Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 1 augustus 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 2 augustus
  2. Update Mozaiek Kenia
  3. Smallgroups We Are Young Revolution (18 – 25 jaar) starten na de zomervakantie
  4. Zendingsreis Midden-Oosten | Martijn en Rebecca
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Dienst van zondag 2 augustus

Samen zijn we kerk! Ook tijdens de zomermaanden komen we als Mozaiek nog niet fysiek samen, maar dat betekent niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Jannica van Barneveld zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'Ook als God het niet doet'.

De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.Update Mozaiek Kenia

Afgelopen week evalueerden we samen met Compassion en onze coördinator in Kenia het afgelopen seizoen. Naast de zorgen over Corona in Nederland en Kenia en de deels mislukte oogst in dit gebied door de sprinkhanenplaag waren er ook momenten om samen voor te danken. Er zijn inmiddels 570 kinderen in het Compassion-programma gesponsord door Mozaiekers. Er is bijna € 40.000,- euro opgehaald voor de voedselactie vorige maand en er is samen met een aantal ondernemers een start gemaakt met een waterproject in Marsabit. We hebben samen gebeden en vooruitgekeken naar de plannen voor onze gemeenten. Wist je dat er vanuit Kenia ook veel gebedsondersteuning is voor onze gemeenten in Nederland? Hoe bijzonder! We mogen een zegen zijn voor elkaar en hebben de Heer gevraagd om de situatie in beide landen rondom lockdowns en de moeilijke omstandigheden te keren.

Scholenprogramma Compassion 
In Kenia is het scholenprogramma stopgezet als gevolg van de lockdown in het land. Dit betekent ook dat het Compassion-programma niet meer doorgaat. Kinderen kunnen geen onderwijs meer volgen. Compassion helpt de gezinnen tijdelijk door de sponsorbijdrage indien mogelijk contant uit te keren. Zij zullen dan zelf het geld besteden aan: extra voeding, schoon water, medicatie, hygiënekits of het betalen van de huur. Zo wil de overheid rellen voorkomen bij het uitdelen van voedsel. Op de website van Compassion kun je meer lezen over de maatregelen die worden getroffen. Smallgroups We Are Young Revolution (18 – 25 jaar) starten na de zomervakantie

Samen zijn wij de jongeren (18 – 25 jaar) van Mozaiek0318. En na de zomervakanties starten we met samenkomen in small groups van 4 tot 6 deelnemers. Doe jij ook mee? Samen met jongeren van je eigen leeftijd kom je tweewekelijks samen. Je leert elkaar goed kennen en het is dé perfecte plek om te groeien in je geloof. Op de website kun je meer informatie vinden, je vragen stellen en je aanmelden (alleen of met vrienden). Zendingsreis Midden-Oosten | Martijn en Rebecca

In juni hebben we in de nieuwsbrief een artikel geplaatst over Mozaiekers Martijn en Rebecca, zij worden volgende maand voor een jaar uitgezonden naar het Midden-Oosten in samenwerking met CAMA Zending, waar ze een bestaande lokale kerk gaan ondersteunen. Als Mozaiekgemeente vinden we het gaaf om te zien dat ze zich als jong stel geroepen weten om in het buitenland te gaan bouwen aan Gods Koninkrijk!

Ze kijken er erg naar uit, maar er zijn op dit moment ook de nodige spanningen rondom hun uitzending. Het is nog onzeker of ze deze zomer ook echt kunnen vertrekken vanwege Corona, op dit moment gaan er nog geen vluchten naar het gebied. Daarnaast is de fondsenwerving nog niet rond. Laten we hen de komende periode ook meenemen in ons gebed. 

Wil je Martijn en Rebecca ondersteunen en/of volgen dan kan dat via hun eigen websiteFamilieberichten

Deze week zijn er geen familieberichten om met jullie te delen. De updates en berichten over 'onze zieken' lees je hier. Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.Agenda
zondag 02 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 09 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 16 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser