Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 20 november 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten en Livestream | zondag 21 november
  2. Vacature Communicatiemedewerker Mozaiek0318
  3. Even voorstellen: nieuwe coördinator Care & Serve
  4. Oproep: ben jij de muzikant die het bovenbouw kids worship team zoekt?
  5. Rectificatie: Joost en Eliana van Leeuwen worden uitgezonden naar Lesbos
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Samenkomsten en Livestream | zondag 21 november

Morgen, zondag 21 november, is Martin Koornstra spreker tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens beide diensten worden er een aantal kinderen opgedragen! Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Gezien de aangescherpte maatregelen hebben we ervoor gekozen om het aantal bezoekers van onze diensten terug te brengen. Op deze manier kunnen we de anderhalve meter afstand onderling goed bewaren. Daarnaast adviseren we onze bezoekers een mondkapje te dragen bij het verplaatsen binnen de ruimtes. 

Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor alle kinderen van de basisschool. Ook hiervoor is een ticket nodig. We zien er naar uit elkaar zondag te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om via de Mozaiek app te doneren aan onze gemeente.Vacature Communicatiemedewerker Mozaiek0318

Alle creatievelingen opgelet! Vanaf februari 2022 zijn we op zoek naar een communicatiemedewerker in Mozaiek0318! Als kerk zijn we altijd in beweging. Als team communicatie word je in alle projecten en processen betrokken. Daarom is ook deze afdeling altijd in beweging. Van content maken voor social media tot creatief meedenken over events, je krijgt er als communicatiemedewerker binnen Mozaiek allemaal mee te maken.

Wil jij meebouwen aan Mozaiek? Check de vacature op onze website en stuur ons jouw motivatie en CV voor 8 december! Even voorstellen: nieuwe coördinator Care & Serve

We zijn enorm dankbaar dat Gerda te Roller per 1 februari 2022 als nieuwe coördinator Care & Serve ons team komt versterken. Gerda is al een aantal jaar met haar gezin deel van Mozaiek0318, en ook al jaren actief betrokken binnen Mozaiek0318. Gerda heeft hart voor mensen en jarenlange ervaring in de zorgsector. We zien in Gerda een verbindende en inspirerende leider die de belangrijke bediening van Care & Serve de komende tijd verder richting gaat geven. Hieronder stelt Gerda zichzelf voor:

Hi mede-Mozaiekers, 

Per februari 2022 mag ik starten in de functie van coördinator Care & Serve, graag stel ik mezelf even kort voor. Mijn naam is Gerda en ik ben alweer ruim 19 jaar getrouwd met m’n geweldige man Martijn. Samen hebben wij drie prachtige kinderen gekregen: Marc-Jan 18 jaar, Emma 16 jaar en Ellemijn 15 jaar. In 2018 zijn we als gezin deel geworden van Mozaiek0318 en in 2019 ben ik, in navolging van de Heere Jezus, ook als volwassene gedoopt.
 
Na 22 prachtige jaren in Ziekenhuis Gelderse Vallei in diverse functies gewerkt te hebben en daarnaast het laatste jaar werkzaam zijnde als TotalBalance coach, ervaarde ik dat ik nieuwe stappen mocht gaan zetten. In een proces waarin ik in gehoorzaamheid aan en vertrouwen op God zaken mocht loslaten, ontstond er ruimte voor nieuwe dingen en voelde ik mij geroepen om op de functie van coördinator te solliciteren. Wat ik in de afgelopen 2 decennia heb mogen leren en uitvoeren komt mooi samen in de functie van coördinator. 

Met vallen en opstaan probeer ik aan Gods grootste gebod invulling te geven: God liefhebben boven alles en mijn naaste liefhebben als mijzelf. Liefhebben kan in vele vormen getoond worden: een luisterend oor, een helpende hand, samen de handen vouwen, eigenlijk alles wat er binnen Care & Serve gedaan wordt. Ik kijk er dan ook erg naar uit om met alle betrokkenen samen te gaan werken, om zo invulling te geven aan het liefhebben van elkaar, door zorg te hebben voor elkaar.
 
Wil je nader kennismaken? Heb je na het lezen van dit stukje nog vragen of heb je anderszins een vraag? Voel je vrij en schiet mij gerust aan.

Liefdevolle groet, GerdaOproep: ben jij de muzikant die het bovenbouw kids worship team zoekt?

Wat is het geweldig om samen met kinderen God te aanbidden! Speel jij piano, bas- of elektrische gitaar en houd je van kinderen? Dan zoeken we jou! We zijn bezig met de opbouw van de kids worship bands. Voor de bovenbouw zijn we specifiek op zoek naar een pianist, bassist en elektrische gitarist. Lijkt dit jou leuk en wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.Rectificatie: Joost en Eliana van Leeuwen worden uitgezonden naar Lesbos

In onze vorige nieuwsbrief stond een artikel over Mozaiekers Joost en en Eliane van Leeuwen. Zij hopen in maart 2022 voor onbepaalde tijd te vertrekken naar Lesbos, om daar aan de slag te gaan voor Stichting Christian Refugee Relief (CRR). Helaas bleek de vermelde link naar de website met hun achtergrondverhaal onjuist te zijn, daarom hierbij alsnog de juiste link waar je meer kunt lezen over hun keuze om naar Lesbos te vertrekken.Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuw Mozaiekdeeltje verwelkomen.

Geboorte
Op 9 november 2021 is Aimée Rianne Hijkoop geboren. Zij is de dochter van trotse ouders Fabian en Joanne. Het gaat goed met hen!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser