Over ons

We hebben onze kerk Mozaiek0318 genoemd, omdat we geloven dat we een kunstwerk van gebrokenheid vormen. Wij zijn een kerk waar allerlei mensen op een gegeven moment gezegd hebben: Ik kan het niet alleen. Ik ben gebroken. Ik heb een Redder nodig.

Dat toegeven (‘belijden’ noemt de Bijbel dat) is helemaal geen schande en het geldt ook niet alleen voor zwakkelingen en ‘struikelaars’. Sterker nog, het vraagt juist moed om het te durven toe te geven. Maar Jezus zei: ‘Gezonde mensen hebben geen dokter nodig, maar zieken wel; ik ben niet gekomen om rechtvaardigen te roepen, maar zondaars.’ Dus we zijn niet bang voor zondaars, mensen die er een potje van maken en hulp nodig hebben. Ze zijn meer dan welkom, jij dus ook!

Wij willen graag een kerk zijn waar jij mag komen zoals je bent. Een kerk waar jij je welkom voelt. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, wat je achtergrond of je verhaal ook is. Misschien geloof je al (lang) in Jezus, misschien twijfel je nog. Misschien worstel je met jezelf en met het leven. Kom maar gewoon zoals je bent. We zijn allemaal gewone, kwetsbare mensen en we maken er allemaal geregeld fouten. Jezus is een kunstenaar. We hebben gezien wat Hij kan doen en geloof ons: Hij is echt goed! Hij is de Meester. En Hij kan en wil ook wat met jou! Jezus wil met onze levens een kunstwerk maken van hoop, geloof en liefde. Een plek waar we leren elkaar lief te hebben, maar ook de wereld om ons heen. Dat is de kerk van Jezus Christus! Die kerk is wereldwijd. In allerlei vormen en maten. En daar zijn wij als Mozaiek0318 een stukje van.

Natuurlijk is er veel meer te leren over God, Jezus en Zijn verhaal van liefde. Als je daar meer van wilt weten, kun je bijvoorbeeld eens kijken op www.ikzoekgod.nl.

Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.
Je bent uiteraard van harte welkom één van onze samenkomsten!

 

Contact

De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal

contact@mozaiek0318.nl