Doopgetuigenissen doopdienst 28 juni 2015

Op zondag 28 juni 2015 werden tijdens twee feestelijke diensten 24 mensen gedoopt! Hieronder vindt u van elk van hen het persoonlijk geloofsgetuigenis, waarin u kunt lezen hoe hij of zij tot deze stap is gekomen. 

Tim Wittenrood

Ik ben Tim Wittenrood, 17 jaar en ik voetbal bij VV-VRC in Veenendaal. Dat is overigens ook mijn woonplaats. Ik woon in een gezin met 2 ouders, een moeder van 46, een vader van 50 en een oudere zus van 20. Ik ben Christelijk opgevoed en heb op een Christelijke basisschool gezeten (de Rehobothschool in Veenendaal) en zit momenteel in havo 4 op het Ichthuscollege in Veenendaal. Ik kom nu ongeveer 4 maandjes vast in Mozaiek0318.

Tim Lee

Hallo, mijn naam is Tim. Ik ben 18 jaar oud en heb PDD-NOS ook wel herkend als licht autisme. Ik heb een vader, moeder, 2 broers en een zus. Ik ben christelijk opgevoed door mijn ouders waar ik hun super dankbaar voor ben. Verder heb ik ook een fijne jeugd gehad ook al was het niet altijd even makkelijk.

Mendel Autsema

Ik ben Mendel Autsema en ben negentien jaar oud. Ik ben geboren in Renkum en woon nu in Bennekom. Ik woon nog bij mijn ouders thuis en heb een broertje van zeventien jaar oud. Vanaf mijn zesde wilde ik al verpleegkundige worden. Daarom doe ik nu de opleiding hbo verpleegkunde op de CHE in Ede. Zit nu in het eerste jaar en heb een bijbaan in de thuiszorg.

Rachel van Reemst

Ik ben Rachel van Reemst, ik ben 19 jaar en ik woon in Bennekom met mijn ouders en 2 jongere broertjes. Ik studeer grafische vormgeving en ik heb een liefde voor fotografie en styling. En een grote passie voor God.

Ria Schreuder

Ik ben Ria Schreuder, 61 jaar en bijna 42 jaar getrouwd met Jan. Samen hebben we 3 kinderen gekregen. En inmiddels hebben we ook 4 kleinkinderen. Ik werk als hostess in een verzorgingstehuis waar ik met veel liefde probeer de mensen wat van de liefde van Jezus te laten zien, gewoon door voor ze te zorgen.

Joy Romein

Ik ben Joy Romein en ik wil gedoopt worden omdat ik geloof dat dit een keuze is die je alleen zelf moet en kunt maken. Tussen mij en God, ik ben mij er van bewust dat je een mens bent en blijft en dus niet zonder zonden kan zijn. 

Jurrian van Houdt

Ik ben Jurrian van Houdt, 23 jaar oud en woon in Rotterdam. Ik ken Jezus al sinds dat ik jong ben, dit, omdat mijn ouders mij gelovig hebben opgevoed. Toen ik in de pubertijd kwam ben ik tegen het geloof gaan aanschoppen. Mijn ouders vonden dit natuurlijk heel erg.

Lonneke Koger

Mijn naam is Lonneke Koger. Ik ben geboren op 6 februari 1999 en woon zover ik me herinner mijn hele leven in Veenendaal. Ik heb een zus (Shanna van 20 jaar), broer (Niek van 20 jaar) en een zusje (Rhodé van 10 jaar).En mijn moeder Natasja ( 45 jaar ) en mijn vader Rob ( 55 jaar )

Jaccoline van Santen

Hoi ik ben Jaccoline van Santen en ik woon in Veenendaal. Ik ben 20 jaar en doe de opleiding tot verpleegkundige. Ik woon nog bij me ouders samen met mijn broer, mijn zus is al getrouwd en is het huis uit. Op mijn 15e ben ik zwanger geraakt en heb ik nu een zoontje (Sem) van 4, samen wonen we bij mijn ouders.

Jan-Willem de Heus

Ik ben Jan- Willem de Heus, 30 jaar en woon in Veenendaal. Ben sinds 2008 getrouwd met Annemarie en de trotse vader van Julian (5) en Annabel (3). Ben al sinds heel wat jaren werkzaam als timmerman bij Heijmans bouw.

Jessica van Toutert

Ik ben Jessica van Toutert, 24 jaar oud en woon in Veenendaal samen met mijn ouders. Mijn zusje is al het huis uit. Ik ben Christelijk opgevoed en ik studeer aan de Christelijke Hogeschool Ede voor lerares basisonderwijs. Volgend jaar mag ik gaan afstuderen. Tevens ga ik volgend jaar trouwen met mijn vriend, Jermia Abraham, waar ik 7 ½ jaar mee samen ben.

Frans Pothoven

Ik ben Frans Pothoven. Ik kom uit Veenendaal, 43 jaar en ben vader van 2 kinderen..

Ilse Beijer

Ik ben Ilse Beijer ik ben 16 jaar oud, en ik kom uit Renswoude. Ik woon samen met mijn ouders, Geurt en Simone, en mijn jongere zusje Janine van 12.

Deborah van Laan

Hallo ik ben Deborah  van der Laan, ik woon nog thuis bij mijn ouders. Ik werk bij een party en catering bedrijf in Wageningen. Elke vrijdag ga ik paardrijden en ik ben aangesloten bij durf te volgen (jongerengroep Mozaiek0318), waar ik het erg naar mijn zin heb.

Elina de Ruiter

Mijn naam is Elina de Ruiter, 20 jaar oud en woon samen met mijn moeder en broer in Veenendaal. Als kind opgegroeid in een gelukkig gezin. De christelijke normen en waarden meegekregen maar verder bleef het daar ook bij. In de hoe en wat vragen hebben wij ons als gezin niet echt verdiept.

Fabiënne van Asselt

Ik ben Fabiënne van Asselt, ik kom uit Veenendaal en ik doe VWO op het Rembrandt College. Mijn ouders zijn gescheiden. Ik ben de dochter van Carina Koerting-Hooijer en Dick van Asselt en stiefdochter van Michel Koerting en Annemarie Verwoerd. Ik heb een halfbroertje en een stief broertje bij mijn moeder, Matthias en Thijs. Ik heb ook nog een stiefbroer bij mijn vader, Jesse.

Annemarie de Heus

Mijn naam is Annemarie de Heus, ben 29 jaar en woon in Veenendaal. Sinds 2 mei 2008 ben ik getrouwd met Jan- Willem. Samen hebben we twee prachtige kinderen, Julian van 5 en Annabel van 3. In mijn dagelijks leven ben ik parttime assistent filiaalhouder bij de Open32 in de corridor in Veenendaal.

Ashley Burer

Mijn naam is Ashley Burer en ik ben 24 jaar. Ik woon bij mijn moeder, stiefvader en broer in Veenendaal. Ik werk als begeleider in de gehandicaptenzorg bij de organisatie ’s Heeren Loo. Dit doe ik met veel plezier.

Bo de Vries

Ik ben Bo de Vries, 15 jaar oud en ik woon samen met mijn vader, moeder en zusje in Veenendaal. Ik zit op het CLV, en doe 3 vwo.

Alissa van Harten

Ik ben Alissa van Harten, 22 jaar oud. Het grootste gedeelte van mijn leven woon ik al in Veenendaal en sinds een klein jaartje ben ik nu het huis uit. Ik werk als doktersassistente op de huisartsenpost in Ede en bij huisartsenpraktijk Mediversum in Veenendaal.

Anine Bos

Ik ben Anine Bos, getrouwd met Harro. Wij hebben 3 kinderen. Ayelet is 4 jaar, Sara is 6 en Nathan is 8 jaar. Wij wonen in Woudenberg.

Griëtte Dijkstra

Ik ben Griëtte Dijkstra, 24 jaar en woon sinds eind vorig jaar op mijzelf in Veenendaal. Ik ben werkzaam als jeugdbeschermer in een voogdijinstelling voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen.