Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 11 maart 2023

Beste #naam#,

Het is een bijzonder weekend! Vandaag komen er circa 1.200 vrouwen bij elkaar tijdens de allereerste vrouwenconferentie van Mozaiek0318: The Garden. En gisteren is het 2-daagse Alpha weekend gestart. Dit weekend, met als thema Heilige Geest, is onderdeel van de Alpha cursus, waarin je op een ontspannen manier kennismaakt met het christelijk geloof.

Morgen ontmoeten we je graag tijdens een van onze diensten om 9.30 uur of 11.30 uur in de Basiliek of via de livestream om 9.30 uur, waarin Anne Calver spreekt.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Is het opbouwteam licht en geluid jouw next step binnen Mozaiek0318?
  2. Getuigenis Emmy Veenendaal: Dankbaar voor de extra tijd die God ons geeft!
  3. Vasten, Goede Vrijdag en Pasen
  4. Mozaiek0318 deelt warmte - Potentiële ontvangers gezocht! 
  5. Inzage jaarcijfers 2022 en begroting 2023 | zondag 26 maart 2023
  6. Family Connect | zaterdag 25 maart 2023
  7. Terugblik aWAYke night
  8. Bak jij wat lekkers voor onze kinderwerkers?
  9. Familieberichten
  10. Agenda


Is het opbouwteam licht en geluid jouw next step binnen Mozaiek0318?

Heb jij technische handjes en ben je niet bang voor een kabel, een lamp of een microfoon? En wil je jouw talenten inzetten voor Gods kerk? Lees dan even verder!

Het licht- en geluidsteam is op zoek naar versterking voor de opbouwploeg! Dit zijn de helden die (bij toerbeurt) op zondagochtend alle licht- en geluidstechniek klaarzetten. En die daarna standby staan om technische problemen snel op te lossen. Ervaring met licht of geluid is handig, maar niet noodzakelijk. Deze bediening kan een leuk opstapje zijn al je je wilt verdiepen in licht en/of geluid.

Is dit jouw next step binnen Mozaiek0318 of wil je eerst meer weten? Stuur dan een e-mail naar teamtechniek@mozaiek0318.nl.
 Getuigenis Emmy Veenendaal: Dankbaar voor de extra tijd die God ons geeft!

Vorige week hebben we tijdens onze beide diensten stil gestaan bij de zieken in onze gemeente en mochten we als gemeente een huis van gebed voor hen zijn. Wat was het bijzonder en krachtig om met elkaar biddend om de zieken heen te staan.
 
Op het podium vertelde Emmy Veenendaal over haar ziekteperiode, de behandeling en haar herstel. Ze gaf aan dat ze een paar dagen later weer een belangrijke controle kreeg, iets wat altijd een spannend moment is, want is de ziekte nu echt weg? Gelukkig heeft ze goed nieuws om met ons te delen!

Emmy: “Afgelopen zondag mocht ik in de dienst getuigen van het wonder dat mij (ons gezin) is overkomen. Ik vertelde dat er deze week weer een controle op de planning stond. Vandaag de uitslag: alles is goed en ik mag zelfs bijna een half jaar wegblijven. Bedankt voor jullie gebed. Wij zijn zo dankbaar voor de extra tijd die God ons geeft."Vasten, Goede Vrijdag en Pasen

We zitten middenin de 40 dagentijd waarbij we aftellen naar Goede Vrijdag en Pasen.Sommige mensen gaan in deze periode of in de stille week voor Pasen vasten. Wil je meer weten over vasten? Maandag 27 maart organiseert GROW een interactieve avond over dit onderwerp. Klik hier voor meer informatie.

Goede Vrijdag 7 april zijn er twee diensten om 19.00 uur en 21.30 uur. Zondag 9 april (1e Paasdag) zijn er drie diensten (9.00 uur, 11.00 uur en 13.00 uur) en gaan we weer dopen. Voor deze vijf diensten kun je binnenkort (gratis) tickets reserveren.

Wil jij je laten dopen? Heb je nog vragen over de doop of wil je er gewoon meer over weten? Meld je dan aan voor de informatieavond. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om. De informatie avond is woensdag 15 maart in Mozaiek Centrum, Storkstraat 33 in Veenendaal. Voor deze avond én voor het dopen kun je je aanmelden via onze websiteMozaiek0318 deelt warmte - Potentiële ontvangers gezocht! 

Veel Mozaiekers hebben eind vorig jaar de €190,- tegemoetkoming van de overheid voor de stijgende energiekosten gedoneerd aan Serve om zo Mozaiekers te helpen die financiële problemen ervaren. En daar zijn we erg dankbaar voor! 

Ervaar jij financiële problemen? Zit je momenteel in of dreig je misschien in een moeilijke financiële situatie terecht te komen vanwege alle verhoogde kosten? Dan willen we je aanmoedigen om je eventuele schroom of schaamte opzij te zetten en om hulp te vragen. Je hoeft er niet alleen voor te staan, want binnen Serve zijn er mensen die je met veel liefde en met zorgvuldigheid in alle discretie kunnen helpen of je wegwijs kunnen maken. Kom in contact met ons door te mailen naar serve@mozaiek0318.nl.Inzage jaarcijfers 2022 en begroting 2023 | zondag 26 maart 2023

Ben je geinteresseerd in de jaarcijfers en begroting van onze gemeente? Dan ben je zondag 26 maart na afloop van de 1e dienst van harte welkom om de presentatie van de jaarcijfers 2022 en de begroting 2023 bij te wonen. In de nieuwsbrief van volgende week vertellen we je hier meer over.Family Connect | zaterdag 25 maart 2023

Family! Dat is wat we als Mozaiek willen zijn. Elkaar leren kennen, kids die met elkaar spelen, ouders die met elkaar kletsen, samen: jong en oud, het leven delen en vieren, elkaar inspireren en bemoedigen én natuurlijk veel plezier hebben en lekker lachen. Dat is Family connect!  

Wij willen gezinnen met kinderen t/m 12 jaar de mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten en de verbinding op te zoeken. Dat doen we op zaterdag 25 maart van 14.00 tot 18.00 uur bij indoor speeltuin Ballorig in Veenendaal. Klik hier voor meer informatie en meld je als gezin aan!Terugblik aWAYke night

Afgelopen zondag hadden we weer een super toffe aWAYke Night in de Basiliek! En WOW wat was dat vet! Met zo’n 1000 jongeren hebben we met elkaar God aanbeden, elkaar ontmoet en hebben we het gehad over SEKS! Kees inspireerde ons enorm en deelde over Gods genade en grenzen! Het was weer een epic avond! Ben jij er de volgende keer ook bij? Check onze insta @weareyoung0318 om na te genieten en op de hoogte te blijven van de upcoming events!  Bak jij wat lekkers voor onze kinderwerkers?

"Mam, mag ik vandaag weer naar mijn eigen kinderdienst?"of "Pap, kom je mij nu al weer ophalen? Ik wil hier nog wel even blijven spelen hoor!"

Herkenbaar voor de ouders onder ons? Gaat jouw kind ook met veel plezier naar het kinderwerk? Laat je hem/haar met een gerust hart achter bij de crèche, heb je ergens een mooie knutsel in huis die gemaakt is tijdens een kinderdienst, raakt jouw kind niet uitgepraat over de toffe KidsConnectavonden, waardeer je het dat jouw kind aandacht op maat krijgt bij de parelkids? 

Dan is dit jouw kans om de kinderwerkers in het zonnetje te zetten!  Op donderdag 16 maart is onze kinderwerkparty in Downtown waar we veel kinderwerkers hopen te ontvangen. We bieden hen graag iets lekkers aan bij de koffie en daarom zou het leuk zijn als we een gevarieerd aanbod hebben van zelfgebakken taarten en zoete lekkernijen.

Wil jij iets lekkers maken? Graag! Laat via deze link even weten waar we op kunnen rekenen. En dan verwachten we je die dag tussen 19.00 en 19.15 uur bij Downtown. Ps. Mocht dit tijdstip niet uitkomen, dan kunnen we vast tot een oplossing komen!Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we twee nieuwe Mozaiekdeeltjes verwelkomen!

Geboren
Op 23 februari is Mae geboren. Zij is de dochter van Ronny en Femke van den Berg. Het gaat goed met hen drietjes. Op het geboortekaartje staat:

Je bent voor ons een gift van God,
Waardevol en klein,
Wij weten dat, waar je ook gaat,
Zijn hand op jou zal zijn. 


Op 1 februari is Resa Hanne geboren. Resa is de dochter van Ruben en Ilona Luchtenberg en zusje van Febe en Suze. Zij danken God voor dit nieuwe leven. Op het geboortekaartje staat:

Leef met volle teugen
Durf te leven met de dag
Glimlacht elke morgen
Er is iets Moois dat op je wacht!


Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser