Mozaiek0318 nieuwsbrief | 19 mei 2019

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Zomergift Mozaiek0318
  2. Mozaiek Worship College
  3. Infoavond Doop | 5 juni
  4. Programma Mozaiek Kids
  5. We Are Young #Church 18 jaar en ouder
  6. Omzien naar elkaar
  7. Agenda 2019
  8. Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship


Zomergift Mozaiek0318

Vorige week zondag zijn we gestart met een derde samenkomst. Wat een zegen en voorrecht om nu wekelijks aan nog meer mensen een geestelijk thuis te mogen bieden. Aan mensen die ieder een eigen verhaal hebben, maar welkom zijn zoals ze zijn.

We zijn dankbaar dat God de gemeente op vele manieren zegent! Uiteraard gaat de groei van de Mozaiek0318 ook gepaard met een groei in kosten. Daarom willen we je vragen om te overwegen of je de gemeente maandelijks wil ondersteunen of misschien een extra zomergift wil geven. In de komende week ontvangen onze delen en geregistreerde gasten een e-mail met de vraag om Mozaiek0318 (extra) te ondersteunen. Het is een zegen om samen te kunnen bouwen aan Gods Koninkrijk!Mozaiek Worship College

Zaterdag 18 mei was de laatste lesdag van de Mozaiek Worship College van dit seizoen. De college is feestelijk afgesloten en aan alle 25 deelnemers is een certificaat uitgereikt. We zijn trots en dankbaar voor dit seizoen!

De Mozaiek Worship College is veel meer dan een school die gericht is op aanbidding door muziek. Deelnemer Rik: "Het volgen van de college was voor mij de bevestiging dat God zijn plan met mij wil verdiepen. Persoonlijk heb ik veel geleerd over wie ik ben en waarom ik dingen doe zoals ik ze doe!" 

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het volgende seizoen, start medio september, alweer in volle gang. Wil je meer weten of je aanmelden, ga dan naar de website voor meer informatie.

Even voorstellen: Peter Dijkstra
Vanaf volgende seizoen gaat mozaieker Peter Dijkstra leiding geven aan de Mozaiek Worship College, hij stelt zich graag even voor:

"Mijn naam is Peter Dijkstra. Ik ben 32 jaar, getrouwd met Joanne en vader van drie kinderen. Ik ben drummer en liedschrijver bij de band Sela. Daarnaast studeer ik in deeltijd theologie aan de ETF in Leuven, en ben ik jarenlang betrokken geweest bij New-Wine Nederland. Regelmatig geef ik trainingen aan muziekteams van kerken op het gebied van samenzang en aanbidding. 

Vanaf het volgende seizoen zal ik leiding geven aan de Mozaiek Worship College, en daar zie ik enorm naar uit! Bij de Worship College komen veel van mijn passies samen; God, muziek, aanbidding, theologie, en dat in een hechte community. Ik zie er naar uit om met een mooi team te investeren in de deelnemers, zodat ze tot zegen mogen zijn voor hun eigen lokale kerk."
Infoavond Doop | 5 juni

Denk je er over na om je te laten dopen of zou je er meer over willen weten? Kom dan op woensdagavond 5 juni naar de infoavond over de doop. We vertellen dan meer over de bijbelse grondslag en geschiedenis van de doop op geloof door de jaren heen. Lees meerProgramma Mozaiek Kids

Vandaag hebben we geluisterd naar een verhaal uit het boek van Ester. Haman was benoemd tot de belangrijkste adviseur van de koning en hij beval dat iedereen voor hem moest buigen. Er is een man die dat niet doet: Mordechai. Haman is zo boos dat hij besluit om Mordechai te vernietigen en niet alleen hem maar het hele Joodse volk waar hij bij hoort. 
Ester is koningin van het land. Zij riskeert alles om haar volk te redden. Als ze haar plan heeft gemaakt, komt Mordechai in actie. En Hamans oneerlijkheid om anderen te beschadigen en pijn te doen eindigt met het beschadigen van zichzelf. Soms hebben we de neiging om te liegen om onszelf er beter uit te laten zien. Maar we kunnen die leugen nooit lang volhouden. Uiteindelijk komt het toch uit en beschadigt de leugen onszelf!

Doel deze zondag: Ik leer dat als ik lieg om mezelf te helpen ik mezelf beschadig.

Voor thuis
Vraag je kind wat hij/zij vandaag heeft gehoord en gedaan bij de kinderdienst. Ga met je kind in gesprek over liegen en wat dit voor gevolgen voor jezelf kan hebben. Ook al lijkt een leugentje om best wil een goede oplossing, dit kan uiteindelijk jezelf beschadigen. Deel eventueel een voorbeeld uit je eigen leven.  We Are Young #Church 18 jaar en ouder

Voor alle jong volwassenen vanaf 18 jaar organiseren wij op zondag 26 mei de allereerste We Are Young #Church. Het thema is 'Fire Fall Down'. Het gaat een super mooie avond worden waarbij we God gaan aanbidden onder leiding van Jannica van Barneveld.

Je bent welkom vanaf 18.30 uur, de dienst begint om 19.00 uur in de klein zaal van de Basiliek. Na de dienst is er een borrel waar je nog even kunt napraten en nieuwe mensen ontmoeten. Voor meer informatie ga je naar de websiteOmzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2019

donderdag 16 mei 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
vrijdag 17 mei 2019 We are Young #sports - Trailrun (16+)
zondag 19 mei 2019 Samenkomsten
We are Young #sports - zaalvoetbal (17+ en 21+)
maandag 20 mei 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 21 mei 2019 Uur van Gebed
woensdag 22 mei 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Introductie mei 2019 tweede avond
GROW - Luisterend bidden (4)
GROW - Premarriage Course (2)
GROW - Leven in Christus (4)
GROW - Parenting Children Course (3)
donderdag 23 mei 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
We Are Young #Grow
zaterdag 25 mei 2019 We Are Young #Connect
zondag 26 mei 2019 Samenkomsten
We Are Young #Church 18 jaar en ouder
maandag 27 mei 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 28 mei 2019 55+ bijeenkomst (ochtend)
We Are Young #Arts
Uur van Gebed
woensdag 29 mei 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
donderdag 30 mei 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
vrijdag 31 mei 2019 We are Young #sports - Trailrun (16+)
zondag 02 juni 2019 Samenkomsten
We Are Young #Sports zaalvoetbal 17+Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship


zaterdag 18 mei 2019 Slotdag Mozaiek Worship College
zaterdag 01 juni 2019 Bandconcert Strandheem Festival
zaterdag 08 juni 2019 Workshop Aanbidding voor Jongeren - Opwekking 2019
maandag 10 juni 2019 Bandconcert Opwekking 2019 (Grote tent)
zaterdag 29 juni 2019 Medewerking God's Power Chicks
zondag 30 juni 2019 Spreken en zingen - ITL Dienst Garderen
maandag 01 juli 2019 CD Opnames
dinsdag 02 juli 2019 CD Opnames
 


Bekijk dit bericht in uw browser