Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 23 april 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten & Livestream | zondag 24 april 2022
  2. Vertaler(s) Nederlands-Oekraïens gezocht!
  3. National aWAYke night in Nijkerk | zondag 24 april 2022
  4. Feestjes bij Mozaiek Kids
  5. Inzameling kledingbank Veenendaal | zondag 15 mei 2022
  6. Ben jij een mensenmens? Denk dan eens aan een bediening binnen Welcome!
  7. Tip: Ministrycursus Veenendaal
  8. Familieberichten
  9. Agenda


Samenkomsten & Livestream | zondag 24 april 2022

Morgen, zondag 24 april, spreekt Martijn Rutgers (voorganger Mozaiek071) tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8.

Reserveren van tickets 
Ondanks dat alle maatregelen rondom corona zijn losgelaten blijven we voorlopig werken met tickets voor onze diensten. Op deze manier voorkomen we dat de diensten té vol worden. De tickets zijn te reserveren via onze website. Ook voor de crèche tijdens de dienst van 9.00 uur is voor de kids (0-4 jaar) een ticket nodig. We zien er naar uit om elkaar zondag zowel live als online te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.Vertaler(s) Nederlands-Oekraïens gezocht!

We zijn op zoek naar mensen die onze diensten kunnen vertalen van het Nederlands naar het Oekraïens. Op die manier kunnen we onze Oekraïnse gasten ook in hun eigen taal welkom heten! Wij hebben inmiddels al 1 vertaler gevonden, maar deze persoon is niet wekelijks beschikbaar. Dus het zou erg fijn zijn om de pool te kunnen uitbreiden. 

Ben jij of ken jij iemand die dit voor ons kan verzorgen? Mail dan naar contact@mozaiek0318.nl.National aWAYke night in Nijkerk | zondag 24 april 2022

Zondag is het zover, de National aWAYke Night in Nijkerk! Een aantal keer per jaar komen de verschillende Mozaiek locaties van WAY samen om één WAY te zijn en een ontzettend gaaf event te beleven! En dit keer dus in Nijkerk! Het gaat ontzettend tof worden! Elbert-Jan van Os zal spreken, de WAY Worship band is er en we sluiten natuurlijk weer af met een dikke afterparty! 

We starten zondagavond om 19.30 uur in Sporthal Corlaer in Nijkerk. Inloop is vanaf 19.00 uur. Bestel nu dus snel hier je GRATIS tickets via de website en hopelijk zien we je zondagavond 24 april!
 Feestjes bij Mozaiek Kids

Afgelopen week hebben we twee feestjes mogen vieren! De eerste was samen met 180 kids in het Mozaiek centrum tijdens de 1e dienst op Paasochtend! Wat een feest om te vieren dat Jezus leeft! Met de kids gingen we paaspicknicken, samen zingen en deden we een miniquiz. Het was heel gezellig!

Ook hebben we een feestje gehad onze kinderwerkers! Te gek om te vieren dat we samen een team zijn, elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. We zijn ontzettend dankbaar voor alle mensen die zich inzetten voor onze kids en verschil willen maken in hun leven. En daarom vierden we feest met iedereen die zijn tijd en liefde geeft voor onze kids. Zij zijn belangrijk voor ons en het was leuk om hen in het zonnetje te zetten!

Misschien word jij enthousiast van dit bericht en wil je ook bij dit team horen! Dat kan, want er is altijd plek voor jou. Stuur dan een mailtje naar kids@mozaiek0318.nl.Inzameling kledingbank Veenendaal | zondag 15 mei 2022

Lente, tijd voor een grondige voorjaarsschoonmaak! En wellicht ook de hoogste tijd om de kledingkasten weer te reorganiseren! Ga je kleding uitzoeken en opruimen? Denk dan eens aan de kledingbank.

Op zondagochtend 15 mei wordt er voorafgaande aan onze diensten kleding ingezameld voor de kledingbank in Veenendaal. Door de extra afname van de gevluchte Oekraïners is er behoefte aan extra kleding. Kinder-, dames - en herenkleding alles is bruikbaar. Voorwaarde is dat de kelding nog goed is. Vraag je dus af of je de kleding zelf nog kunt dragen en zorg dat de kleding schoon en netjes is. Ben jij een mensenmens? Denk dan eens aan een bediening binnen Welcome!

De kern van kerk zijn is: elkaar te ontmoeten. Of je nu voor het eerst komt of al jaren deel bent. Als bediening Welcome zijn wij de eersten die al onze bezoekers tegenkomen en maken wij die ontmoeting mogelijk. We doen dit op allerlei manieren, door kennis te maken met nieuwe mensen, een leuk gesprek te voeren of misschien wel te bidden voor een ander. Maar ook op meer praktische manieren, denk bijvoorbeeld aan het klaarzetten van de stoelen, een bakkie koffie of gewoon het plakken van een pleister.

Dus of je nu een prater bent of doener, als je wilt uitdelen net als Jezus dan maken wij graag kennis met je! Op onze website vind je meer informatie over de bedieningen binnen Welcome. Neem een kijkje en meld je direct aan!Tip: Ministrycursus Veenendaal

Wil je meer leren over en oefenen met hardop bidden voor een ander, bijvoorbeeld omdat je deel wilt worden van ons ministry team? Dan brengen we graag dit bericht onder je aandacht. 

Een aantal kerken in Veenendaal, waaronder de Sionskerk, Westerkerk, Bethelkerk en NGK Veenendaal biedt samen met New Wine een ministrycursus aan voor gebedsteams van kerken in Veenendaal. 

De cursusdata en onderwerpen zijn: 

-    11 mei: De heelheid van Gods Koninkrijk.
-    18 mei: Meebewegen met wat God aan het doen is.
-    1 juni: De hele mens op het oog.
-    8 juni: Vergeving ontvangen en anderen vergeven.
-    7 september: Terugkomsessie. 

Iedere avond begint met aanbidding en een inleiding op het thema. Er is daarna ruimschoots de tijd om het geleerde te oefenen. De avonden worden gehouden in de CGK Bethelkerk, Spanjaardsgoed 7, 3901 HC Veenendaal van 19.45 uur tot ongeveer 22.00 uur. De kosten van de cursus zijn €9,50 voor het cursusboek module 1 dat cursisten vooraf online kunnen kopenof via de lokale boekhandels en € 3,- voor kopieerkosten en koffie of thee voor €1,- per kopje (te betalen tijdens de avonden).

 Aanmelden kan tot 6 mei via gesprekengebed@bethelkerk.nlFamilieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuw Mozaiekdeeltje verwelkomen!

Geboren
Op 10 maart is Lina Gerda Coby (Lina) geboren. Lina is de prachtige dochter van Sven en Marjolein te Dorshorst. Voor Lina is de bevalling pittig en heftig geweest maar gelukkig gaat het goed met haar.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser