Doopgetuigenissen doopdienst 9 april 2017

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:30 uur 12:00 uur
Ellie van Plaggenhoef Hannie van Schaardenburg
Ben de Jong Paul van Schaardenburg
Miranda de Jong Anne van der Mark
Annette Vink Angela Ditewig
Nathan Vink Ria het Jonk
Martijn van Breden Hans Cornelisse
Rebecca Euwijk Demi ten Hove
  Stefi van Dijk


Martijn van Breden

Ik ben Martijn van Breden, 24 jaar oud en afkomstig uit Haulerwijk. Daar ben ik opgegroeid en heb ik mijn hele leven gewoond. Anderhalf jaar geleden ben ik naar Ede verhuisd om daar te beginnen aan mijn studie. Ik volg de opleiding Godsdienst Pastoraal Werk aan de Christelijke Hogeschool Ede.

Annette Vink

‘Mama is ziek in haar hoofd.’ Zo legde we onze zoon David, toen 3 jaar oud, uit dat het niet goed met mij ging. Ik voelde mij anders. Ik dacht anders dan een ‘normaal mens.’ Er klopte iets niet in mijn hoofd.

Nathan Vink

Daar zit je dan met een leeg word document voor je. Wat ga ik schrijven, wat is mijn getuigenis? Laat ik beginnen bij het begin. Als baby ben ik gedoopt, waar ik mijn ouders eeuwig dankbaar voor ben. God heeft toen een verbond gesloten en vanaf dat moment heeft Hij nooit, maar dan ook nooit losgelaten.

Rebecca van Euwijk

Hallo! Ik ben Rebecca Euwijk, 22 jaar oud en ik woon in Ede. Ik ben geboren in Ridderkerk en via Hardenberg in Ede terechtgekomen. In juli 2017 hoop ik mijn diploma te ontvangen en mag ik mij logopediste noemen. Ik ben opgegroeid in een liefhebbend gezin met mijn ouders en broertje (18). Ook ben ik heel blij dat ik de vriendin ben van Martijn van Breden.

Ben de Jong

Mijn naam is Ben de Jong, 41 jaar en getrouwd met Miranda de Jong – van Roekel. Wij hebben twee mooie kinderen mogen krijgen, Elisa en Sil. Daarnaast hebben wij sinds 22 maart een pleegkindje van 1,5 jaar.

Ellie van Plaggenhoef

Ik ben Ellie van Plaggenhoef. Ik ben 43 jaar en moeder van 3 hele lieve, mooie, gezellige meiden van 15, 13, 11 jaar. Wij wonen in Renswoude en sinds 2 jaar komen we in Mozaiek0318, waar wij sinds januari ook deel van mogen zijn.

Paul van Schaardenburg

Ik ben Paul van Schaardenburg, 70 jaar, en sinds mijn 35e getrouwd met Hannie met wie ik samen 4 prachtige kinderen heb die inmiddels allemaal getrouwd zijn. Daarnaast mogen wij genieten van 3 kleinkinderen.

Hans Cornelisse

Ik ben Hans Cornelisse 19 jaar oud en volg de opleiding helpende welzijn breed. Ik heb een vriend Bert en een hele boel mooie mensen om mij heen. Mijn getuigenis is een bijzonder verhaal hoe ik God heb leren kennen en dat wil ik graag met jullie delen.

Miranda de Jong

Hallo, ik ben Miranda de Jong. Ik ben trotse moeder van mijn 2 fantastische kinderen Elisa en Sil en trotse vrouw van mijn lieve man Ben de Jong. Als kind ben ik opgegroeid met God en ben ook gedoopt. Hier ben ik mijn ouders dankbaar voor. Ik dank ze dat ze mij op weg hebben geholpen in mijn geloofsleven.

Ria het Jonk

Ik ben Ria het Jonk, 35 jaar, woon in Veenendaal en ben alweer 16 jaar getrouwd met Corné het Jonk. Samen hebben we een dochter van 12 en een zoon van 10 jaar. Ik ben opgegroeid zonder vader en ben op mijn 16e in een pleeggezin terecht gekomen omdat mijn moeder om diverse redenen niet in staat was om voor mij te zorgen.

Demi ten Hove

Ik ben Demi ten Hove en ben 20 jaar en woon m’n hele leven al in Veenendaal. Ik heb 2 oudere zussen en een stiefzusje. Mijn ouders zijn op m’n 8ste gescheiden en sindsdien woonde ik samen en met mijn moeder en mijn zussen.

Angela Ditewig

Ik ben Angela Ditewig en getrouwd met John. Samen hebben we 2 kinderen. Timo van 14 en Kim van 13 jaar. We wonen in Veenendaal. John en ik zijn in 2001 getrouwd in PKN kerk de Goede Reede. Daar hebben we ook geloofsbelijdenis gedaan en zijn onze kinderen gedoopt. Na een aantal jaren verwaterde de kerkgang en dus ook mijn geloof in God. Ik kan wel zeggen dat ik God helemaal heb los gelaten, maar Hij mij nooit!

Hannie van Schaardenburg

Ik ben Hannie van Schaardenburg, 56 jaar, en getrouwd met Paul. Wij hebben vier prachtige kinderen, alle vier getrouwd en daarnaast mogen we ook al genieten van 3 kleinkinderen. Als kind ben ik opgegroeid in een gezin waar de traditionele kerkgang een belangrijke plaats in nam. Ik groeide op in een omgeving vol veroordeling en heb in mijn jeugd diepe beschadigingen opgelopen waardoor ik een verwrongen en negatief vaderbeeld en zelfbeeld heb ontwikkeld. Daardoor kon ik niemand meer vertrouwen. Geen mens, God niet maar ook mijzelf niet.

Stefi van Dijk

Ik ben christelijk opgevoed en ik ging vroeger ook altijd naar de kerk. Toen ik in mijn tienerjaren kwam, mocht ik zelf kiezen of ik naar de kerk wilde gaan. Mijn prioriteiten verslechterde en ik wilde de wereld zelf ontdekken. Ik begon met roken af en toe drinken en daar na ook nog zo nu en dan een jointje.  Jammer genoeg beviel dat erg goed en het werd een gewoonte en het blowen en roken een verslaving.

Anne van der Mark

Mijn naam is Anne van der Mark, 24 jaar oud en woon op dit moment nog bij mijn ouders in Veenendaal. 7 juli hoop ik te trouwen met Fabian Spies, waar ik 8 jaar een relatie mee heb. Ik ben de jongste thuis en heb nog twee oudere broers en twee oudere zussen.