Wil jij meebouwen aan Mozaiek kids?

Wij verlangen ernaar dat elk kind zich geliefd voelt, Jezus leert kennen en Gods liefde gaat uitdelen!

Vanuit deze visie bieden we op verschillende manieren kinderwerk aan. Als jij ook een steentje wil bijdragen dan komen we graag met je contact! Je kunt een vaste taak oppakken, door bijvoorbeeld 1x per maand op zondagochtend mee te helpen bij een kinderdienst. Maar het is ook mogelijk om zo nu en dan aan te haken bij projecten. We kijken er naar uit om samen met jou te zoeken naar een plek dit bij jou past, die aansluit bij jouw talenten, maar ook bij jouw agenda. We geloven dat het kinderwerk niet alleen een verrijking is voor onze kinderen, maar ook voor onze kinderwerkers, omdat je de kans krijgt om op te trekken met een gezellig team waar je ruimte hebt om te groeien.

We hebben plek voor jou!

Kinderwerk op zondag

Voor de kinderen van 0 t/m 12 jaar bieden we kinderwerk aan op zondagochtend. We werken hierbij in vaste teams die 1x per maand samen een dienst verzorgen. Kom jij ons versterken?

Bovenbouw - visueel

De kinderen van de bovenbouw zingen lekker mee met de worshipband. Hiervoor is het fijn als de liedteksten op tijd op het scherm verschijnen. Ben jij 1x per maand op zondag beschikbaar om dit voor ons te verzorgen?

Bovenbouw – licht/geluid

Bij de bovenbouw hebben we een worshipband. Lijkt het jou leuk om achter de knoppen van het geluid te zitten en op deze manier bij te dragen aan een moment van aanbidding met de kinderen? We leren je graag hoe het werkt!

Algemeen - Magazine

In het Mozaiek Magazine wordt ook aandacht besteed aan de kids van onze gemeente. Lijkt het jou leuk om een paar keer per jaar wat knutselideeën, recepten, proefjes of puzzels hiervoor aan te leveren?

Algemeen – verjaardagskaarten

Alle kinderen krijgen op hun verjaardag een kaartje namens Mozaiek Kids. Hierin laten we hen merken hoe geliefd ze zijn! Lijkt het jou leuk om deze kaartjes klaar te maken voor verzending? En wil jij wel een paar keer per week langs de brievenbus lopen om deze op tijd te bezorgen?

Crèche – 0 t/m 3 jarigen

Oh wat zijn ze schattig; onze jongste Mozaiekers! Lijkt het jou leuk om 1x per maand tijdens de eerste dienst voor onze baby’s te zorgen? Of om samen met de peuters te zingen, lekker voor te lezen en te spelen?