Doopgetuigenissen doopdienst 12 februari 2017

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:30 uur 12:00 uur
Alex de Kievid Marrie van Raaij
Regiene vd Koekelt Lisanne Singor
Ankie Boer Ans Drost
Maaike Bielsma Herman Jansen
Maarten Diepeveen Jan-Wim de Graaf
Richard Kool Angela de Kleuver
  Rhodé van Appeldoorn

 

Richard Kool

Ik ben Richard Kool 43 jaar. Ik ben getrouwd met Monice, wij hebben 2 prachtige dochters Tess 6 jaar en Lynn 1 jaar. In het dagelijks leven ben ik ZZP’er en werkzaam in de vlees en beveiliging sector. Mijn hobby’s zijn kickboksen, airsoft en mountainbiken.

Rhodé

Ik ben Rhodé. Ik ben 16 jaar en ik zit in het 1 e jaar van MBO laboratoriumtechniek in Arnhem. Verder beoefen ik de sport honkbal. Ik kom uit Rhenen maar ben toen ik klein was naar Veenendaal verhuisd. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 6 was. Ik heb 3 zussen en een halfbroertje. Ik woon samen met mijn moeder, stiefvader en mijn halfbroertje.

Regiene van de Koekelt

Ik ben Regiene van de Koekelt en ben 27 jaar. Ik ben 1,5 jaar gelukkig getrouwd met Dennis. Ik ben opgegroeid in een warm en liefdevol gezin met 6 kinderen. Mijn ouders hebben het geloof geleefd en meegegeven. Na mijn middelbare schoolperiode heb ik gekozen voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening waarna ik aan de slag ben gegaan als hulpverlener.

Marrie van Raaij

Ik ben Marrie van Raaij. 39 jaar geleden ben ik geboren in Veenendaal.  Ik ben het 2e kindje van mijn ouders. Ze gaven mij de namen van mijn oma: Maria, Jacoba, Catharina en als roepnaam Marrie. Na mij worden er nog 10 kinderen geboren.

Maarten Diepeveen

Ik ben Maarten Diepeveen, 33 jaar oud. Ik heb een relatie met Elisabeth en ik ben God dankbaar dat ik haar heb leren kennen. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier als Verzorgende IG bij Zorggroep Charim. Daarnaast woon ik als hoofdbewoner in 4YOU, dat is een opvanghuis voor tieners. Binnen Mozaiek0318 ben actief als jeugdleider van Rock Solid. Ik ben dankbaar dat ik tieners mag dienen. In mijn vrije tijd voetbal ik graag op het veld en in de zaal.

Maaike Bielsma

Mijn naam is Maaike Bielsma en ik ben 15 jaar. Ik woon in Veenendaal en ik woon daar samen met mijn ouders omdat ik enigst kind ben.

Jan-Wim de Graaf

Ik ben Jan-Wim de Graaf, 47 jaar en getrouwd met Regina. Ik ben vader van drie prachtige dochters van 16, 11 en 9 jaar oud. Ik ben geboren in Spakenburg en heb 1 broer(tje). Ik ben momenteel werkzaam als bronbemaler/chauffeur in Bunschoten.

Herman Jansen

Mijn naam is Herman Jansen, 54 jaar. Getrouwd met Ans Drost. Samen hebben we vier kinderen. Zelf heb ik twee zonen uit mijn eerste huwelijk. Ans heeft twee dochters ook uit haar eerste huwelijk. Ook zijn we gezegend met een kleindochter. Ik woon en werk in Ede.

Ans Drost

Ik ben Ans Drost kom uit Wageningen maar woon alweer 25 jaar in Ede. Ik ben opgegroeid met een jonger zusje en broertje. Ik heb een fijne jeugd gehad, mijn ouders waren er altijd voor mij. Van hen heb ik de liefde van en voor Jezus mee gekregen.

Ankie

Mijn naam is Ankie, ik ben 24 jaar oud en woon gezellig bij mijn ouders in Achterberg. Ik heb één oudere broer en twee jongere broers. Van kinds af aan gaan wij bijna elke zondag naar de kerk. ls kind vond ik dit leuk omdat ik daar een vast clubje vrienden had. Eenmaal in de pubertijd werd de kerk toch minder interessant, vooral vroeg opstaan op zondag was een uitdaging.

Angela de Kleuver

Ik ben Angela de Kleuver, 25 jaar oud en opgegroeid in Veenendaal. Ik heb twee kinderen Mylo van 4 en Jaira van 2. Ik ben van jongs af aan naar de kerk gegaan. Als kind naar de Hervormde kerk, maar later naar Mozaiek0318.

Alex de Kievid

Ik ben Alex de Kievid, 45 jaar. Ik woon al mijn hele leven in Veenendaal.Ik heb drie kinderen: Rivka, Aaron en Yair. Ik ben in 2010 gescheiden. Dit was een zeer lastige periode in mijn leven. In die tijd heb ik ook een hart infarct gehad. Na deze onrustige periode in mijn leven ben ik inmiddels weer gelukkig in de liefde met Eline!