Doopgetuigenissen doopdienst 20 september 2015

Op zondag 20 september 2015 werden tijdens een feestelijke diensten 11 mensen gedoopt! Hieronder vindt u van elk van hen het persoonlijk geloofsgetuigenis, waarin u kunt lezen hoe hij of zij tot deze stap is gekomen. 

Anne de Jong

Ik ben Anne de Jong, 30 jaar oud. Ik woon in Veenendaal en woon daar samen met mijn lieve hond. Ik werk in de gehandicaptenzorg en doe dit met veel liefde en plezier. Naast mijn werk zijn mijn hobby´s mijn eigen paard, hardlopen en fitness. Verder vindt ik het leuk om met vrienden dingen te ondernemen.

Ben van Kruistum

Ik heb veel dingen meegemaakt vroeger... Van een vervelende tijd op school.. tot verslavingen.. en ben nooit zo bezig geweest met geloof.. Had een soort van afkeer ertegen en geloofde eigenlijk niet dat dat ook voor mij kon zijn.. Was een vrij negatieve denker en geloofde min of meer dat dat slechte leven dat ik leidde het maximale was wat in het leven zat. Had dat min of meer geaccepteerd. Tot mijn zwager mij vorig jaar mee vroeg naar de Alpha cursus... Ik had immers toch niets te verliezen.

Femke Stok

Ik ben Femke Stok, 21 jaar. Geboren in Indonesië en daar tot mijn vijfde jaar gewoond. Ik kom uit een gezin van 7 kinderen en mijn twee liefdevolle ouders. Ik heb 3 zussen, 1 broer, 1 broertje en een zusje die al mag rusten bij God. Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van de opleiding Sociaal pedagogisch hulpverlener en loop stage in de Jeugdzorg.

Gertrude Verhagen

Mijn naam is Gertrude Verhagen, 49 jaar. Ik woon sinds een jaar samen met mijn vriendin in Veenendaal, en heb het daar erg naar mijn zin.  We zochten een nieuwe kerk, en zijn toen bij Mozaiek0318  terecht gekomen.

Ieke van de Steeg

Ik ben Ieke van de Steeg, 56 jaar, ruim 35 jaar daarvan getrouwd met Steef en we zijn de eigenaren van een verpakkingsgroothandel in Veenendaal. We hebben 3 prachtige dochters, 2 lieve schoonzoons, zijn de trotse grootouders van 6 heerlijke kleinkinderen en als alles goed mag gaan hopen we eind september nog zo’n prachtexemplaartje te mogen verwelkomen.

Jacob Vis

Hoi allemaal, ik ben Jacob Vis en 21 jaar geleden geboren in Zwolle en als kind gedoopt. Ik heb tot mijn twaalfde gewoond in het kleine dorpje Ens in de Noordoostpolder, waar ik een goede kindertijd heb gehad vergezeld door twee zussen en een broer. Op mijn twaalfde zijn we verhuisd naar Lelystad, onder andere voor de gemeente waar we heen zouden gaan: een evangelische gemeente.

Jan-Willem van Tuil

Ik ben Jan-Willem, getrouwd met Sonja en vader van 2 lieve kinderen Ik ben op gegroeid in een gereformeerd gezin maar heb nooit echt iets met het geloof gehad. Het ging me eigenlijk steeds meer tegenstaan en kreeg gewoon een hekel aan de kerk. Regels en wetjes het was niets meer voor me.

Manon de Kleuver

Hallo allemaal, mijn naam is Manon de Kleuver. Ik ben 20 jaar en geboren en getogen in Veenendaal.  Graag wil ik jullie vertellen waarom ik mij laat dopen.

Roshani de Wit

Mijn naam is Roshani de Wit. Ik ben 32 jaar. Ik woon vanaf mijn zesde in Veenendaal. Ik ben tien jaar getrouwd met Martin de Wit. Samen hebben we drie kinderen. Linne, Daan en Luuk. Ik ben circuit coach bij Curves. Dat is een fitness centrum alleen voor vrouwen. Ik werk hier met plezier. Naast gezin en werk heb ik twee grote hobby's, bakken en interieur styling.

Wim Geurtsen

Ik ben Wim, ik ben 49 jaar. Ik kom uit een gezin van 7, met twee zussen en twee broers. Het leek een rustig gezin, met een hardwerkende vader, maar ondertussen werden vele dingen verborgen gehouden, zo ook de opnames van moeder door postnatale depressie (na mijn geboorte), een auto ongeluk en psychische klachten. Na school en in het weekend werd ik vaak ondergebracht bij ooms en tantes.