Mozaiek0318 nieuwsbrief | 28 april 2019

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Meebouwen aan 3e dienst Mozaiek0318
  2. Alpha cursus
  3. Gebed voor zieken | maandagavond en woensdagochtend
  4. Kingdom Come | 12 mei
  5. Programma Mozaiek Kids
  6. Leve(n) (door) de Koning Worship | 28 april
  7. Omzien naar elkaar
  8. Agenda 2019
  9. Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship


Meebouwen aan 3e dienst Mozaiek0318

Het is een voorrecht dat we op zondag 12 mei gaan starten met drie identieke diensten: om 9.00, 11.00 en 13.00 uur. Tijdens de diensten van 9.00 en 11.00 uur is er crèche en kinderwerk. Op termijn willen we ook crèche gaan aanbieden bij de dienst van 13.00 uur. Door een derde dienst kunnen we nog meer mensen welkom heten en bereiken met het evangelie. 

Help jij meebouwen aan Mozaiek0318?
Er is door een team van mensen veel werk verzet om de 3e dienst te realiseren. We zijn echter nog op zoek naar uitbreiding van een aantal teams. Door het werken in teams met ieder een eigen coordinator houden we de lijntjes kort en de taken helder. De teams Facility, Worship en Kids kunnen nog veel ondersteuning gebruiken. In onderstaand overzicht zie je wat er nog nodig is.

Bediening Aantal mensen nodig
Team Facility  
Schoonmaken rondom de diensten 10 (minimaal)
Parkeren 5 (minimaal)
Team Kids  
Crèche tijdens dienst 11.00 uur (volgens rooster 1x per maand) 24
Crèche tijdens dienst 13.00 uur (volgens rooster 1x per maand) 20
Team Worship  
Floormanager 2
Geluid 3
Licht 3 of 4
Visueel (oa bedienen slides tijdens diensten) 2
Regie 3
Cameraman/vrouw 2
Opbouw podium (voorafgaande aan dienst van 9.00 uur) 8
Afbouw podium (na afloop van de dienst van 13.00 uur) 8

Wil je ook jouw talent inzetten en meebouwen aan Mozaiek0318? Stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl en vermeld daarin welke bediening jij binnen onze gemeente wilt vervullen. Wil je eerst nog wat meer weten over de betreffende functie, stuur dan ook gerust een mailtje met je vragen. Je bent van harte uitgenodigd om mee te bouwen!Alpha cursus

Namens het Alpha-team nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de komende Alpha-cursus van Mozaiek0318. Wil je een verdieping van je geloofsleven en meer weten over onder andere bidden, Bijbellezen, de rol van Jezus en daarnaast meer ervaren van God in jouw leven? Dan is de Alpha cursus echt iets voor jou! Je bent van harte welkom! De cursus start op 7 mei aanstaande en duurt elf avonden en een hele zaterdag. Meld je aan via contact@mozaiek0318.nl.Gebed voor zieken | maandagavond en woensdagochtend

Tot dusver werd er in Mozaiek0318 door een trouwe groep bidders, voorafgaand aan onze GROW avonden, gebeden voor en met de zieken in onze gemeente in @Home. Dit gebeurt uiteraard ook tijdens de wekelijkse bidstond voor onze gemeente op dinsdagavond.

We hebben besloten om vanaf nu twee keer per week een gebedsmoment te houden voor en met onze zieken voor onze beide gemeentes: op maandagavond van 20.00 – 21.15 uur en woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. We komen samen in ‘de OntmoetinG’ (onderdeel van Boerderij de Toekomst), Griftdijk 5 in Maarsbergen. Je bent van harte welkom om mee te bidden of om voor je te laten bidden. Het moment van gebed voorafgaande aan de GROW avonden komt hiermee te vervallen. 

Wij geloven dat we in alle vrijmoedigheid mogen bidden om genezing omdat Jezus ons daartoe uitnodigt. Dat willen we doen in alle fijngevoeligheid en zorgvuldigheid en passend bij wie wij zijn als Mozaiek. Daarom hebben we ook een stuk geschreven dat de kaders aangeeft waarbinnen deze bediening plaats vindt in onze gemeentes. Dit stuk kun je opvragen via contact@mozaiek0318.nl of via contact@mozaiek033.nl.Kingdom Come | 12 mei

Twee weken geleden hebben we een Kingdom Come avond gehad. Dit was een heel bijzondere avond. Wil je groeien in je geloof, uitgedaagd worden om je gebedsleven een nieuwe impuls te geven en/of bemoedigd worden? Kom dan naar de Kingdom Come avond op 12 mei. We starten om 19.00 uur. 


 Programma Mozaiek Kids

We eindigen de maand met een van de ‘beste’ voorbeelden over de gevolgen van ongeduld. Het verhaal van Esau die zijn eerstgeboorterecht opoffert voor een kop soep! Omdat Esau ongeduldig was verloor hij iets wat hij nooit meer terug zou kunnen krijgen. Zorg ervoor dat je niet te snel beslissingen maakt waar je later spijt van krijgt, denk liever twee keer na. Als we iets NU willen is het misschien belangrijk om even goed na te denken! God wil ons helpen om geduldig te wachten op dingen die het belangrijkst zijn.
Doel deze zondag: Ik leer dat als ik denk dat ik niet kan wachten, ik dan toch eerst twee keer na moet denken.

Voor thuis
Vraag je kind wat hij/zij vandaag heeft gehoord en gedaan bij de kinderdienst. Ga met je kind in gesprek over ongeduld. Maak het persoonlijk en vertel iets over een moment in je leven dat je een te snelle beslissing maakte (door ongeduld) en hierdoor achteraf spijt had. Vraag aan je kind of hij/zij dit ook een keer heeft meegemaakt. Bid samen en vraag God om jullie te helpen om goede beslissingen te maken samen met God. 

Bijbeltekst van de maand
“Iedereen moet op de Heer vertrouwen. Wees daarom sterk en houd moed. Vertrouw op de Heer.” (Psalm 27:14)Leve(n) (door) de Koning Worship | 28 april

Vanmiddag start om 14.30 uur op het festivalterrein Groot Overheem in Renswoude het evenement 'Leve(n) (door) de Koning Worship'. Naast optredens van Matthijn Buwalda en Mozaiek Worship zijn er ook verschillende activiteiten voor kinderen. De toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie.  Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2019

donderdag 25 april 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
We Are Young #Grow
zondag 28 april 2019 Samenkomsten
Informatie Opdragen
We Are Young Lipdub
maandag 29 april 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 30 april 2019 55+ bijeenkomst (ochtend)
Uur van Gebed
donderdag 02 mei 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
vrijdag 03 mei 2019 We are Young #sports - Trailrun (16+)
zondag 05 mei 2019 Samenkomsten
We Are Young #Sports zaalvoetbal 17+
maandag 06 mei 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 07 mei 2019 Uur van Gebed
woensdag 08 mei 2019 GROW - Introductie mei 2019 eerste avond
GROW - Luisterend bidden (3)
GROW - Premarriage Course (1)
GROW - Leven in Christus (3)
donderdag 09 mei 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
We Are Young #Grow
vrijdag 10 mei 2019 We are Young #sports - snowboarden/skiƫn (21+)
zaterdag 11 mei 2019 We Are Young #Connect
zondag 12 mei 2019 Samenkomsten
We Are Young #Church
Kingdom ComeUitgaande activiteiten Mozaiek Worship


Bekijk dit bericht in uw browser