Doopgetuigenissen doopdienst 22 maart 2015

Op zondag 22 maart 2015 werden tijdens een feestelijke dienst 16 mensen gedoopt! Na de 10 aangekondigde dopelingen, kwamen er na een oproep spontaan nog 6 mensen naar voren om zich te laten dopen. Hieronder vindt u van elk van hen het persoonlijk geloofsgetuigenis, waarin u kunt lezen hoe hij of zij tot deze stap is gekomen.

Annet Rozema

Ik ben Annet Rozema. Waarom ik me heb laten dopen? Na een geweldig Vrij Zijn Weekend met als thema: ‘Leven met lef!’ stond ik zondag zingend op: Ik weet WIE voor mij uit gaat en standhoudt achter mij: God van de hemellegers, U voert de strijd voor mij!

Janine Beijer

Ik ben Janine Beijer, 12 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en zus Ilse in Renswoude. Ik zit in groep 8 en ga na de zomer naar het clv. Mijn hobby is waterpolo.

Maarten van Klompenburg

Ik ben Maarten, 26 jaar oud en werkzaam bij defensie. Ik woon nu nog in Rijnsburg maar ben van plan om snel weer naar Veenendaal te verhuizen.

Simone Beijer

Ik ben Simone Beijer, ik ben 39 jaar oud, getrouwd met Geurt en moeder van 2 prachtige dochters, Ilse van 16 en Janine van 12. Ik ben trouwambtenaar (het mooiste beroep dat er is) en voorzitster van onze Stichting Bitja, wat dochter van God betekent. Met deze stichting organiseren we o.a. christelijke vrouwendagen.

Willemien van der Voet

Mijn naam is Willemien. Ik ben de mama van 4 kinderen (19,15 en 2 van 9) en dat betekent catering, chauffeur, huiswerk begeleiding en veel liefde uitdelen. Ik werk sinds kort daarnaast als verkoopster in een kaaswinkel en ben 1 dag gastouder.

Daniel van Hasselt

Ik ben Daniel van Hasselt. Waarom wil ik mij laten dopen? De laatste 5/6 jaar van mijn leven heb ik beleefd als een enorme Roller Coaster.

Diede Woudsma

Ik ben Diede Woudsma, 18 jaar oud en geboren op 2 juli 1996 in Wageningen. Ik ben opgegroeid in Veenendaal in een gezin van vier: mijn beide ouders, mijn jongere broertje en ikzelf natuurlijk.

Elianne Vlieg

Ik ben Elianne, ik ben 15 jaar en ik wil graag mijn leven geven aan Jezus. Ik woon in Veenendaal met mijn lieve ouders en broers en ga hier ook naar school, het CLV. Inmiddels zit ik in het 3de jaar van VWO en heb het daar eigenlijk altijd wel naar mijn zin met vriendinnen. Verder vind ik het leuk om af te spreken met vriendinnen, te shoppen en te dansen. Dansen is ook mijn sport en ik doe dit al 5 jaar met veel plezier.

Geert Mollema

Ik ben Geert Mollema, onlangs 24 jaar geworden, en woon in Ede. Daar studeer ik Godsdienst en Pastoraal Werk op de CHE. Ik loop dit jaar stage als jeugdwerker in de NGK in Houten en ik ben daarnaast op allerlei plekken betrokken bij tienerwerk.

Jan Slaghuis

Mijn naam is Jan Slaghuis, ben gelukkig getrouwd met Tanja en de trotse vader van drie prachtige kinderen, Twan (19), Sander (17) en Anne (7).

Jandree Vlieg

Mijn naam is Jandree Vlieg, ik ben 43 jaar en woon in Veenendaal. Ik ben getrouwd met Helma en samen hebben wij drie kinderen gekregen: Jorik (20), Rubin (19) en Elianne (15). Onze zoons hebben al enige tijd verkering en ook hun vriendinnen, Roselien en Melissa, rekenen wij tot ons gezin.

Peter Swieringa

Ik ben Peter Swieringa, 20 jaar getrouwd met Grietina en we hebben 3 kinderen mogen krijgen. Christa van 16 jaar, Ingeborg 14 jaar en Thimo 12 jaar. We wonen in Heteren en ik ben ondernemer.

Reni Kraayenoord

Ik ben Reni, 18 jaar, geboren in Leiden en woon nu bijna 8 jaar in Veenendaal. Ik kom uit een gezin van 5, mijn ouders Kees en Nicole Kraayenoord en mijn zusjes Sanne en Naomi. Ik ben christelijk opgevoed en ben als kind naar de Meerkerk in Hoofddorp gegaan.

Rianne Hardeman

Ik ben Rianne Hardeman-Douma. Geboren en getogen in het Noorden des lands. In 2004 trouwde ik met Harm en sindsdien woon ik in Veenendaal Samen hebben we drie kinderen. Mijn belangrijkste en mooiste taak is het voor hen zorgen. Daarnaast werk ik regelmatig in de Basiliek.