Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 30 januari 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Livestream zondag 31 januari | Jan Pool
  2. Start Youth Alpha Online
  3. Nu op YouTube: Lied voor ons land
  4. Coffee & Prayer in Mozaiek Centrum
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Livestream zondag 31 januari | Jan Pool

Aanstaande zondag spreekt Jan Pool tijdens onze livestream over het thema 'Kan ik de film terugspoelen?’. 

De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie.

Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Start Youth Alpha Online

Waarom is de Bijbel nou zo belangrijk? Wie is de Heilige Geest? Hoe moet ik bidden? Misschien zijn dit vragen die ook wel eens in jouw hoofd voorbij schieten. Wil je een antwoord op je vragen en ontdekken wie God is, geef je dan snel op voor Youth Alpha Online! 

Samen met andere jongeren van 14 tot 18 jaar hebben we toffe avonden waarin we in gesprek gaan. Simpel, gewoon via ZOOM! Er is een online cursus op woensdag- en op zondagavond. De startavonden zijn op zondag 14 februari en woensdag 17 februari om 19.00 uur! Kies zelf wat het beste uitkomt!  

Lijkt je dit wel wat? Meld je dan direct aan via onze website!

De startavonden zijn op zondag 14 en woensdag 17 februari om 19.00uur! Kies zelf wat het beste uitkomt!  Nu op YouTube: Lied voor ons land

Gisteren is er door Mozaiek Worship een nieuw lied uitgebracht: Lied voor ons land. Met dit nummer willen we ons verootmoedigen voor onze God, onszelf opnieuw toewijden en onze verwachting in Hem belijden. Het is een gebed vol verlangen naar herstel, juist omdat ons land dat nu zo hard nodig heeft. Het wordt gezongen door Jennefer Zichem en Kees Kraayenoord.

Het lied is een vertaling van 'Hymn for our nation (God bless America) wat een week geleden door Martin Smith, samen met Chris Tomlin, speciaal voor Amerika werd uitgebracht. Maar Inmiddels heeft Martin i.s.m. allerlei worship leaders vanuit allerlei landen meerdere internationale versies uitgebracht, om zo in eenheid een zegen uit te bidden over al die landen. En nu dus ook dit lied: 'God Zegen Nederland'. Luister het lied via ons YouTube kanaal! Coffee & Prayer in Mozaiek Centrum

Voel je de behoefte om even met iemand te praten? Een luisterend oor, misschien vind je het fijn als er iemand met je wil bidden of misschien wil je gewoon even je verhaal kwijt met een kop koffie erbij? Dat kan!

Op de woensdagochtenden in februari is er tussen 10.00 uur en 11.30 uur een inloopmogelijkheid in Mozaiek Centrum, Storkstraat 33 in Veenendaal. Er zijn dan mensen aanwezig die graag met je willen praten en/of bidden. Voel je welkom! 


 Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuwe Mozaiekdeeltje voorstellen. Ook willen we aandacht vragen voor de (ernstig) zieken in onze gemeente. 

Geboorte
Op 26 januari 2021 is Noaz Eden Bokma geboren. Hij is de zoon van  Daniël en Reni Bokma.

Zieken
Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Lineke van Baaren

Emmy Veenendaal

Henk van Vlastuin

Marc Meeuwsen

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zondag 31 januari 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
woensdag 03 februari 2021 Coffee & Prayer
zondag 07 februari 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
woensdag 10 februari 2021 Coffee & Prayer


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser