Doopgetuigenissen doopdienst 22 februari 2015

Zondag vieren we twee feestelijke diensten waarin 17 mensen worden gedoopt! Zij maken publiek een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling bij de doop willen zij met Christus worden begraven en daarna weer opstaan in een nieuw leven. Hieronder vindt u van elke dopelingen het persoonlijk getuigenis hoe hij of zij tot deze stap gekomen is.
Vanwege het grote aantal dopelingen zijn er twee diensten. De eerste dienst begint om 9:00 uur, de tweede dienst om 11:30 uur.

 

Dienst 9:00 uur Dienst 11:30 uur
 Jannie Roelofsen  Klasina van Hal
 Anna Bouwman  Henri Postmus
 Sander van de Vliert  Gijs de Wildt
 Evert Legemaat  Marthy de Wildt
 Martine Legemaat  Maaike van der Meij
 Joran van de Meent  Willeke Hardeman
 Marita van den Brink  Rozemarijn van Gent
 Robert van der Haar  Regine van Gent
   Wilma Hartman

Anna van Dijk

Mijn naam is Anna, ik ben 26 jaar en kom uit Wageningen. Ik woon daar samen met mijn man Nick en onze twee hondjes.

Evert Legemaat

Ik ben Evert legemaat 41 jaar getrouwd met Martine en we hebben samen 4 kinderen Gijs, Petra, Kees en William. We wonen in Maarsbergen en van beroep boer.

Gijs de Wildt

Nou ik ben Gijs de Wildt ben getrouwd met Marthy en heb daar bij 4 lieve kinderen . lk kom uit een Nederlands Hervormd gezin in Giethoorn opgevoed en ook daar geboren.

Henri Postmus

Ik ben Henri Postmus. Waarom ik wil dopen is omdat ik nu weet hoe de achtbaan van God is, ik met mijn doop samen met God wil lopen en dat ik meer mensen er over kan vertellen of laten ervaren.

Joran van de Meent

Ik ben Joran van de Meent, ben 16 jaar oud en wil graag mijn leven met Jezus delen. Ik woon met mijn vader en moeder (Jacques en Marjan) en heb nog een oudere zus (Mirthe).

Klasina van Hal

Hey, Klasina van Hal is mijn naam. Ik ben 21 jaar en woon in het boerendorp IJzendoorn. Waar ik op een 300 meter op een strandje langs de waal zit. Genietend van het uitzicht en het water. Ik ben de jongste uit een gezin van 7 kinderen. Ik heb 3 broers en 3 zussen. Allemaal wonen ze op zichzelf en hebben ze een partner. 10 keer tante. Dus een boel mensen om me heen. 

Maaike van der Meij

Ik ben Maaike van der Meij, 28 jaar en getrouwd met Wilco. Samen met onze 3 zoontjes Max (7), Jorick (6), Bas (4) wonen wij in Woudenberg.

Marita van den Brink

22 februari wil ik mij laten dopen. Maar ik zal me hieronder eerst kort voorstellen en wat vertellen over waarom ik mij wil laten dopen, wie ik ben en mijn leven met God.

Marthy de Wildt

Ik ben Marthy de Wildt geboren en opgegroeid in Zeist. Kom uit een gezin van 3 kinderen waarin ik het enige meisje was. Zelf nu moeder van 4 kinderen, 3 zoons en 1 dochter en door fibromyalgie en reumatoïde artritus afgekeurd. Op vrijwillige basis instructeur bij de FNV Belastingservice.

Martine Legemaat

Mijn naam is Martine Legemaat en woon in Maarsbergen. Ik ben geboren 5 maart 1976 in Amersfoort. Mijn vader en moeder hebben mij d.m.v. de verbondsdoop bij God gebracht en ben ook christelijk opgevoed.

Regine van Gent

Ik ben Regine van Gent ben 47 jaar en kom uit Veenendaal. Ik ben al ruim 26 jaar getrouwd met Arend en samen hebben wij vijf kinderen. Laura 25, Willem 24, Rozemarijn 21, Rachel 14 en Bram 13.

Robert van der Haar

Hallo, ik ben Robert van de Haar en ben 21 jaar. Ik woon in Veenendaal en ben verloofd met Prisca Romeijn. Ik ben christelijk opgevoed door mijn ouders en ben van kinds af aan naar de Regenboog in Veenendaal geweest. Ik kerk nu ongeveer twee jaar bij Mozaiek0318. Van kinds af aan heb ik het geloof mee gekregen van mijn ouders en andere vrienden om mij heen. 

Rozemarijn van Gent

Ik ben Rozemarijn van Gent 21 jaar en woon in Veenendaal. Ik kom oorspronkelijk uit de hervormde kerk. Een hele lange tijd ben ik niet naar de kerk gegaan omdat ik boos was op God door alles wat ik heb meegemaakt in het verleden. Ik ben weer naar de kerk gegaan omdat ik mijn moeder weer zag stralen, ik was benieuwd hoe dat kwam en had dus mijn moeder beloofd een keer mee te gaan.

Sander van de Vliert

Ik ben Sander 18 jaar ik woon bij me ouders me broer van 19 en me broertje van 15 in Veenendaal maar zit door de weeks voor school en stage intern in Groesbeek Ik heb autisme, epilepsie, ADHD en nog een paar dingen

Willeke Hardeman

ik ben Willeke Hardeman uit Woudenberg, 32 jaar, sinds sept-2003 getrouwd met Richard. We zijn gezegend met drie zoons: Rick 10jaar, Bastian 7jaar en Marc 2jaar.

Wilma Hartman

Mijn naam is Wilma Hartman, ik ben geboren in Den Brielle als oudste dochter in een christelijk gezin. Het geloof werd geleefd als religie.