Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 8 april 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Goede Vrijdag & Pasen
  2. Kids talk!
  3. Vanuit de regiekamer
  4. Mozaiek We Are Young | Live on Instagram


Goede Vrijdag & Pasen

Lieve gemeente,

Komend weekend willen we samen als kerk stilstaan bij wat God voor ons gedaan heeft. Hij die aan het kruis stierf voor onze zonden, maar op de 3e dag opstond! Ondanks dat we niet kunnen samenkomen onder 1 dak, willen we dit grootse wonder toch gedenken en vieren. Daarom vieren we komende vrijdag samen het avondmaal. Zondag maken we er een prachtig feest van om zijn opstanding te vieren! Kijken en doen jullie mee? 

Goede vrijdag | 20.00 uur; 
Komende vrijdag gedenken we het lijden van Jezus. De dag voor de kruisiging genoot Jezus van zijn laatste avondmaal met alle dicipelen. Normaal gesproken gedenken wij dit in onze Goede vrijdag dienst en misschien klinkt het gek, maar ook nu willen wij dit doen. Arjen ten Brinke zal deze avond spreken en hij legt jullie heel graag uit hoe we dit mooie moment samen kunnen vieren en delen. Klik hier voor de video. 

Pasen | 11.00 uur; 
Zondag vieren we feest! En hoe geweldig zou het zijn als we dit alsnog via de livestream kunnen doen, om op die manier samen 1 te zijn. Jezus stierf maar stond op, voor JOU! Het beloofd een prachtige dienst te worden waarin Nelinda Troost zal spreken. We hopen jou te ontmoeten! 

Om 10.00 uur zal er weer een kidsdienst zijn met Ollie & Sophie.

Klik op onderstaande afbeelding om direct naar de website te gaan voor weer informatie.Kids talk!

De zusjes Bakker over Pasen, vergeving van zonden en niet bang hoeven zijn.

Weet je waar het Paasverhaal over gaat?
Maud: nee, want ik kan nog niet lezen.
Mirthe: dat is dat Jezus aan het kruis is gestorven voor onze zonden. En toen ging Hij naar een grot, daar werd hij begraven. En toen was Hij weer weg, omdat Hij was opgestaan. Daarom hebben wij geen zonden meer, die heeft Hij vergeven.

Wat vind je ervan dat Jezus voor ons gestorven is?
Jasmijn: ik vind het een heel mooi verhaal, omdat Hij ook weer is opgestaan. Maar ook wel erg zielig.
Mirthe: ja, ik vind het ook heel heftig. Want het deed echt pijn aan het kruis. En Hij moest een kroon op met doorns en Hij werd geslagen. En het kruis moest Hij zelf dragen. Ik ben wel blij dat Hij het gedaan heeft, voor onze zonden.
Maud: ja!

Het hele interview lezen? Klik dan hier.Vanuit de regiekamer

Vorige week namen we je mee met een kijkje achter de schermen bij de Mozaiek livestream, maar wist je dat er naast deze mensen ook nog een regiekamer is met mensen die ervoor zorgen dat jij vanaf je bank naar hele toffe beelden kijkt? Zodat muziek en beeld perfect samenkomen. Er is een filmpje achter de schermen opgenomen om jullie te laten zien hoe dit er uit ziet. Geniet mee en klik hier.Mozaiek We Are Young | Live on Instagram

Afgelopen week zijn we met Mozaiek We Are Young voor het eerst live gegaan via Instagram en wat was het tof om te zien hoeveel tieners en jongeren inhaakten. Er werd een programma gevolgd en verschillende mensen kwamen er via Instagram live bij in de ‘uitzending’.

Het mooie nieuws is dat er voor vanavond weer livestream sessie staat gepland, alleen dit keer via het kanaal van Mozaiek033 We Are Young. We beginnen om 19.30uur dus zorg dat je erbij bent! We kijken er naar uit om lol te hebben, toffe dingen te delen en samen God te ontmoeten en te aanbidden. So be there!Bekijk dit bericht in uw browser