Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek Worship nieuwsbrief mei 2018

 

Beste #naam#,

Het is je misschien al opgevallen, maar als Mozaiek Worship zijn we ontzettend blij dat we, na een vernieuwde website, ook een nieuwe huisstijl hebben.

Onder een nieuw logo, maar met dezelfde passie willen we blijven groeien in onze aanbidding en dat wat we leren blijven doorgeven. Onder andere met de Mozaiek Worship College.

“Het beste cadeau wat ik mijn kerk kan geven is mijn verlangen om als aanbiddingsleider te willen blijven groeien. Groeien in m’n passie, m’n vaardigheden en m’n houding. Daarom vind ik het zo gaaf om les te mogen geven aan mensen die juist ook met dit verlangen komen naar Mozaiek Worship College.” – Kees Kraayenoord

Nog maar een paar weken tot de start! Je kunt je nog opgeven om deze week en 9 zaterdagen te volgen. Aanmelden via www.mozaiekworship.nl

Naast de momenten dat we in eigen huis mensen mogen ontvangen om toe te rusten, te bemoedigen, aan te moedigen en te onderwijzen, komen we ook vaak op andere plekken.

We vinden het een voorrecht om met de Mozaiek Worship Band op allerlei plekken in het binnen- en buitenland te komen om zo de Kerk te mogen dienen. Of dat nu op conferenties is, of in een kerk ergens in het land. We komen ook graag op uitnodiging van kerken die Maatwerk willen ontvangen om als gemeente, als muziekteam, te groeien in aanbidding.

Interesse of vragen? Neem gerust contact op met contact@mozaiek0318.nl

 

Copyright © 2018 Mozaiek Worship, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via de website www.mozaiekworship.nl of via Mijn Mozaiek.