Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 10 november 2019

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

 1. Update Mozaiek Worship Conference
 2. Mozaiek Worship Conference zoekt vrijwilligers, doe je mee?
 3. Grow aanbod 13 november
 4. Parkeerwachters gezocht
 5. Programma Mozaiek KIDS
 6. Nieuws vanuit We Are Young
 7. Omzien naar elkaar
 8. Agenda
 9. Activiteiten Mozaiek Worship


Update Mozaiek Worship Conference

Over iets minder dan een week is de Mozaiek Worship Conference. Wat voelen we ons gezegend dat we kunnen zeggen dat de tickets voor zaterdag volledig zijn uitverkocht! Op die dag komen er overdag 900 mensen en mogen we in de avond 1250 mensen verwelkomen. De teller voor vrijdag overdag staat op 553 bezoekers en 840 in de avond. Voor de vrijdag zijn er nog wel tickets beschikbaar. Op vrijdagavond wordt ook het album Jezus Overwinnaar gelanceerd. Wil je er bij zijn? Ga dan snel naar de website om je tickets te reserveren. 

We kijken er enorm naar uit om met zoveel mensen samen te komen om God te aanbidden, samen te bidden en te zoek naar Gods Koninkrijk en Zijn gerechtigheid! We willen je vragen om de Mozaiek Worship Conference deze week ook mee te nemen in gebed.  
 Mozaiek Worship Conference zoekt vrijwilligers, doe je mee?

Om de Mozaiek Worship Conference mogelijk te maken zijn er behoorlijk wat handen nodig. Specifiek zijn we nog op zoek naar mensen die aanstaande vrijdagochtend tussen 6.00 en 8.00 uur willen helpen met het klaarzetten van de stoelen.

Maar ook op andere momenten gedurende deze twee dagen zijn er mensen nodig. Ben je beschikbaar en wil je je aanmelden als vrijwilliger voor de Mozaiek Worship Conference, ga dan naar deze link en geef je op! Grow aanbod 13 november

Woensdag 13 november is er weer een Mozaiek Grow avond.  We willen je graag attenderen op twee studies deze avond:

1.    Leven in financiële vrijheid (studie van 2 avonden 13 & 27 november). Geld en bezittingen zijn een belangrijk onderdeel in ons leven. Ook in de Bijbel wordt er veel over dit onderwerp geschreven. We geloven dat Jezus ons leert om op Hem te vertrouwen in alles. Dus ook met ons geld, werk en tijd. Daarom willen wij met elkaar de Bijbelse wijsheden ontdekken, toepassen en doorgeven. Het is een studie van twee interactieve avonden.
2.    Bijbelstudie ‘Jezus’ (één avond). Tijdens deze avond verzorgt ds. Dick Lagewaard een bijbelstudie over Jezus. Kùnnen we van Hem nog iets leren? Zou het je vriend zijn als je zijn leerling was. Zou Hij humor hebben. Hoe was Hij als mens om mee om te gaan. Het is een avond die bestaat uit een bijbelstudie met interactieve momenten waarin we samen een verdiepte kennismaking krijgen met Jezus. 

We ontmoeten je graag tijdens één van deze studies, vergeet niet om je vooraf aan te melden via onze websiteParkeerwachters gezocht

Het team parkeerwachters is op zoek naar versterking! Wil jij ook jouw steentje bijdragen en tijdens de zondagse diensten het verkeer en parkeren in goede banen te leiden? Meld je dan snel bij ons aan. Je wordt 1 x per 4 weken ingeroosterd voor aanvang van de eerste dienst t/m aanvang van de derde dienst. Suur een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl om je aan te melden. 
 Programma Mozaiek KIDS

Deze week stond Exodus 17:8-13 centraal, waarin Jozua de Israëlieten leidde in een felle strijd tegen de Amalekieten. Toen Mozes zijn staf omhooghield, konden de Israëlieten de strijd winnen. Op het moment dat Mozes moe werd, kwamen Aaron en Hur te hulp en hielpen zijn armen omhoog te houden. De Israëlieten winnen de strijd door hun manier waarop ze allemaal samenwerkten. Net als Hur en Aaron is het belangrijk voor een kind om te beseffen dat samenwerken niet alleen maar iets voor jezelf is. Je kunt met andere mensen samenwerken om hen te helpen om ook in het leven te winnen.
Doel deze zondag: Ik leer dat we samen moeten werken om iemand te helpen.

Voor thuis
Wanneer werk jij samen zonder eigenbelang? Kan je kind hier wat voorbeelden van geven? Word hier bewust van door samen te oefenen en het te benoemen.

Bijbeltekst van de maand
Je kunt maar beter met z’n tweeën zijn dan alleen. Want samen bereik je meer dan in je eentje. (Prediker 4:9 (BGT)). Nieuws vanuit We Are Young

We kijken terug op een hele mooie start van ons jeugdwerk. Bij de leeftijdsgroep van 12-17 jaar werken we nu met maandthema’s die terugkomen bij Church, Grow en Clans. We zijn dankbaar voor een hele mooie en trouwe groep tieners en jeugdleiders!

Daarnaast zijn we ook blij dat de leeftijdsgroep van 18 jaar en ouder dit seizoen veelbelovend is gestart onder de naam We Are Young #Revolution. Zij organiseren diverse activiteiten rond Church, Grow en Connect. 

Om te blijven investeren in onze tieners en jongeren hebben we vrijwilligers nodig. Op korte termijn zijn we concreet op zoek naar mensen die willen ondersteunen in de leeftijdsgroep 12-17 jaar bij de volgende onderdelen:

 • Welkom 
 • Visueel (beamering)
 • Opbouw zaal/techniek
 • Serve

Als een van deze vacatures jou aanspreekt, stuur dan e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Wil je meer weten over ons jeugdwerk kijk dan op de website en social media of neem op zondadg een informatieboekje mee!Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten van deze week lees je hier. Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda

donderdag 07 november 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zondag 10 november 2019 Samenkomsten
We Are Young #Grow
maandag 11 november 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 12 november 2019 We Are Young #Arts
Informatieavond Mozaiek Kenia
Uur van Gebed
woensdag 13 november 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Introductie okt/nov 2019 tweede avond
GROW - Leven in Christus (4)
GROW - Luisterend bidden (4)
GROW - Leven in financiƫle vrijheid (1)
GROW - Bijbelstudie Jezus
donderdag 14 november 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zaterdag 16 november 2019 We Are Young #Connect
zondag 17 november 2019 Samenkomsten
maandag 18 november 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 19 november 2019 Uur van Gebed
woensdag 20 november 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
donderdag 21 november 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zaterdag 23 november 2019 YNG Revolution #Grow
zondag 24 november 2019 Samenkomsten
maandag 25 november 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 26 november 2019 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
 

Kijk op onze website voor de volledige agenda. 

Activiteiten Mozaiek Worship


zondag 10 november 2019 Medewerking dienst - Surhuisterveen
vrijdag 15 november 2019 Mozaiek Worship Conference 2019
zaterdag 16 november 2019 Mozaiek Worship Conference 2019
zaterdag 30 november 2019 Studiedag - Loppersum
zaterdag 14 december 2019 Mozaiek Worship College
 
 Bekijk dit bericht in uw browser