Doopgetuigenissen doopdienst 10 mei 2015

Op zondag 10 mei 2015 werden tijdens een feestelijke dienst 12 mensen gedoopt!
Hieronder vindt u van elk van hen het persoonlijk geloofsgetuigenis, waarin u kunt lezen hoe hij of zij tot deze stap is gekomen. 

Wim Slok

Ik ben Wim Slok, 33 jaar getrouwd met Karolien, samen hebben we een dochter Madelon, die getrouwd is met Marcel. In het dagelijks leven ben ik rijinstructeur.

Wilrieke van Geresteyn

Mijn naam is Wilrieke van Geresteijn. Ik ben 31 jaar en getrouwd met Martijn. Samen wonen we in Veenendaal en hebben 4 kinderen, 3 zoons van 7, 4 en 1 jaar en een dochter van 6 maanden.

Rudy Boone

Mijn naam is Rudy Boone. Ik ben geboren op 19 mei 1959 en woon mijn hele leven in Veenendaal. Sinds 1984 ben ik getrouwd met Ria. Wij hebben 2 kinderen die allebei zijn getrouwd. Sinds een half jaar ben ik de trotse opa van onze kleinzoon Ruben en ons volgende kleinkind is in aantocht.

Patricia van Kessel

Ik ben Patricia van Kessel en moeder van twee mooie meiden in de leeftijd van negen en dertien jaar. Ik ben in Veenendaal opgegroeid met mijn vader en moeder en twee zussen. Drie jaar geleden ben ik gescheiden. We hebben een goede omgangsregeling en Co-ouderschap. Ik mag drie middagen werken op een BSO (buiten schoolse opvang). Daar heb ik het erg naar mijn zin. Verder doe ik graag spelletjes en volleybal en zwem ik graag.

Peter van de Ploeg

Ik ben Peter van der Ploeg, 42 jaar. Dit jaar ben ik al weer bijna 19 jaar getrouwd met Sandra. We hebben 2 kinderen. Lieske van 13 en Joost van 10. In mijn dagelijks leven ben ik als hoofd planning bij Koopman Cargo in Nijkerk, verantwoordelijk voor de aansturing van de planning en de chauffeurs We komen met ons gezin al sinds februari 2013 in Mozaïek. We kunnen dus met recht zeggen dat we er (bijna) vanaf het begin af aan al bij zijn.

Ria Boone

Ik ben Ria Boone, geboren (9 mei ‘64) en getogen in Veenendaal, en al 30 jaar getrouwd met Rudy. Onze twee kinderen zijn ook al getrouwd, en we zijn zelfs al trotse opa en oma!

Marga Veer

Ik ben Marga Veer. Ik ben al meer dan 26 jaar gelukkig getrouwd met Wietse. Samen hebben we 3 zoons. Ik ben christelijk opgevoed. Mijn ouders waren altijd positief met het christelijke geloof bezig. Ik heb nooit ervaren dat bepaalde dingen niet mochten of bepaalde dingen moesten. Zij hebben mij laten dopen en zelf heb ik op 18 jarige leeftijd belijdenis gedaan.

Mark Schuilenburg

Mijn naam is Mark Schuilenburg 24 jaar en afkomstig uit Leersum. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam in de ICT en werk ik sinds een aantal maanden als werkplekbeheerder bij Wehkamp.nl in Zwolle.

Martijn van Geresteyn

Ik ben Martijn van Geresteijn, 35 jaar en woon in Veenendaal. Sinds 2005 ben ik getrouwd met Wilrieke en samen hebben wij 4 kinderen; drie jongens van 7, 4 en 1 en een meisje van 6 maanden.

Anita Willebrand

Ik ben Anita Willebrand, 59 jaar gelelden geboren in Rotterdam. In 1979 getrouwd met Ko en ben moeder van vier kinderen en tevens oma van drie kleinzoons en een kleindochter. Ik ben van huis uit Nederlands hervormd opgevoed, mijn ouders waren heel actief in het kerkenwerk. Als baby ben ik gedoopt en heb na ons trouwen belijdenis gedaan in de hervormde kerk. 

Céline Autsema

Ik ben Céline, 21 jaar oud en ik woon in Ede bij mijn moeder en mijn zusje Anneke (19). Ik studeer fysiotherapie in Nijmegen en zit momenteel in mijn derde jaar.

Hanneke van den Brink

Mijn naam is Hanneke van den Brink, ik ben negentien jaar en woon met met mijn ouders en zus in Veenendaal. Ik ben christelijk opgevoed en heb er eigenlijk altijd in gelooft. Ik heb er wel vragen over gehad maar heb het nooit helemaal los gelaten.