Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 25 maart 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!


1 : Goede Vrijdag en Pasen
2 : Kingdom Come Weekend | 13 en 14 april
3 : Grow! Voorjaar 2018
4 : Omzien naar elkaar
5 : Agenda 2018
6 : Uitgaande activiteiten Mozaiek WorshipGoede Vrijdag en Pasen

Zolang er Leven is…
Op Goede Vrijdag (30 maart) zullen we ’s avonds twee diensten hebben waarin we Jezus’ leven herdenken en ook samen avondmaal zullen vieren. Het is een ingetogen avond, een avond van verstilling. Maar ook van aanbidding! We hebben een aantal kunstenaars gevraagd om ons deze avond te inspireren en te helpen stil te staan bij het verhaal van Jezus’ lijden en sterven. De diensten beginnen om 19.00 en 21.30 uur en reservering van een ticket is nodig.
 
Met Pasen (zondag 1 april) zullen we drie feestelijke diensten hebben om Jezus’ opstanding te vieren. Om 9.00, 11.00 en 13.00 uur. Ook voor deze diensten werken we met tickets. De kinderen zullen in de diensten van 9.00 en 11.00 uur een prachtig eigen Paasprogramma hebben.

Reserveer hier je kaarten voor Goede Vrijdag en Paasmorgen


 
Kingdom Come Weekend | 13 en 14 april
Heb jij het zelf ook al ervaren? Steeds meer mensen komen verwachtingsvol naar onze Kingdom Come avonden. Kingdom Come is een avond van intense aanbidding en gebed. Het is een avond waarin we simpelweg willen zingen en bidden: "Heer, doe ons toch uw heerlijkheid zien" (ex. 33:18)

Kingdom Come begon ooit in Holy Trinity Brompton, de “Alpha cursus kerk” in hartje London. De bekende worship leader Tim Hughes werd door zijn vriend Pete Greig uitgedaagd om samen te komen voor gebed en aanbidding, met dit simpele verlangen, Gods Koninkrijk te zien doorbreken in onze wereld. Binnen de kortste keren ging de visie van Kingdom Come de hele wereld over, en bereikte het ook Mozaiek0318 in Veenendaal.
 
We vinden het onwijs gaaf dat we nu, naast onze reguliere Kingdom Come avonden, een heel Kingdom Come weekend mogen aankondigen, met Pete Greig zelf. Pete, schrijver van o.a. Als God zwijgt en Dirty Glory, is naast voorganger van Emmaus Road ook leider van de internationale 24/7 prayer movement. Door zijn passie worden er wereldwijd 24/7 prayer rooms geopend. 
 
Op vrijdagavond 13 april is er vanaf 19:30 een openbare samenkomst in de grote zaal waarin Pete zal spreken over gebed en de visie achter 24/7 prayer. Er is ook veel ruimte voor aanbidding o.l.v. Mozaiek Worship. We verwachten, naast veel Mozaiekers, ook veel gasten vanuit het hele land. Op zaterdag 14 april is er van 10 uur tot 16:00 uur een speciaal (en besloten) programma exclusief voor de vrijwilligers van Mozaiek0318. Aan het eind van de middag vanaf 16:00 uur is er, onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje, een speciaal moment van waardering voor alle mensen die zich inzetten voor Mozaiek0318. Mis deze bijzondere dag van bemoediging niet.
 
Omdat we zaterdag 14 april in de kleine zaal zullen samenkomen zijn we genoodzaakt om bij (hopelijk) teveel aanmeldingen uit te wijken naar een andere locatie! We willen je daarom nadrukkelijk vragen zo spoedig mogelijk op te geven.
 
Voor meer informatie en opgaven klik dan op Kingdom Come Vrijdag 13 april of Kingdom Come Zaterdag 14 april
  
De toegang is voor beide dagen gratis. We zullen wel een collecte houden. 


 


Grow! Voorjaar 2018

Het nieuwe programma van onze GROW! avonden (april-juni) is vorige week zondag gelanceerd. Inmiddels hebben al veel mensen zich aangemeld voor één van de GROW! activiteiten. We hebben weer een breed aanbod van activiteiten samengesteld waarbij we je willen helpen te groeien in je relatie met God, in je persoonlijke ontwikkeling, in je relaties, binnen je omgeving etc. Kijk op www.mozaiek0318.nl voor het actuele aanbod en meld je aan!
De GROW!-avonden starten om 19.30 uur met koffie en thee in de Basiliek, waarna om 20.00 uur de verschillende programma’s zullen aanvangen.
Je bent ook op deze woensdagavonden welkom zoals je bent!
Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiëkers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!
Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318.
Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week. 
 
Agenda 2018

zondag 25 maart 2018 Samenkomsten met Cees van Harten (opdragen)
We Are YNG. #Connect Maart
dinsdag 27 maart 2018 55+ bijeenkomst (ochtend)
Uur van Gebed
vrijdag 30 maart 2018 Goede Vrijdag
zondag 01 april 2018 We are Young #Travel - Paasbrodenactie
We are Young #Travel - Diner actie
Pasen 2018
maandag 02 april 2018 We are Young #Worship
dinsdag 03 april 2018 Uur van Gebed
woensdag 04 april 2018 Bidden met de zieken
GROW - Wie ben ik? & wat kan ik? 1
GROW - Parenting Children Course (1)
GROW - Premarriage Course (1)
GROW - Heer leer ons bidden (1)
GROW - Je lichaam is fantastisch (1)
GROW - Rouwverwerking: Hoe kunnen we om gaan met rouw?
GROW - God in de supermarkt
zondag 08 april 2018 Samenkomsten
dinsdag 10 april 2018 Uur van Gebed


Locatie van bovengenoemde activiteiten is de Basiliek, tenzij anders vermeld. De meest actuele agenda vind je altijd op www.mozaiek0318.nl.
Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship


1 april – Tweede Exloërmond
Bandconcert Mozaiek Worship
 
2-6 april – Skegness (Groot Brittannië)
Aanbidding leiden tijdens de Spring Harvest Conferentie met Mozaiek Worship
 
12 mei – Strandheem Festival
Bandconcert Mozaiek Worship
Copyright © 2018 Mozaiek0318, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u deel/gast bent van Mozaiek0318 of omdat u zich heeft ingeschreven via de website www.mozaiek0318.nl