Doopgetuigenissen doopdienst 5 juni 2016

Getuigenissen van de dopelingen van zondag 5 juni.

Ina van Laar

Ik ben Ina van Laar getrouwd met Theo van Laar wij hebben 3 geweldige kinderen Marjet, Matthieu en Niels. Ook hebben wij onze beide ouders nog, ouders waar wij super trots op zijn.

Dwi Koolhaas

In december 1972 kom ik ter wereld. Niet in NL maar in Indonesië. Daar groei ik op in armoede en na een zwerftocht van ouders in Indonesië, naar een Indonesisch familielid, ziekenhuis en kindertehuis aldaar, vertrek ik naar NL en word ik geadopteerd door mijn ouders. Ik tref het zeer met ze: ze zijn lief, betrokken, christenen en vooral mensen met een warm hart. Ik heb ‘zomaar’ 3 broers en 2 zussen, naast dat ik in Indonesië de middelste ben van mijn ouders daar, waarvan mijn vader nu nog leeft en met wie ik sinds kort weer een beetje contact heb.

Jane Demoet

Ik ben Jane Demoet, geboren in Indonesië (Nord Sulawesi). Ik ben getrouwd en we hebben een dochter van 16 jaar. Mijn man en ik hebben een muziekonderneming.

René Koolhaas

Ik ben René Koolhaas, 44 jaar en opgegroeid in een gezin van vier kinderen. Ik heb een hele stabiele gezinssituatie gekend en ben mijn ouders heel dankbaar voor de opvoeding die ik heb mogen krijgen. Van kinds af aan gingen we naar de Christelijke Gereformeerde kerk. Een gemeente waar we ons altijd thuis gevoeld hebben.

Lisanne Koudijs

Ik ben Lisanne Koudijs en vijfentwintig jaar oud. Ik ben bijna drie jaar getrouwd met Ron Koudijs en wij hebben samen een prachtig dochtertje: Jane. Ik werk voor drie dagen als psychomotorische therapeut en bewegingsagoog bij Sophia revalidatie in den Haag en Gouda. Daarnaast ben ik binnen mozaiek actief als teamleider van mozaiekkids.

Mark de Jong

Ik ben Mark de Jong geboren op 3 april 1973. Ik ben getrouwd met Dorien en de trotse vader van onze 2 kinderen Noor (11) Mees (9). Ik ben geboren in een christelijk gezin en ik ben dankbaar dat mijn ouders mij als baby hebben gedoopt en mij een christelijke opvoeding hebben gegeven. Toen ik ouder was en verder opgroeide is het geloof op een laag pitje komen te staan en dwaalde ik steeds verder af van god en de kerk.

Lea Perk

Ik ben Lea Perk. Ik heb wat je noemt niet echt een bepaald vlekkeloze jeugd gekend. Op mijn tweede werd er epilepsie bij mij geconstateerd. Ook heb ik twee jaar extra over mijn school periode gegaan, is er op mijn tiende NLD geconstateerd en na vijf jaar te hebben gevist werd die diagnose veranderd in autisme, Asperger syndroom.

Niels Robbertsen

Ik ben Niels, 28 jaar en nu alweer twee jaar getrouwd met Lizzy. Samen wonen wij in Veenendaal. Ik kom uit Renswoude, ben christelijk opgevoed en van huis uit ook met mijn ouders mee gegaan naar de kerk. Een aantal jaar geleden hebben we ons aangesloten bij Mozaiek0318 en zijn later ook vanuit deze gemeente getrouwd.

Theo van Laar

Ik ben Theo van Laar, opgevoed in een gezin met vier kinderen. Hierbij was ik de derde. Mijn vader en moeder moesten altijd hard werken om het gezin te onderhouden en konden zich weinig luxe permitteren. Ondanks dat heeft het mij nooit aan iets ontbroken en heb ik een zeer liefdevolle opvoeding gehad en stonden mijn ouders altijd voor mij klaar. Mijn vader en moeder leven nog en tot op de dag van vandaag is dat nog steeds zo. Ik heb dus een hele stabiele jeugd gehad met veel liefde. Deze basis mocht ik meenemen als tiener en als jongvolwassene.

Robert van Bruxvoort

Ik ben Robert van Bruxvoort, kom uit Veenendaal. Ik ben 15 jaar. Ik ben christelijk opgevoed en daar ben ik heel blij mee, maar ik deed er nog niet veel mee.

Grace Romeijn

Ik ben Grace Romeijn, 14 jaar.  Ik ben graag vrolijk en blijf altijd lachen, wat er ook aan de hand is. Ik word ook altijd vrolijk als ik weer op de club ben van Mozaiek0318. (Rock Solid) Daar leer je veel kinderen van je eigen leeftijd kennen die ook christelijk zijn en waar je veel lol mee beleeft, en de begeleiders die doen ook altijd gezellig met ons mee. Op de rug van een paard ben ik ook dol gelukkig. Paarden, vrienden en familie betekenen veel voor mij.

Henrike Bosscha

Mijn naam is Henrike Bosscha en ik ben 18 jaar oud. Samen met mijn ouders, zus en broertjes wonen wij in Amersfoort, de stad waar ik ook geboren ben. Momenteel heb ik een tussenjaar en werk ik een aantal dagen in de week bij de thuiszorg. Daarnaast heb ik als onwijs grote hobby voetballen. Dit doe ik dan ook drie keer in de week met veel plezier.

Jarrin van Kooten

Ik ben Jarrin van Kooten, 16 jaar uit Tiel. Ik heb altijd gezegd dat ik me laat dopen als ik de wereld gezien heb, maar daar kwam al snel verandering in toen ik bijna elke zondag naar Mozaiek0318 ging. Een preek van een paar maanden terug sprak mij zo aan dat ik naar een persoon in het groen ging en vroeg wanneer de doopinformatieavond was maar helaas kon ik daar niet bij zijn, want ik zat in Albanië.

Greetje van de Kieft

Ik ben Greetje van de Kieft, 25 jaar en ik woon in Ede. Ik zit in het derde jaar van de studie HRM op de CHE en daarnaast werk ik als woonbegeleider bij Zideris in Rhenen. Ik kom uit een gezin met zes kinderen waarvan ik de tweede ben. Mijn ouders wonen in Zetten, in de Betuwe, waar ik vanaf mijn derde ben opgegroeid. Ik heb een goede band met mijn ouders die er altijd voor me zijn en waar ik mijn verhaal kwijt kan. Daar ben ik erg dankbaar voor!

Maaike van Berkel

Mijn naam is Maaike van Berkel, en ben 24 jaar jong. In het dagelijks leven ben ik mama van mijn lieve dochter Evalinde. Ik ben de jongste uit een gezin van 5 kinderen, een echte benjamin. Mijn ouders hebben mij altijd gelovig opgevoed, maar ergens onderweg ben ik God kwijt geraakt. Ik begon te drinken, te blowen, te roken, ik stal, ik loog en kon mezelf niet in de spiegel aankijken.

Guido Rebergen

Ik ben Guido Rebergen en ik ben 24 jaar oud. Zoon van mijn geweldige ouders. Ik heb een broertje van 20 jaar oud en een getrouwde zus van 27 jaar en een lief neefje en nichtje. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Vlastuin. Daar ben ik constructie bankwerker/lasser en dat doe ik met veel plezier. Daarnaast ben ik graag in de sportschool en ga ik drie keer in de week hardlopen.