeds meer af te zonderen van de buitenwereld.

Rosanna Meijerink

Ik ben Rosanne Meijerink. 26 jaar oud, en sinds oktober 2016 woon ik samen met mijn man en dochter van 2 jaar in Veenendaal. Vanaf het moment dat wij in Veenendaal zijn komen wonen, komen wij naar Mozaiek0318.

Veerle van Munster

Ik ben Veerle van Munster, 22 jaar. Ik woon mijn hele leven al in Veenendaal. Ik ben in een warm gezin opgegroeid, bestaande uit mijn vader, moeder en 3 oudere broers.

Christa Swieringa

Hoi hoi, ik ben Christa Swieringa en 18 jaar. Van jongs af aan ben ik opgegroeid in een gezin die mij veel leerden en meegaven van Gods liefde.

Robin Kramer

Ik ben Robin Kramer. Ik wil me laten dopen om mijn belijdenis nu extra kracht bij te zetten.

Yvonne van Dieren

Ik ben Yvonne van Dieren, 39 jaar, gelukkig getrouwd met Jan-Willem en we hebben 2 prachtige dochters, Maud en Fleur van 11 en 8 jaar.

Berry Kramer

Ik ben Berry Kramer en ik kom uit Houten, ik woon met mijn moeder en mijn broers in Houten.

Jan-Willem van Dieren

Hoi, ik ben Jan-Willem van Dieren getrouwd met Yvonne en we hebben samen 2 prachtige dochters ontvangen. Maud van 11 en Fleur van 8.

Mirjam Winkel

Ik ben Mirjam Winkel en woon in Scherpenzeel. Ik ben getrouwd met Johan en ben moeder van twee zoons Berend en Boas en dochter Isa Mare.

Trenny Oskam

Ik ben Trenny Oskam, 53 jaar, moeder van 3 kinderen en oma van 2 kleinkinderen.

Nabil Awees

Ik ben Nabil (29jr). Ik ben enorm dankbaar wat Jezus voor mij heeft gedaan want zonder Hem had ik het allemaal niet overleefd. Sinds Goede Vrijdag heb ik mij mogen bekeren tot Jezus en heb ik besloten dat ik me daarom wil laten dopen.