Doopgetuigenissen doopdienst 18 september 2016

Getuigenissen van de dopelingen van zondag 18 september.

Myrna Mondria-Vreede

Ik ben Myrna Mondria-Vreede, 29 jaar oud, wonend in Veenendaal en sinds 16 juni jongstleden getrouwd met Machiel Mondria. Sinds een jaar mag ik werken als leraar op MBO Helicon Velp, waar ik mijn kennis als diëtist kan gebruiken in het lesgeven in de opleiding Voeding en Welzijn.

Nicole Galesloot

Ik ben Nicole Galesloot, 14 jaar en ik woon met mijn broertje van 11 jaar in een pleeg gezin. Hier woon ik nu 4 jaar. Hiervoor heb ik nog 6 andere pleeg gezinnen gehad. Mijn ouders konden niet voor me zorgen. Ik was bijna altijd ziek of ik had andere dingen. Ik ging niet altijd naar school. En ik ben vaak verhuisd en ik werd gepest.

Martijn Meulenbroek

Ik ben Martijn Meulenbroek, 16 jaar jong en ik zit op de Guido de Brès Arnhem in 5 Havo. Ik woon bij mijn ouders, zus en zusje en ben opgegroeid in de Nederlands Hervormde Kerk. Als baby ben ik gedoopt, daar liet God al zien dat Hij mij ziet en kent.

Rico van Vuuren

Ik ben Rico van Vuuren, 37 jaar en woon in Veenendaal. Ik werk bij een transportbedrijf en doe daar een deel van de planning. Daar werk ik (in verschillende functies) al ruim 19 jaar. Ik kom uit een gezin met 4 kinderen, ik heb 3 zusjes. Ik ben christelijk opgevoed en daar ben ik erg blij mee.

Gerard den Hollander

Mijn naam Gerard den Hollander, 63 jaar oud, getrouwd met Anja en we hebben samen 4 kinderen gekregen, drie dochters en één zoon. Ik werk in het onderwijs in Veenendaal. Ik ben opgegroeid in Rijswijk in een hervormd gezin en we kerkten in een evangelisatie (dat betekende geen eigen dominee, maar een mentor voor één dag in de week en elke zondag verschillende predikanten).

Bram van der Beek

Ik ben Bram van der Beek, 18 jaar oud, geboren in Krimpen a/d IJsel, opgegroeid en wonend hier in Veenendaal. Ik heb een oudere broer en een jonger zusje, ik ben een beetje de middelmoot. Ik woon nu nog thuis en zit in mijn laatste studiejaar ICT/Applicatie Developer op het ROC A12 in Ede.

Marline Bassie

Hallo, ik ben Marline Bassie en ben 19 jaar. Ik woon in Nijkerk nog samen met mijn ouders en broer. Mijn 2 oudere zussen zijn al het huis uit. Ik ben als baby gedoopt in de christelijk gereformeerd vrijgemaakte kerk. En ben ook altijd naar een vrijgemaakte basis –en middelbare school gegaan.

Marit Grandia

Ik ben Marit Grandia en ik ben 20 jaar. Ik heb de keuze gemaakt om mij te laten dopen. Waarom heb ik deze keuze gemaakt? Eigenlijk is de vraag, “waarom niet”?

Celianne van de Ruitenbeek

Ik ben Celianne van de Ruitenbeek en woon sinds mijn trouwen in Veenendaal, alweer ruim 7 jaar! Mijn man en ik zijn erg gezegend met een zoontje Lukah (3) en dochtertje Emmaly (9 mnd). Tot mijn 9e woonde ik in Hendrik Ido Ambacht en daarna in Woudenberg. Ik ben de 3e van zes en ben christelijk opgevoed. Daar ben ik mijn ouders dankbaar voor. Na een poosje Hervormd te zijn geweest in Veenendaal zijn we sinds 2013 deel van Mozaiek0318.

Krijn Boer

Ik ben Krijn Boer en ben 25 jaar oud. Het gezin waarin ik opgevoed ben bestaat uit mijn vader, moeder een jongere zus en 2 jongere broers. Ik ben door mijn ouders gelovig opgevoed.

Shirley van Kooij

Ik ben Shirley van Kooij en ben 25 jaar oud. Samen met mijn man Bert woon ik in Biddinghuizen. Van thuis uit ben ik niet gelovig opgevoed, wel heb ik altijd op christelijke scholen gezeten. Nieuwsgierig naar het geloof ben ik altijd geweest.

Michael Haesakkers

Ik ben Michael Haesakkers, 30 jaar, woon in Veenendaal. Ik ben geboren in Utrecht, heb een oudere halfzus en een halfbroer en een jongere broer.

Anja den Hollander

Mijn naam is Anja den Hollander, geboren in Den Haag als oudste van drie meiden. Opgegroeid in een familie waar God centraal stond. Getrouwd met mijn lief Gerard, ruim 40 jaar geleden (1975). Samen kregen wij als geschenk van God vier kinderen: Erica, Inge, Gert-Jan en Tjitske.

Gert-Hein van de Ruitenbeek

Ik, Gert-Hein, ben opgegroeid in een groot gezin met 8 kinderen, waarvan ik de 7e ben. Wij woonden in Putten en daar heb ik gewoond totdat ik getrouwd ben. Wij gingen in Putten naar de Hervormde Kerk en ik ben opgegroeid met het geloof in Jezus Christus. Wat natuurlijk geweldig is, als je van huis uit leert dat God een liefdevolle God is. Eigenlijk heb ik altijd geloofd in Jezus en dit geloof is eigenlijk met vallen en opstaan altijd blijven bestaan.

Sarah-Lynn Burger

Mijn naam is Sarah-Lynn Burger en ben 15 jaar oud. Sinds 1 februari woon ik in een pleeggezin in Ederveen met nog 4 andere tieners en 2 echtparen die om de week van zorg voor ons wisselen. Ik ben geboren in China. Toen ik twee was ben ik geadopteerd en in Veenendaal komen wonen.

Marina Rijksen

Ik ben Marina Rijksen, 24 jaar oud. En woon in Kootwijkerbroek. Ik ben een gescheiden moeder van een lieve dochter, Eva (bijna 3 jaar).