Doopgetuigenissen doopdienst 13 november 2016

Getuigenissen van de dopelingen van zondag 13 november

Wijnand-Jan van den Brink

Mijn naam is Wijnand-Jan van den Brink, mijn leeftijd is 51 jaar. Ik ben geboren in Overberg op een boerderij en heb nog 2 jongere zussen. Ik was in mijn jeugd een erg verlegen jongen, die heel weinig vrienden had en aan de zijlijn stond.

Wouter Touwen

Ik ben Wouter Touwen, 26 jaar. Van jongs af aan geloof ik al in God, hier ben ik mee opgevoed. Geloven is altijd “normaal” voor mij geweest.

Aafke van Deursen

Ik ben Aafke van Deursen, 52 jaar. Ik woon sinds 3 jaar alleen. Ik heb vier kinderen, tussen de 17 en 26 jaar oud. Ik ben contextueel therapeut, relatietherapeut en traumatherapeut en heb een eigen praktijk onder de naam Aafke. Ter ontspanning houd ik van wandelen met mijn hond, lezen, films kijken en vooral contact met lieve vrienden: de dingen die ons bezig houden met elkaar delen, elkaar bemoedigen, troosten en samen lachen. En niet te vergeten lekker koken en opeten!

Marianne Heijting

Mijn naam is Marianne Heijting, ik ben getrouwd met Ronald en samen met onze drie kinderen Sascha (7), Eviroos (4) en Joas (1) wonen we in Bennekom. In het dagelijks leven werk ik ca 4,5 dag per week als trainer/adviseur bij CompaenGroep. Een leuke job waarbij ik op veel plekken kom en een bijdrage mag leveren aan de groei van mensen in organisaties in de breedste zin van het woord. Daarnaast studeer ik, ik doe de Master of Educational Leadership die ik in januari 2017 hoop af te ronden.

Maas Poort

Mijn naam is Maas Poort, 54 jaar en getrouwd met Marga. Samen hebben wij 2 kinderen, een dochter van 28 en een zoon van 19. Ook hebben wij 2 lieve kleinzoons waar ik erg trots op ben. Ik werk bij een installatie bedrijf als chef monteur.

Romy Lindeman

Hoi! Ik ben Romy Lindeman en ik woon in Veenendaal. Ik woon hier nu 5 jaar, in een pleeggezin. Ik studeer Communicatie en Journalistiek op het MBO Utrecht.

Herma Touwen

Ik ben Herma Touwen geboren en getogen in Dordrecht. Ik ben opgegroeid in een fijn gezellig christelijk gezin, ik ben de jongste van 5 kinderen. Mijn kinder- en tienerjaren heb ik door gebracht in de Christelijk Geref. kerk van Dordrecht – Zuid. Een mooie traditionele gemeente en voor die tijd best voor uit strevend. Daar ben ik als kind gedoopt , daar ben ik mijn ouders heel dank baar voor. Toen ik 20 was heb ik vol overtuiging belijdenis van mijn geloof gedaan. Ik ging voor mijn geloof in Jezus, Zonder Hem is er geen echt leven.

Myrthe Hanouwe

Mijn naam is Myrthe Hanouwer en ben 21 jaar oud. Ik kom uit een gezin met een vader, moeder en zusje (19 jaar). Mijn zusje is niet alleen mijn zusje, maar ook mijn beste vriendin! J Ik ben geboren in Stadskanaal en een paar keer verhuisd in mijn leven, namelijk naar Zwolle en Apeldoorn en op dit moment woon ik op kamers in Ede. Daar ben ik gaan wonen, omdat ik de PABO op de Christelijke Hogeschool Ede volg. In september ben ik begonnen in het derde jaar. Als ik afgestudeerd ben wil ik graag door studeren, zodat ik later op het speciaal onderwijs kan werken.

Barend Schuurman

Ik ben Barend Schuurman (46) en mag al meer dan 22 jaar gelukkig getrouwd zijn met Hilda. Samen hebben wij 2 mooie dochters die we van Hem hebben gekregen: Marjolein van 19 en onze jongste Ellen van 15.