Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 8 mei 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over onze gemeente? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl. Veel leesplezier!

  1. Livestream zondag 9 mei | Martin Koornstra
  2. Worship & Prayer TO GO | zondag 9 mei 2021
  3. Mozaiek doopdienst | zondag 13 juni
  4. KidsConnect voor groep 5-8 | vrijdag 14 mei
  5. Gezocht: leden kernteam voor bovenbouw Mozaiek Kids
  6. Falling Forward: hulp bij seksverslaving
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Livestream zondag 9 mei | Martin Koornstra

Aanstaande zondag spreekt Martin Koornstra tijdens onze livestream over het thema 'Verlangen naar groei'. De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie.

Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Worship & Prayer TO GO | zondag 9 mei 2021

Morgenavond is er weer een Worship & Prayer avond. Dit keer een speciale TO GO editie, waarbij we je uitnodigen om er tijdens de livestream er op uit gaan in je eigen buurt met een aantal gebedsopdrachten. Zorg dus dat je wandelschoenen klaar staan, je smartphone opgeladen is en je oortjes binnen handbereik zijn. We starten om 20.00 uur. Klik hier voor de livestreamMozaiek doopdienst | zondag 13 juni

Op zondag 13 juni gaan we als Mozaiek op maar liefst zeven locaties dopen! Dit zijn bestaande en nieuwe Mozaiekgemeentes. Je kunt je laten dopen in de volgende plaatsen:

0318 (Veenendaal) | 033 (Amersfoort/Nijkerk) | 055 (Apeldoorn) | 071 (Leiden/Katwijk) | 020 (Amsterdam) | 010 (Rotterdam) | 036 (Almere)

De precieze locaties en tijden worden later bekend gemaakt. Op iedere locatie is een Mozaiekteam aanwezig. Omdat we nog steeds rekening moeten houden met de corona-maatregelen mag iedere dopeling de personen uit zijn/haar eigen huishouden/gezin meenemen. Dat betekent niet dat familie niet betrokken kan zijn! We zorgen er voor dat er op iedere locatie een zoom-verbinding is zodat familie thuis kan meekijken.

Om 11.00 uur start vanuit de Basiliek in Veenendaal de Mozaiek livestream. Deze kan vanaf alle locaties gevolgd worden op een groot scherm. In de dienst wordt vervolgens het dopen aangekondigd. Op alle locaties wordt er op dat moment gestart met dopen. Tijdens het dopen wordt er af en toe op beeld geschakeld tussen de verschillende locaties.

Online doopinformatie avond op 18 mei
Misschien ben je al helemaal overtuigd dat je je wilt laten dopen, maar het kan ook zijn dat je vragen hebt. Daarom nodigen we je van harte uit voor de informatieavond op dinsdagavond 18 mei 2021 om 20.00 uur. Op deze online-avond die via ZOOM gehouden zal worden, vertellen we je graag meer over de Bijbelse grondslag en geschiedenis van de doop op geloof door de jaren heen en hoe we bij Mozaiek hier vorm aan geven. Je bent van harte welkom! Klik hier voor meer informatie en om je direct aan te meldenKidsConnect voor groep 5-8 | vrijdag 14 mei

Voor alle kids uit groep 5, 6, 7 en 8 is er op vrijdag 14 mei weer een te gekke KidsConnect avond!  Een avond vol plezier met leuke quizzen, spellen en uitdagingen… maar dan online!

Wil je hier ook weer bij zijn? Geef je dan snel op via het aanmeldformulier! Je krijgt na jouw aanmelding van ons een link via de e-mail waarmee je kunt inloggen.

Zien we jou ook op vrijdag 14 mei? Vanaf 19.15 uur kun je vast gezellig kletsen via de chat en om 19.30 uur begint de eerste activiteit. De avond duurt ongeveer een uur.Gezocht: leden kernteam voor bovenbouw Mozaiek Kids

Al een lange tijd zijn we op een hele andere manier kerk dan we gewend zijn. Zo ook het kinderwerk is niet hetzelfde en de kids uit groep 5-8 hebben we een lange tijd niet gezien of gesproken. We verlangen ernaar om weer met hen in contact te komen om plezier te hebben, relatie op te bouwen en samen te groeien in onze relatie met God. We vinden het belangrijk dat kinderen zich gezien voelen door de kerk, zich daar welkom en veilig voelen en hier ook relaties opbouwen met de kids onderling. 
 
Wij verlangen ernaar dat elk kind zich geliefd voelt, Jezus leert kennen en Gods liefde gaat uitdelen. We willen kinderen in verbinding brengen met elkaar en de kerk. We hebben de hoop dat we na de zomervakantie elkaar weer kunnen ontmoeten tijdens fysieke (kinder)diensten. We zullen dan een combinatie houden van fysiek en online contact.

We zoeken mensen die graag met ons mee willen denken in ons kernteam. Wat wordt er van je verwacht?

Je bent:

  • mede verantwoordelijk voor de inhoudelijke lijn van het concept
  • in staat om elkaar scherp houden op visie
  • in staat om ervoor te zorgen dat de visie verder gerealiseerd kan worden, zowel online via een platform als fysiek tijdens de kinderdienst

Ben jij deel van Mozaiek0318? En ben jij iemand die hart heeft voor kinderen? Die graag meedenkt op hoofdlijnen? Die (in ieder geval in de opstartfase) een keer per twee weken een avond mee wil denken hoe we het kinderwerk weer opnieuw op kunnen starten? Dan zoeken we jou! 

Stuur je aanmelding met motivatie uiterlijk op 21 mei naar kids.bovenbouw@mozaiek0318.nl. Ook als je graag wat meer informatie wilt hebben, reageer gerust!Falling Forward: hulp bij seksverslaving

Vanuit Mozaiek0318 zijn we afgelopen seizoen gestart met een Falling Forward groep (vallen en weer opstaan). Een Falling Forward groep is voor mannen die zeer gemotiveerd zijn om vrij te worden van hun seksverslaving. Je bent bereid om totaal open en eerlijk te zijn over je situatie naar elkaar en naar God toe. Je wilt zaken doen, er alles aan doen weg te blijven van je verslaving.

Eind augstus start er een nieuwe Falling Forward groep. Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Bidders gezocht
Het team is ook op zoek naar bidders; mensen die gedurende het seizoen actief willen meebidden om zo een muur van gebed te bouwen rond deze groep. Wil jij je als bidder aanmelden, stuur dan een e-mail naar care@mozaiek0318.nl.Familieberichten

In de familieberichten van deze week verwelkomen we maar liefst vijf nieuwe Mozaiekdeeltjes en kondigen we twee huwelijken aan.

Geboren
Op 15 april 2021 is Oliver van Heerdt geboren. Hij is de zoon van van Jan Willem en Alie en het broertje van Dustin, Ella en Jack. Op 17 april 2021 is Elize Hannah Jiska de Jongh geboren. Zij is de dochter van Chantal en Chris en het zusje van Joël.Op 25 april 2021 is Silvan Bastiaan Zijlstra geboren. Hij is de zoon van Bas en Ilse en het broertje van Enzo. Op 26 april 2021 is Ivo Manuel Timmerman geboren. Hij is de zoon van Sander en Anne en het broertje van Eli.

Op 1 mei 2021 is Naomé Eljada van de Weerdhof geboren. Zij is de dochter van Melvin en Jeanine. 

Wat een dankbaarheid dat het in alle gezinnen zo goed gaat! 

Huwelijk
Op 14 mei 2021 trouwen Lisanne de Bruin en Bert Buizert bij ‘GeoFort’ in Herwijnen. Voorganger is Cees van Harten. Op 15 mei 2021 trouwen Margreet Kok en Dennis van Schuppen in ‘De Oude Kerk’ in Veenendaal. Voorganger is Cees van Harten. 

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zondag 09 mei 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
Worship & Prayer Livestream TO GO
maandag 10 mei 2021 Bidden voor en met Zieken
woensdag 12 mei 2021 Coffee & Prayer
vrijdag 14 mei 2021 KidsConnect
zondag 16 mei 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 17 mei 2021 Bidden voor en met Zieken
woensdag 19 mei 2021 Coffee & Prayer


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser