Inschrijven Mozaiek Magazine en nieuwsbrief Mozaiek0318


Mozaiek Magazine verschijnt 4 keer per jaar. Daarnaast versturen we wekelijks een e-mail nieuwsbrief met daarin de laatste updates van onze gemeente.

Als deel van een Mozaiekgemeente ontvang je automatisch de wekelijkse e-mail nieuwsbrief en het Mozaiek Magazine per post. Ben je geen deel, maar wil je onze e-mail nieuwsbrief en magazine wel ontvangen? Vul dan hier je gegevens in. Je ontvangt dan vier keer per jaar Mozaiek Magazine thuis en ontvangt wekelijks de e-mail nieuwsbrief van Mozaiek0318.

Ontvang je liever de nieuwsbrief van één van de andere Mozaiek gemeentes? Ga dan naar Mozaiek.nl voor de contactgegevens om je te registreren bij de gemeente van jouw keuze.

Na het invullen van het formulier ontvang je van ons inloggegevens voor ‘Mijn Mozaiek’. In deze omgeving kun je zelf je gegevens aanpassen, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Hiermee ben je overigens niet automatisch deel van een Mozaiek gemeente.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
Selecteer hier onder Nee als je alleen de nieuwsbrief wil ontvangen

 

Steun ons
Mozaiek Magazine sturen wij kosteloos toe. Wil je Mozaiek financieel steunen of wil een eenmalige bijdrage doen voor de verzending van het magazine? Scan dan hier de QR-code of klik op de QR code om direct online te doneren.

Wil je Mozaiek Magazine niet meer ontvangen?
klik dan hier om je af te melden.

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Onderaan iedere nieuwsbrief vind je een link waarmee je je kunt afmelden van de verzendlijst of meld je af via Mijn Mozaiek.