Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 27 oktober 2019

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Mozaiek Worship Conference is gratis!
  2. Mozaiek Worship Conference zoekt vrijwilligers, doe je mee?
  3. Mozaiek Kenia | Uitnodiging informatieavond
  4. Aline in Cambodja
  5. We Are Young Revolution (18 jaar en ouder)
  6. Programma Mozaiek KIDS
  7. Informatieavond begeleid wonen
  8. Omzien naar elkaar
  9. Agenda
  10. Activiteiten Mozaiek Worship


Mozaiek Worship Conference is gratis!

Zoals je vanmorgen in een van onze diensten hebt gehoord of via social media hebt kunnen lezen, hebben wij, leidersteam van Mozaiek, in de afgelopen weken ervaren dat God van ons vraagt om het programma van de Mozaiek Worship Conference van 15 en 16 november a.s. GRATIS AAN TE BIEDEN. 

Het is ons verlangen dat deze conferentie gaat bijdragen aan de herleving van de kerk in Nederland. Wij geloven dat de kerk de hoop voor de wereld is. We zien dat de kerk in Nederland onder druk staat. We horen in de media dat de kerk “oud nieuws” is, dat steeds minder mensen de kerk nodig vinden, kortom: dat de kerk op haar retour is. Tegelijkertijd horen we de woorden van Jezus: “Ik zal mijn kerk bouwen, en de poorten van de hel kunnen haar niet overweldigen”. (Mt. 16: 18)

Juist dat willen we geloven, willen we vieren en willen we belijden tijdens deze twee dagen. Hoe gaaf zou het zijn dat mensen uit allerlei kerken en gemeenten tijdens deze tweedaagse samenkomen om in eenheid God te aanbidden, te bidden voor elkaar, voor elkaars kerk, stad en dorp, en samen te zoeken naar Gods Koninkrijk en zijn gerechtigheid. Wij geloven dat het zo nodig is. Het is nu de tijd om samen God te zoeken, ons te verootmoedigen en samen te bidden. Daarom willen wij de conferentie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken.

Hoe mooi zou het zijn om juist als Mozaiek gemeenten goed vertegenwoordigd te zijn tijdens de conferentie. Om opnieuw te leren en geïnspireerd te raken over hoe God ons wil gebruiken als kerk, als hoop voor deze wereld. We hopen en bidden dat je een gaatje vrij kan maken in je agenda om hierbij te zijn en we zien dan ook erg uit naar je komst!

Klik hier voor meer informatie en het reserveren van gratis kaarten. Tot 15 en 16 november!Mozaiek Worship Conference zoekt vrijwilligers, doe je mee?

Om de Mozaiek Worship Conferentie mogelijk te maken zijn er behoorlijk wat handen nodig. Van koffie schenken tot techniek en van parkeerwacht tot welkom, overal kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Ben je beschikbaar en wil je je aanmelden als vrijwilliger voor de Mozaiek Worship Conference, ga dan naar deze link en geef je op! Mozaiek Kenia | Uitnodiging informatieavond

Fantastisch dat velen van jullie meebouwen aan het Mozaiek Kenia project door een kind in jullie hart te sluiten, door gebed of door financieel of praktisch bij te dragen. De ondersteunde projecten in Kenia konden het bijna niet geloven dat er zoveel kinderen gesponsord zijn en nu kunnen deelnemen aan het project. Wat een feest zal het daar zijn. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan meer informatie voor de website, zodat jullie daar ook updates en meer informatie zullen vinden. 

Op 12 november organiseren we in Veenendaal een informatie avond voor iedereen die meer wil weten over dit project. We zullen meer uitleg geven over wat een Compassion project precies is, wat ontwikkelingswerk is en wat het project Mozaiek Kenia inhoudt. Daarnaast is er een Q&A sessie, waarin je vragen mag stellen. 

Wil jij deze avond ook bijwonen? Meld je dan voor 4 november aan via contact@mozaiekkenia.nl. Indien je eerst nog vragen hebt, kun je deze ook via dit e-mailadres stellen. We zien uit naar je komst!Aline in Cambodja

Mijn naam is Aline Wisse, 30 jaar oud, onderdeel van Mozaiek0318 en woonachtig in Barneveld. Gedurende de afgelopen 4 jaar ben ik in totaal anderhalf jaar in Cambodja geweest om een discipeltraining school (DTS) te volgen. Daarnaast heb ik 1 jaar de gesproken taal van Cambodja gestudeerd. Vanuit mijn ervaringen in Cambodja weet ik dat God iets moois voor mij in petto heeft in Cambodja en is het mijn verlangen dit najaar voor langere tijd terug te keren. Het is mijn diepste verlangen om in Cambodja de kinderen te bereiken met Gods liefde. In deze video vertel ik meer over mijzelf en mijn missie en visie om naar Cambodja te gaan. Gebeds- en financiele ondersteuning zijn van belang om mijn roeping te kunnen uitvoeren. 

Voor meer informatie kun je terecht op de website http://gewoonincambodja.nl/ of stuur een mailtje naar thuisfront@gewoonincambodja.nlWe Are Young Revolution (18 jaar en ouder)

Vanavond om 19.00 uur is de kick-off van We Are Young Revolution speciaal voor alle jongeren van 18 jaar en ouder! We starten met een #Church avond waar Marcel Oosterkamp spreekt en Alex & Rafaëla Groen aanbidding leiden. Kom jij ook? Na de dienst is er een gezellige borrel.

Daarnaast zijn er dit seizoen nog meer activiteiten, specifiek voor iedereen van 18 tot 30 jaar. Je kunt ons vinden op de nieuwe socials via Instagram en Facebook. Volg ons en blijf op de hoogte! Programma Mozaiek KIDS

Vandaag hebben we het thema tevredenheid afgesloten met het verhaal uit Exodus 16 en 17. God redt zijn volk uit de slavernij in Egypte, maar als het volk in ongemakkelijke situaties terechtkomt klagen ze tegen God. Als we alleen maar denken aan wat we niet hebben,  kunnen we makkelijk vergeten wat God ons geeft en hoe Hij voor ons zorgt. We bidden dat de kinderen inzien wat God hun geeft en voor hun zorgt en dat ze hier tevreden mee zullen zijn. Het doel van deze zondag is dat de kinderen leren om niet te vergeten wat ze nu hebben. 

Voor thuis
Wat is het soms lastig als je het gevoel hebt dat anderen het beter hebben dan jou. Bespreek samen met je kind hoe jij hiermee om gaat en kijk eens of je samen op ideeën komt hoe je gericht kan zijn en blijven op het goede wat God aan je geeft. 

Bijbeltekst van de maand
Toen zei hij tegen hen: 'Kijk uit! Wees op je hoede tegen het willen hebben van steeds meer dingen. Het leven bestaat niet uit hoeveel een persoon heeft. (Lucas 12:15)Informatieavond begeleid wonen

Ouders van een initiatief voor een woonvoorziening begeleid wonen in Veenendaal organiseert binnenkort een informatieavond, dit is samenwerking met de vereniging ‘Op Weg met de Ander’. 
Deze groep ouders heeft de behoefte om een woonomgeving met een positief christelijke identiteit voor onze kwetsbare kinderen te creëren. Een plek waar liefde woont en warmte huist. 

Heb je een zoon of dochter met een (licht) verstandelijke beperking? En wil je jouw kind over een aantal jaren begeleid laten wonen? Bezoek dan geheel vrijblijvend de informatieavond op 5 november aanstaande. De avond start om 20.00 uur en vindt plaats op Vendelier 81 in Veenendaal. Aanmelden kan via contact@mozaiek0318.nl.Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten van deze week lees je hier. Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda

zondag 27 oktober 2019 Samenkomsten
YNG Revolution #Church
maandag 28 oktober 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 29 oktober 2019 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
woensdag 30 oktober 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Introductie okt/nov 2019 eerste avond
GROW - Leven in Christus (3)
GROW - Luisterend bidden (3)
GROW - Vrede met jezelf - als eten je leven beheerst (2)
GROW - Bijbelstudie Thomas
donderdag 31 oktober 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zondag 03 november 2019 Samenkomsten
YNG Church 12 t/m 17 jaar
maandag 04 november 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 05 november 2019 Uur van Gebed
woensdag 06 november 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Doopinloop
donderdag 07 november 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zondag 10 november 2019 Samenkomsten
We Are Young #Grow
maandag 11 november 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 12 november 2019 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
woensdag 13 november 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Introductie okt/nov 2019 tweede avond
GROW - Leven in Christus (4)
GROW - Luisterend bidden (4)
GROW - Leven in financiƫle vrijheid (1)
GROW - Bijbelstudie Jezus
 

Kijk op onze website voor de volledige agenda. 

Activiteiten Mozaiek Worship


zaterdag 26 oktober 2019 Studiedag - De Nieuwe Rank in Westland
zondag 10 november 2019 Medewerking dienst - Surhuisterveen
vrijdag 15 november 2019 Mozaiek Worship Conference 2019
zaterdag 16 november 2019 Mozaiek Worship Conference 2019
zaterdag 30 november 2019 Studiedag - Loppersum
zaterdag 14 december 2019 Mozaiek Worship College
 
 Bekijk dit bericht in uw browser