Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 29 april 2023

Beste #naam#,

We kijken uit naar onze ontmoeting morgen tijdens een van onze diensten om 9.30 uur of 11.30 uur in de Basiliek of via de livestream om 11.30 uur, waarin Wim Hoddenbagh spreekt. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Veenendaalse kerken leggen samen een krans tijdens dodenherdenking
  2. WAY Worship X Prayer | zondag 7 mei 2023
  3. Praktisch aan de slag met een Take Away
  4. KidsConnect | vrijdag 12 mei 2023
  5. Onze omgeving dienen: inzameling kledingbank Veenendaal | zondag 21 mei 2023
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Veenendaalse kerken leggen samen een krans tijdens dodenherdenking

Tijdens de dodenherdenking in Veenendaal op donderdag 4 mei wordt er dit jaar voor het eerst ook een krans gelegd namens de kerken in Veenendaal.

Kees Kraayenoord en Machiel Karels leggen deze avond een krans bij het herdenkingsmonument aan de Kerkewijk.WAY Worship X Prayer | zondag 7 mei 2023

Op 7 mei organiseert WAY weer een toffe WAY Worship X Prayer night, speciaal voor jongeren! Dit is een avond die volledig in het teken staat van worship en gebed. Om gevuld te worden en uit te delen. Het thema is deze avond 'de Heilige Geest'. We starten om 19.30 uur in de Basiliek. Tot dan!Praktisch aan de slag met een Take Away

Elke zondag dagen we je uit om in de aansluitende week na te denken over de preek van die zondag. Met regelmaat bieden we een Take Away aan met daarop een aantal vragen of opdrachten die je helpen verdiepen, zodat je ook doordeweeks handvatten hebt om verder te groeien in jouw relatie met God, maar ook in de relatie met elkaar. Gebruik de Take Away om in gesprek te gaan met je gezin, familie, vriendengroep, collega's, Mozaiek Family en/of L2M groep.

Doe je ook mee? De Take Aways worden gedeeld tijdens onze diensten en op zondagmiddag via social media.

Take Away van zondag 23 april 2023, bekijk deze dienst hier terug.KidsConnect | vrijdag 12 mei 2023

Op vrijdagavond 12 mei is er weer een KidsConnect avond voor alle kids uit groep 5 t/m 8! Deze keer organiseren we een te gekke vossenjacht!

We verzamelen om 19.10 uur op de markt in Veenendaal. We zijn te herkennen aan onze gele en groene kidsshirts. De kinderen kunnen om 21.00 uur weer worden opgehaald. 

Kom je samen met je vrienden of vriendinnen, dan is het makkelijk als jullie vooraf alvast groepjes van 6 kids maken, dat scheelt veel tijd bij het inschrijven. 

Ben jij er bij op 12 mei? Te GEK! Geef je dan snel op via deze link. Er is ruimte voor maximaal 100 kinderen, dus wees er op tijd bij!

Ps. Zet ook vast onze laatste kidsconnectavond van dit seizoen in je agenda! Deze is al snel, namelijk op 9 juni. Dan hebben we allerlei leuke workshops in Mozaiek Centrum!

Bericht voor de ouders:
Voor deze avond zoeken we veel begeleiders, maar ook vossen! Lijkt het je leuk om te helpen als begeleider of als vos (kan ook in tweetallen)? Laat het dan weten via deze link.Na aanmelden krijg je van ons bericht met de extra informatie die je nodig hebt. Het zou fantastisch zijn als we er op deze manier met elkaar een toffe avond voor onze kids van te kunnen maken!Onze omgeving dienen: inzameling kledingbank Veenendaal | zondag 21 mei 2023

Nu de temperatuur komende week toch echt iets hoger lijkt te worden, is het een mooi moment om weer eens kritisch door je kledingkast te gaan! Ben je van plan om je kleding uit te zoeken en op te ruimen? En is de kleding die je weg wilt doen nog goed bruikbaar? Neem het dan op zondag 21 mei mee naar de dienst.

Deze zondag wordt er voorafgaand aan onze diensten kleding ingezameld voor de kledingbank in Veenendaal. Kinder-, dames - en herenkleding, alles is bruikbaar. Ook schoenen zijn welkom! Voorwaarde is dat de ingeleverde kleding en schoenen nog goed bruikbaar zijn en dat alles wat je inlevert schoon is. De voorraad van de kledingbank is op dit moment zeer beperkt, helpen wij de kledingbank weer aan een mooie voorraad voor hen die het nodig hebben? Een praktische manier om onze directe omgeving te dienen!Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we twee huwelijken aankondigen.

Huwelijk
Op 5 mei trouwen Helma van Garderen en William Methorst in de Koepelkerk in Renswoude. Cees van Harten is de voorganger. 

Op 6 mei wordt het huwelijk ingezegend van Rolanda van Ginkel en Paul van der Wijck in Down Town in Veenendaal. Cees van Harten is de voorganger. 

We wensen de bruidsparen een hele feestelijke en liefdevolle dag toe!

Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

En denk ook eens aan de mensen in je directe omgeving die niet in het overzicht genoemd worden, maar wel een bemoediging kunnen gebruiken. Ga eens langs, stuur een appje of kaartje. Ook dat is samen kerk zijn!

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser