Doopgetuigenissen doopdienst 3 april 2016

Op zondag 3 april 2016 werden tijdens twee feestelijke diensten 17 mensen gedoopt! Hieronder vindt u van elk van hen het persoonlijk geloofsgetuigenis, waarin u kunt lezen hoe hij of zij tot deze stap is gekomen. 

Andries Nap

Ik ben Andries Nap. Wat ik doe is: papa zijn voor mn zoontje Thimo, wonen in Rhenen, werken als engineer bij een maritiem onderzoeksinstituut (MARIN), sporten (mountainbiken+surfen+snowboarden) en een parttime bijbelschool (Royal Mission). De opvoeding van Thimo doen zijn moeder en ik samen in een zogenaamd co-ouderschap.

Annette Vinke

Mijn naam is Annette Vinke, ik ben 24 jaar geleden geboren in Leiden en opgegroeid in Veenendaal. Ik ben opgegroeid in een warm en liefdevol gezin, bestaande uit mijn ouders en mijn broer. Ik woon sinds 2011 in Groningen, waar ik rechten studeer.

David Bassie

Ik ben David Bassie, 20 jaar. Zoon van mijn geweldige ouders en broer van maar liefst 3 lieve zussen. Als kleine baby ben ik gedoopt in de gereformeerd vrijgemaakte kerk en ben ook naar een vrijgemaakte basis en middelbare school gegaan.

Frits Versluis

Mijn naam is Frits Versluis en samen met Hettie en onze 3 dochters woon ik in Bennekom. Het geloof heeft vanaf mijn geboorte een rol gespeelt in mijn leven. Als kind ben ik door mijn ouders gedoopt en zij hebben mij veel verteld over God en Jezus. Mijn ouders waren ook volop betrokken en actief bij de plaatselijke Kerk en het was bijna vanzelfsprekend dat ik daar ook inrolde.

Gert-Jan van Holland

Ik ben Gert-Jan van Holland, 42 jaar, bijna 19 jaar getrouwd met Marjon, en we zijn de gelukkige ouders van 3 kinderen. 2 Dochters, Lisanne(14) en Femke(12), en een zoon Tim(9). In het dagelijks leven werk ik als programmeur(SAP) op de automatiseringsafdeling van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle a/d IJssel.

Gijs Legemaat

Ik ben Gijs Legemaat. Ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Maarsbergen. Ik heb 2 hele leuke broertjes en een heel sterk zusje. Ook ben ik gezegend dat mijn ouders er allebei nog zijn. Ik doe momenteel de fulltime school van Royal Mission. Ik ben christelijk opgevoed en daar ben ik heel dankbaar voor.

Harmen Sytsma

Ik ben getrouwd met Karen en nu sinds anderhalf jaar woonzaam in Veenendaal. In ben sinds ’98 werkzaam als zelfstandig ondernemer in de internetbranche (websites, planningsoftware voor vrijwilligers en consultancy). Ik ben opgegroeid in Eindhoven maar heb die plaats nu zo’n drie jaar geleden verlaten om mij als man bij mijn vrouw te voegen ;).

Hettie Versluis

Mijn naam is Hettie Versluis - Welgraven. Ik ben 40 jaar en woon in Bennekom. Ik ben getrouwd met Frits en samen hebben wij drie meiden (9, 13, bijna 16) Het gezin waar in ik ben op gegroeid was/is liefdevol en veilig, samen met mijn twee jongere broers heb ik een fijne jeugd gehad.

Jan van Ravenhorst

Ik ben Jan van Ravenhorst, 24 jaar en woon in Veenendaal. Ik volg een bbl opleiding voor vertegenwoordiger en werk daarnaast in het bedrijf van mijn ouders. Ik ben zelf de jongste thuis met 4 oudere zussen. Als kind ben ik gelovig opgevoed maar had er zelf vrij weinig mee, naar de kerk gaan vond ik maar niks.

Karen Sytsma

Ik ben Karen Sytsma, getrouwd met Harmen en samen wonen wij nu ongeveer 1,5 jaar in Veenendaal. Als kind ben opgegroeid in het dorpje Vriezenveen in Twente. Hier heb ik ruim 23 jaar gewoond bij mijn ouders. In het dagelijks leven werk ik vier dagen in de week op Evangelische basisschool de Rots in Ede. Dit jaar geef ik les aan de combinatiegroep 3/4.

Kees ten Brinke

Laat ik beginnen door mij even voor te stellen. Mijn naam is Kees ten Brinke, 22 jaar oud en ik ben geboren en getogen in IJsselmuiden waar ik nog steeds gezellig samen met mijn zusje en twee broertjes bij mijn ouders thuis woon. Ook heb ik nog een oudere zus, maar die is al enige tijd het huis uit. Omdat ik jullie niet wil belasten met een verhaal van 50 kantjes zal ik jullie in het kort wat vertellen over mijn verhaal met God.

Lusanne Verschuur

Ik ben Lusanne Verschuur en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Ede, samen met mijn ouders en broertje van 14 en zusje van 10. Vorig jaar mei heb ik mijn VMBO examen gehaald, en op dit moment doe ik Havo 4 op het Guido de brés in Arnhem.

Marjon van Holland

Ik ben Marjon en een geliefd kind van mijn Vader in de hemel. Ik ben al achttien jaar getrouwd met Gert-Jan en samen hebben we drie kinderen: Lisanne (14), Femke (12) en Tim (9). Naast dat ik thuis er mag zijn voor mijn gezin (en degenen die God mij op mijn pad stuurt), ben ik conferentiemanager bij stichting ‘His Healing Voice’ en bid daar ook mee in het ministryteam. Ik ben een geboren en getogen Veense.

Renate Groeneveld

Ik ben Renate Groeneveld, 16 jaar en zit op het Ichthus College in VWO 4 in Veenendaal. Ik doe het profiel NG/NT en wil verloskundige worden. Ik woon thuis bij m’n ouders en heb nog twee oudere broers van 28 en 30 jaar. Zij zijn al getrouwd en hebben allebei een dochter.

Renske Provoost

Ik ben Renske Provoost en ik wil mij graag laten dopen omdat ik God wil volgen en er voor uit wil komen dat ik bij hem hoor. Ik zit nu midden in een niet zo makkelijke periode, maar ondanks dit alles heb ik God nog nooit zo erg ervaren als in deze periode. Ik ben met het geloof opgegroeid en ook met volwassenendoop.

Riëlle Drost

Ik ben Riëlle Drost. Ik ben geboren in 1986 en groeide op in een gezin met vader, moeder en twee broers. Mijn ouders hebben mij laten dopen in de Gereformeerde kerk.

Heike van Teylingen

Mijn naam is Heike van Teylingen Hovestad, ik ben 40 jaar. Ruim 19 jaar geleden ben ik getrouwd met Mark, we hebben 2 dochters Maaike (14) en Esther (12). Ik ben geboren als enige dochter van 2 geweldige ouders. Ik ben heel dankbaar dat mijn ouders me in geloof hebben opgevoed. Dagelijks las mijn moeder voor uit de kinderbijbel en later uit dagboekjes. Ze namen me mee naar de Ned. herv. kerk wijkgemeente 2 in Bennekom. Daar ben ik als baby gedoopt, heb ik heel bewust, samen met Mark, belijdenis gedaan.