Doopgetuigenissen doopdienst 24 januari 2016

Op zondag 24 januari 2016 werden tijdens twee feestelijke diensten 17 mensen gedoopt! Hieronder vindt u van elk van hen het persoonlijk geloofsgetuigenis, waarin u kunt lezen hoe hij of zij tot deze stap is gekomen. 

Sandra van den Berg

Ik ben Sandra van den Berg, 44 jaar en geboren in Elst op 5 juli 1971. Mijn man Marcel en ik zijn 19 jaar getrouwd, wonen in Elst en we hebben een zoon en een dochter, Lars van 17 jaar en Sophie van 12 jaar. 

Mirjam Glazenburg

Ik ben Mirjam Glazenburg en ben 43 jaar oud. Ik werk bij Optrack en ben daar assistent activiteiten begeleider. Ik ben gescheiden en heb drie kinderen die niet meer thuis wonen. Ik heb nu een lieve vriend. 

Sabina Roelofsen

Ik ben Sabina Roelofsen, 36 jaar. Woon in Kesteren samen met mijn lieve man Evert en onze drie prachtige kinderen. Een zoontje van 3 jaar en twee dochters van 11 en 13. Ik werk in een warenhuis waar ik onder andere de etalages maak.

Marianne Gaakeer

Ik ben Marianne Gaakeer en woon in Houten. Ik ben kerkelijk opgegroeid en mijn hele leven naar de kerk gegaan. Vroeger Hervormd en later naar de Ned. Gereformeerde kerk. Ik ben als baby gedoopt en heb later belijdenis bewust gedaan. 

Marjolein Valk

Ik ben Marjolein Valk en ik ben nu 26 jaar oud. Ik ben vorig jaar afgestudeerd als maatschappelijk werker. Het helpen van mensen met bijvoorbeeld psychische en psychiatrische klachten is mijn passie en datgene wat ik met veel plezier doe.

Jeanet van Remmerden

Ik ben Jeanet van Remmerden – van de Haar, 46 jaar. Getrouwd met Andre en samen hebben we 2 kinderen Martin van 20 en Lianne van 16 jaar. We komen uit Veenendaal en sinds 6 jaar wonen we in Elst.

Laura Pol

Ik ben Laura Pol – van der Leeden, 47 jaar en al bijna 25 jaar getrouwd met Herman. Moeder van 2 prachtige zonen, Maarten en Thomas. Sinds november 2014 heb ik de mooiste baan die je je maar wensen kunt. Ik mag God dienen op het secretariaat van Mozaiek0318.

Gerda de Heus

Gerda de Heus Ik ben Gerda de Heus en getrouwd met Anton. Samen hebben we 3 (getrouwde) kinderen en 3 hele lieve kleinkinderen. Ik ben 55 jaar en geboren in Maurik in de Betuwe. Daar ben ik opgegroeid met mijn ouders en 7 jaar oudere broer. Mijn moeder is opgegroeid in een zwaar gereformeerd gezin (21 kinderen). Mijn vader was helemaal niet gelovig en het geloof van mijn moeder raakte al heel snel op de achtergrond. Daarom ben ik helemaal niet met het geloof opgegroeid.

Henderike Pilon

Ik ben Henderike, 27 jaar, getrouwd met Jasper en moeder van een prachtige dochter Lizzy. Verder ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. Graag wil ik je kort vertellen wanneer ik Jezus heb leren kennen, en wat mijn motivatie is om me te laten dopen.

Herman Pol

Ik ben Herman Pol, 49 jaar en al 24 jaar getrouwd met Laura. We hebben 2 kinderen, Maarten (14 jaar) en Thomas (11 jaar). Wij wonen in Bennekom. Ik werk bij CGI als Director Consulting Services (Sales/HR manager). CGI is een groot IT bedrijf (70.000 mensen wereldwijd). Naast mijn werk ben ik bij Mozaiek0318 actief als coördinator NextGen.

Annemijn Kroon

Mijn naam is Annemijn, een 22-jarige studente. Ik ben als enig kind opgegroeid bij mijn ouders. Momenteel studeer ik Bedrijfskunde aan de CHE en geniet ik van schrijven, muziek en mensen.

Anton de Heus

Ik ben Anton de Heus en sinds 1980 getrouwd met Gerda. We hebben samen 2 zonen en een dochter die inmiddels alle 3 getrouwd zijn en 3 lieve kleinkinderen.

Evert Roelofsen

Ik ben Evert Roelofsen, 36 jaar. Getrouwd met Sabina. Samen hebben we 2 dochters van 13 en 11 jaar en 1 zoontje van 3 jaar. Ik werk als autospuiter bij een autoschadeherstelbedrijf.

Esmée Hage

Ik ben Esmée en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Veenendaal met mijn ouders en broertje van 14. Ik volg momenteel de Pabo aan de Christelijke Hogeschool in Ede en zit in mijn tweede leerjaar. Ook heb ik nu ongeveer 9 maanden met mijn vriend. Hij woont in Den Haag, dus als ik niet thuis te vinden ben, ben ik daar. Samen met hem kom ik nu iedere zondag naar de dienst sinds juni.

Geurt Beijer

Ik ben Geurt Beijer, 46 jaar, waarvan al ruim 20 jaar getrouwd met Simone. Samen hebben we 2 dochters, Ilse van 17 en Janine van bijna 13. We wonen in Renswoude, waar we eerder ook altijd naar de Koepelkerk gingen.

Andre van Remmerden

Ik ben Andre van Remmerden geboren op 21-09-1968 dus 47 jaar. Ik kom uit een gezin van 5 kinderen, 3 oudere zussen en een jongere broer. Wij zijn christelijk opgevoed en ik heb dus ook de kinderdoop gehad. We zijn met mijn ouders eerst naar de Oudekerk gegaan toen naar de Hoeksteen en als laatste voor het trouwen naar de Sionskerk.