Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 6 november 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten en Livestream | zondag 7 november
  2. KidsConnect | vrijdag 19 november
  3. WAY Sports
  4. Terugblik Ollie en Sophie live in de Basiliek
  5. Download de vernieuwde Mozaiek app
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Samenkomsten en Livestream | zondag 7 november

Morgen, zondag 7 november, is Joël Boertjens spreker tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen.  Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor alle kinderen van de basisschool. Ook hiervoor is een ticket nodig. We zien er naar uit elkaar zondag te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 09.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Komende weken gaan we samen met Ollie en Sophie meer leren over bidden. Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om via de Mozaiek app te doneren aan onze gemeente.



KidsConnect | vrijdag 19 november

Eindelijk is het zover: op vrijdag 19 november is onze eerste KidsConnectavond van dit seizoen! En jij kunt erbij zijn! Op deze avond spelen we het spel Sirkelslag met elkaar. We spelen tegen andere kindergroepen uit heel Nederland. Wie wint de enige echte Sirkelslag KIDS beker?

Het thema is: Terug in de toekomst. Stappen jullie met ons in de tijdmachine? Dit jaar gaan we op 19 november namelijk terug naar de start van onze toekomst: het verhaal van de zeven scheppingsdagen. Beleef het scheppingsverhaal door diverse spannende en uitdagende spellen te spelen. En misschien halen jullie wel de hoogste score en ontvangen jullie een toffe prijs! 

Dit jaar staan we stil bij de chaos waarin alles begon. Het bouwen aan rust en vrede gedurende de schepping. Wat gebeurt er precies in die zeven dagen volgens de Bijbel? En waar komen die zeven dagen vandaan? 

De avond begint om 19.00 uur in de foyer van het Mozaiekcentrum. Om 19.30 uur start het spel, en om 21.00 uur is de avond weer afgelopen.

Om te weten met hoeveel teams we spelen, is het belangrijk om je  van te voren op te geven. Dat kan via deze link. We hebben er zin in!! Tot de 19e! 



WAY Sports

Sinds kort is dit leuke team wekelijks te vinden op een voetbalveld bij de Palmen Grift. Ze zijn hier vanuit WAY SPORTS, een nieuw initiatief van ons jongerenwerk. Zoals de naam al zegt, sporten ze met de jongeren uit de wijk.

We verlangen ernaar om de kerk naar buiten te brengen! Ook aan de niet-christelijke jongeren uit Veenendaal, vaak een voor ons onbereikbare groep, willen we de meerwaarde van de kerk laten zien. Dat doen we niet door met een Bijbel onder onze arm het veld op te lopen, maar door de manier waarop we met jongeren omgaan. Gewoon door er te zijn en liefde te laten zien. We willen een plek creëren waar de jongeren zich gezien voelen en waar we oog hebben voor het individu. Zo krijgen ook deze jongeren de kans om iemand te ontmoeten die Jezus kent. Maar wel op een hele laagdrempelige manier, zodat het voor de jongeren ontspannen en fijn voelt.

Het is een project van de lange adem. Nu zijn we heel rustig aan het opbouwen en leren we de jongeren uit de wijk kennen. Tot nu toe gaat dat goed! Het is heel bijzonder om te merken dat we gemakkelijk met de jongeren in gesprek raken. Als we uitleggen waarom we er zijn, vinden ze dat heel tof. Ze vragen zelfs al wanneer we er weer zijn.

We zijn van plan om WAY SPORTS langzaam uit te bouwen en bijvoorbeeld over een tijdje ook toernooien in een sportzaal te organiseren. Ook willen we de tieners en jongeren van Mozaiek0318 gaan betrekken. Lijkt het jou leuk om mee te bouwen aan dit initiatief? Stuur dan een mailtje naar weareyoung.sports@mozaiek0318.nl.



Terugblik Ollie en Sophie live in de Basiliek

Afgelopen woensdag 3 november waren Ollie en Sophie live in de Basiliek! Het was een groot feest, waarbij de kinderen mochten ontdekken hoeveel God van ons houdt en hoe we die liefde ook weer kunnen en mogen uitdelen aan anderen.



Download de vernieuwde Mozaiek app

Inmiddels gebruikt al ruim 50 % van alle Mozaiekers de Mozaiek app. Heb jij deze ook al op je telefoon staan? Via de AppStore of Google Play store kun je de (vernieuwde) Mozaiek app downloaden, zoek hierbij op Mozaiek of Mijn Mozaiek.

Met deze app kun je eenvoudig je gegevens inzien of wijzigen, contact zoeken met mede-Mozaiekers, het laatste nieuws lezen  en preken terugluisteren. Ben je deel van een team of een L2M groep binnen onze gemeente of volg je een cursus? Dan kun je via de app ook eenvoudig met elkaar communiceren.

De app is door iedereen te gebruiken. Voor sommige functies is een login vereist, dit is dezelfde login als voor Mijn Mozaiek. Op onze website vind je meer informatie en de links om de app te downloaden. 



Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we twee nieuwe Mozaiekdeeltjes verwelkomen!

Geboortes
Op 22 oktober 2021 is Mik Daniël Super geboren. Hij is de zoon van Dennis en Mieke. Wat een blijdschap in het gezin! Het gaat goed met hen.

Op 22 oktober 2021 is Mink Cornelis van den Brandhof geboren. Hij is de zoon van Peter en Brianne en het broertje van Brent. Het gaat super goed met hen!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.



Bekijk dit bericht in uw browser